Marthe tipser – Snacks til kvelds

God kveld damer og herrer! Da var jeg hjemme igjen etter nok en fin dag på jobb. Herlighet for en bra uke det har vært.. Oppskriften som jeg tenkte å komme med, kan jo egentlig ikke kalles for en oppskrift. Jeg har jo bare satt sammen to av mine absolutt favoritt-usunnheter og laget magi! Nei, jeg har faktisk aldri vært spesielt begeistret for disse Ritz kjeksene, men jeg tenkte at det kunne være godt å kombinere sjokoladen med noe litt salt! So i did, og dette smakte SÅ mye bedre enn forventet. Jeg kom nesten for sent på jobb fordi jeg ikke kunne stoppe å trykke i meg Ritz med varm, smeltet sjokolade på. Hihi! Man skal egentlig servere kjeksene når de er avkjølte, men tror dere jeg kunne vente på den slags? Jonas og jeg spiste det hele opp lenge før den tid. Venter dere med å bygge tårn av kjeksene til de er avkjølte så vil dere også få et mye penere resultat.

Du trenger: 1. En pakke Ritz kjeks 2. 1-2 pakker med Smil sjokolade

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Dekk et stekebrett med bakepapir og legg på så mange Ritz kjeks du ønsker.
3. Lekk så en smil sjokolade på midten av hver kjeks og sett i ovnen.
4. Etter 3-5 minutt vil sjokoladen ha smeltet. Da kan du ta stekebrettet ut.
5. Legg en ny kjeks på toppen og avkjøl.. Eeeller spis mens sjokoladen enda er varm!

Jeg prøvde meg med stratos også jeg, men denne sjokoladen smeltet som dere ser bare inni. Smil fungerer nok best!



Himmel og hav. Lukk øynene dere som følger et kosthold! 
Til dere andre.. Dette er virkelig verdt å prøve. NAAAAM.. <3

35 kommentarer

Siste innlegg