Antrekk – 010514

God kveld! Nå sitter Jonas og jeg hos svigers. Vi har kost oss her helt siden i ettermiddag. Grillmat sto på middagsmenyen og hjemmelaget gulrotkake ble servert som dessert. Slett ikke feil på en torsdag! Håper dere har fått en like fin 1. mai som det jeg har.


Topp fra Zara, Skjørt og briller fra Bikbok, Sko fra ukjent butikk i Mexico, Daniel Wellington klokke

Jeg har trent ute i finværet, jeg har tilbrakt flere timer ute i solen, jeg har drukket oreo-iskaffe og jeg har spist grillmat for første gang i år. Kan ikke klage da! I morgen har jeg enda en fridag og da skal jeg jammen se å få truffet en venninne eller to. Jeg har hatt så mye på planen med både jobb 1, jobb 2, møter, reising og trening at jeg ikke har hatt ork til å dra på en eneste jentekveld.

Jeg har ikke sett en venninne siden jeg var i hovedstaden med Cathrine for to uker siden. Hallo i luken.. Det er lenge til å være meg! Stakkars Annika og Kristine. Jeg vet ikke hvor mange “kan dessverre ikke i kveld” meldinger de har mottatt fra meg den siste tiden. Jeg får dra dem begge med meg på fellestreningen til søndag. Hihi! Tar dere utfordringen jenter? Dere har bare med å bli med!



Nå er det mange sommerslige antrekk her på bloggen <3
Håper dere liker det. Skjørtet kjøpte jeg på Bikbok i går!

31 kommentarer

Siste innlegg