hits

My wave is waiting...

En strand, en kokosnøtt, og et surfebrett. That's all i need!

Gårsdagen var så BRA! Skolens eneste norske studenter bestemte seg for å starte dagen med en runde surfing. Vi er for øyeblikket kun to nordmenn som studerer spansk her ved EF skolen, og vi har selvfølgelig funnet hverandre. Emilie er bare helskjønn! Tenk å bare kunne hive seg i havet for å surfe før skolestart? Det er jammen ikke hver dag man får muligheten til det! I tre timer lå vi i havet og jaktet på de riktige bølgene. Fy søren for en herlig måte å starte dagen på.

25 kroner kostet det å leie et surfebrett for en hel dag.. EF arrangerer også surfetimer en gang i uken, hvor man kan betale en liten sum for å få både brett og en lærer som viser hvordan det skal gjøres. Denne aktiviteten skal de faktisk ha allerede førstkommende søndag, så har jeg lyst på en liten oppfriskning så ville det kanskje ha vært lurt å melde seg på! Haha, det er så mye jeg har lyst til å gjøre mens jeg er her. Skulle bare ønske jeg hadde et år på meg! 10 dager er ingenting. Jeg vil lære mer spansk, se mer av Costa Rica og bli kjent med enda flere mennesker! Tror ærlig talt ikke jeg ville fått nok av dette på et helt liv.Etter spansktimene i dag er det gratis salsakurs for alle EF studentene som måtte ønske å være med. Jeg har selvfølgelig gledet meg til dette hele uken, så nå er det bare å hive på salsakjolen og vrikke i vei! Dette blir faktisk min aller siste skoledag, for i morgen klokken 05.00 om natten(!) drar 30 av oss på en overnattings-utflukt oppi fjellene! Åh, kan ikke vente med å se hvilke eventyr som venter meg her. <3 Tror denne helgen blir farlig bra. Er jeg virkelig vågal så prøver jeg til og med bungee jumping denne helgen!

Ser det digg ut eller? Hihi. Hva passet vel bedre enn litt massasje etter all surfingen? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd da denne damen kom bort og spurte om vi ville ha hver vår kroppsmassasje for en slikk og ingenting. Vi rakk bare 30 minutt ettersom vi måtte rekke spansktimene våre, men det var mildt sagt noen himmelske minutter. <3Nok en fantastisk dag er over. Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg er for å være her.
Kunne du tenke deg å reise på EF språkkurs? Klikk hjem en gratis brosjyre HER.

      Reisen er sponset

22 kommentarer

Hei :) jeg bare lurte på hvor bikinien din er fra? Den er superfin! :D

skulle ikke sophie elise være med til costa rica likevel?

Navn: Nei, det ble ikke noe denne gang :-)

Marie: Tusen takk! Jeg kjøpte den på et marked i Thailand for 30 kroner. Hihi! <3

Elsker bikinien :) Ser ut som du koser deg vilt der!

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Åh så hærlig :-D ser sykt gøy ut å stå på vannbrett :-D Kos deg masse videre søta <3

Fy søren så gøy det ser ut med surfing, altid hatt lyst til å prøve det. Får bli på neste reise til varme strøk! Veldig gøy å se hvordan du har utviklet bloggen din de siste 2 årene, gleder meg til å følge deg videre. Håper du har det fint og ikke tar livet alt for tungt, kos deg på ferie med EF!

Ingelin Kolltveit

Ingelin Kolltveit

Bikinien din var sykt fin! :D Hvor har du kjøpt den? :) Håper du får en finfin utflukt oppe i fjellene! Blir det noe blogging når du er på utflukten? :D

Ååå, ser ut som du koser deg! :D Du er heldig <3 Når skal du svare på spørsmålsrunden?

Hvis du vurderer bungee; gjøøøøøøør det! Gjorde det selv i Vic falls for en uke siden og jeg angrer ikke et sekund!

Dessuten, nå har du skrevet deg på bloggen og da kan du ikke feige ut :P

Åh, det ser helt fantastisk ut :-D

Ææ, det ser jo HELT fantastisk ut! Herlig å se at du koser deg så mye <3 NYT det!

Ser utrolig deilig ut og kjempefine bilder! :) Misunnelig!

åhhhhh så diggg :))

Så herlige bilder :D Og så godt og se/lese at du har det så bra <3 Kos deg masse videre søta <3

Åh, dette så fantastisk ut Marthe :) Det er så godt og se at du koser deg der nede, det har du virkelig fortjent. Jeg håper du koser deg på denne fjell turen og jeg gleder meg til og høre mer om den. Ha en super fin dag <3

Du tar så sinnsykt flotte og inspirerende bilder! Meld deg på masse fotokonkurranser, du har store sjangser for å vinne!<3

Ser og høres ut som du koser deg veldig bra der! :)

Var på Harveys på torsdag, skal si Jonas er rett på sjekkeren og klar for å slå seg løs. Så ut som en sulten hundevalp der han speidet rundt på dansegulvet... Hehe :) :)

Anonym: Hehe! Det er godt. :-) Sånn er det når man blir singel etter fem år i forhold :D

Elsker bikinien :) Ser ut som du koser deg vilt der!

Skriv en ny kommentar