The new me!

Da var jeg hjemme etter noen hyggelige timer i frisørstolen! Flinke Marianne fra Komponisten har nok en gang ordnet meg og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Etterveksten er borte vekk, og jeg har i form av striper fått testet ut noen helt nye farger fra Loreal. So far, so good! Tenk nå skal jeg ha “kort” hår i fire uker. Det blir så rart! -Men samtidig så deilig. Jeg tror faktisk at det skal bli en fryd å ha det slik i en liten periode. Det sier jeg ihvertfall nå! Hehe, vi får se hva jeg sier om et par uker. 

Har dere lyst til å bestille time hos Kristiansands nye bloggfrisør, (for ikke å snakke om kjendismamma) så kan dere booke en time over nett HER, eller ringe direkte til Komponisten på 38090885. Det finnes ikke hyggeligere sted å ordne håret. <3

Hva synes dere? Fargen trengte en boost, tuppene trengte en stuss og etterveksten måtte bort. Nå er alt gjort og jeg kjenner meg SÅ mye freshere! Loreal produktene som dere ser under her, er noe jeg fikk med hjem fra Komponisten frisør i dag. Dette er en solserie som tar vare på hårfargen når du reiser på sydenferie! Jeg reiser jo til Marokko om 10 dager og vil nødig ødelegge den nye fine fargen så raskt! Derfor har jeg fått både shampoo, balsam og kur som skal passe på at håret mitt holder seg under surfeuken. Oljen “Mythic Oil” av Loreal passer også ypperli å ta med på sydenreise. Ikke bare fordi et par dråper gir god fuktighet til tørt hår og slitte tupper, men også fordi man kan smøre inn kroppen med den! Etter en lang dag i solen, kan man til og med smøre inn huden med denne godluktende oljen.. Alle disse produktene fås kjøpt på Komponisten Frisør.

 

Komponisten sin facebookside kan dere ta en titt på HER
Jeg har knipset noen flere bilder av håret forfra. Disse kommer senere!

           Min behandling er sponset 

43 kommentarer

Siste innlegg