Antrekk – 080114

Hvis ikke jeg har vært perfekt konemateriale i dag så vet ikke jeg. Først lagde jeg verdens beste frokostjuice til oss, så lagde jeg fiskesuppe til middag og nå har jeg altså brukt de tre siste timene på å rydde og vaske en BOMBANDERT leilighet. Det skulle nok egentlig bare mangle ettersom det er mine klær som dekker gulvene, men likevel.. Jeg fortjener en god klapp på skuldra!

Julen er endelig pakket bort og leiligheten har aldri luktet renere. Nei nå er jeg jammen fornøyd med egen innsats! Trent har jeg også gjort.. Herlighet, er det dette som skal være min nye 2014 hverdag? Hehehe. Det er lov å drømme.

 
Sko fra Gina Tricot, Clitch fra Glitter, Genser fra Vila, Bukser fra New Yorker, Lue fra Bikbok

Nå skal Bella og jeg kose oss alene på sofaen. Jonas kommer hjem om noen timer og da tenker jeg vi snurrer en film før vi går og legger oss. Jeg er ikke den eneste som er stuptrøtt etter timesvis med styring. Jeg tror dagens joggetur har tatt fullstendig knekken på vofsen. Hun har sovet i hele dag, sett bortifra de minuttene hvor jeg har forsøkt å “tvangsfore” henne. Hehe. Stakkars bebis. Jeg tror ikke hun er i storform om dagen! Kanskje hun må bli igjen hjemme neste gang jeg legger ut på langtur.

 

Hva har dere funnet på i dag? 
Flere som har vært effektive husmødre? 

50 kommentarer

Siste innlegg