Borge i sitt rette element

Se hvem som har fått turnet fra seg i dag! Magnus hadde bestemt seg for at vi under dagens PT time skulle trene på å stå på hender! Det kunne ærlig talt ikke passet meg bedre. Jeg elsker jo alt som har med turn å gjøre! Som liten var jeg eliteturner, trente hver dag og konkurrerte som bare det. Det var en gang det gøyeste jeg visste om. <3 I dag kan jeg verken gå ned i spagaten, ta flikk flakk eller baklengs salto, men ser jeg en mulighet for å stå på hendene, ta en araber eller øve på å slå hjul så er jeg ikke treg med å ta den.

Jeg var som alltid stiv som en stokk da jeg møtte opp klokken halv et i dag formiddag, så dagens PT time startet med oppvarming i form av hopping av tau og uttøyningsøvelser for hele kroppen. Man blir kanskje ikke gjennomsvett av å stå på hendene, men det er jammen god trening det også! Tro det eller ei. Man strammer jo hele kroppen i håp om å finne balansen for så å holde på den i litt mer enn ett sekund. Det er ikke bare bare, men øvelse gjør mester. Det får jeg bevist gang på gang. Bare etter en time med handstandøving, kjente jeg at jeg mye enklere klarte å regulere balansen kun ved å bruke hendene. GØY! Gjett om jeg skal bli rå på dette i løpet av sommeren!
 

Matthew: Hvilken vinkel vi dere ha bildene fra?
Magnus: Helt klart den, så vi får med de fine blomstene i bakgrunnen.

Så til det store spørsmålet.. Hvem er best til å stå på hender?

Magnus har også blogget om dagens turneleksjon HER
Er dere gode på å stå på hendene? <3

11 kommentarer
    1. Du er så flin ! Gir meg så utrolig mye inspirasjon og du motiverer meg til å trene masse! Er innom bloggen din hver dag, flere ganger om dagen ig det er LYKKE! Tusen takk for at du er deg ❤

    2. helt ubrukelig på sånt, turnet også da eg var yngre og danset balett, nå kan eg ikkje danse lengre og husker ikkje supermasse heller 😀

    3. Du må være litt forsiktig da, ellers kan du få senebetennelse i hendene. Det fikk jeg engang fordi jeg plutselig sto på hendene flere timer hver dag.

    4. hahahaha oh yes,men som du er eg like fleksibel enda, så selvom eg heller ikkje kan gå i spagat og danse på tå lengre så er eg mer tøyelig enn mange andre og det er en bra ting syns eg :))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg