hits

Lunch break by the pool

God kveld blogglesere! Klokken er naa over 00.00 og jeg sitter i skrivende stund paa en internettcafe. Jeg laa egentlig godt pakket inn under dyna og blogget for dere, men saa forsvant nettet helt plutselig fra meg. Jeg skal tidlig opp i morgen saa jeg maa si det var fryktelig fristende aa bare slukke lyset for saa og sovne til en hyggelig film, men samvittigheten tok overhaand, og naa sitter jeg altsaa her med et thai tastatur. Hehe, heldigvis rakk jeg aa skrive deler av teksten for nettet forsvant fra oss. Kanskje dukker det opp igjen ogsaa snart! Det er vel bare det kraftige regnet som paavirker oss i en kortere periode.

Over til det innlegget egentlig skal dreie seg om! Denne dagen har virkelig bare flydd forbi. Skulle nesten ønske jeg kjedet meg mer, så tiden gikk litt saktere. I dag har vi nok en gang fått testet ut badekaret, og akkurat i det vi skulle til å sette oss nedi de hvite boblene, banket det på døren. Inn kom det en stykk søt hotellansatt med et gigantisk fruktfat til oss. Perfekt timing eller hva? Åh. For et liv. Jeg mener det. Kan noen binde meg fast her for jeg vil ikke hjem!Det regner fortsatt her. Det kan jeg love dere! -Men det gjør overhode ingenting. Vi har tross alt reist i regntiden! Under her finner dere et bildedryss av badet vi har kost oss med de siste 24 timene. Hold dere fast, for det er temmelig lekkert. Spesielt med denne utsikten rett ut mot bassenget. En vakker dag skal jeg eie et hus i et eksotisk land, og det skal se akkurat ut som dette.Noen som kunne tenke seg aa flytte inn paa dette badet eller? Jeg vet ihvertfall om en! Vaaknet nemlig til en gigant-salamander paa badet i dag. Ikke vet jeg hvordan det store beistet kom seg inn, men det satte naa og koste seg like ved badekaret da jeg skulle inn og stelle meg for dagen. Usj! For alt jeg vet har den ligget under sengen min i hele natt. 

Nei, naa faar jeg avslutte! Kjenner jeg er VELDIG klar for aa komme meg tilbake til leiligheten.
Haaper dere liker reiseinnleggene mine. I morgen drar vi til Bangkok! <3 

21 kommentarer

Åhh, så fint! Blir alltid så glad av å lese bloggen din! Koos dere videre begge to! :D

Kjenner at jeg misunner deg "bittelitt" nå. Jeg vil også til varmere strøk D:

Såå fint! Ser ut til at dere koser dere! Må bare rose deg Marthe! Du er så utrolig flink til å oppdatere bloggen din! Alltid like gøy å komme inn å lese og se de flotte bildene du tar! Keep up the good work:)

http://lifeyourlife.blogg.no/

Så sykt fint! Herlig :)

Så utrolig fint dere har det :) Skikkelig misunnelig :)

Å så utrolig fint! jeg vil dit også!! :)

Fin blogg du har! Og for ett fantastiskt sted du er på! Der vil jg også!

salamander er helt ufarlige og veldig søte:))

Følger bloggen din hver dag Marthe!

Helt fantastisk! Du er virkelig mitt idol! <3

Håper du koser deg masse i Thailand! Vet det er en nydelig plass!

Marinius: Tusen takk! We will :-D

Julie: Åh, så hyggelig å høre Julie! Tusen takk for en oppmuntrende tilbakemelding :D

cuskima: Åh, nei de minner om en krysning mellom edderkopp og slange! Hehehe :-D

Leif: Tusen takk! :-) Ja, det er bare å reise :D Helt fantastisk her. <3

Silje: Tusen tusen takk Silje. Blir så motivert av kommentarer som denne. :-) Hyggelig å høre at du liker feriebloggingen min også. Jeg koser meg en hau med bloggingen her nede. Alltid litt ekstra moro å blogge på ferie <3

Andrea: Det er godt å høre Andrea :D Tusen takk for det! <3

hahahahahahahahahaha

neida, edderkopper er skikkelig vemmelig, slanger er vel, skumlesen :P

Nam, så god frokosten så ut. :D

Skriv en ny kommentar