Romantisk kalendergave


Hvis ikke Bella er den kuleste hunden i gata så vet ikke jeg.

Det ble en sen, men veldig hyggelig kjærestekveld på oss i går. Polarekspressen snurret på dvdspilleren og superparet satte nærmest oppå hverandre i sofaen og gumlet på klemmentiner. Snakk om julestemning! Det var nesten så snøen falt i stua vår.. Jeg må forresten fortelle dere om kalendergaven jeg fikk av Jonas i dag. Han ga meg jo alle kalendergavene mine i november ettersom han ikke klarte å vente, men i dag hadde han visst enda en presang på lur. Jeg fikk beskjed om å logge meg inn på mailen min og der lå en søt, liten romantisk melding med et gavekort på blivakker på 200 kroner. Jeg skjønner ikke hvordan gutten kommer på alt! Han overrasker jo stadig med noe nytt. Tusen takk Jonas. Jeg må være verdens heldigste jente!

Nå drar jeg på jobb igjen jeg! Jeg stengte butikken i går, og i dag skal jeg få æren av å åpne den igjen! Jeg er veldig glad i tidligvakter så dette tror jeg blir en fin dag. Kanskje kommer jeg hjem til litt snø utenfor stuen også? Det er lov å håpe. Foreløpig er det bare storm, regn og plussgrader her i Kristiansand. Får da inderlig håpe at snøen ihvertfall faller før jul.

Er det flere som skjemmes bort med kalendergaver? Hva fikk dere i dag? 

40 kommentarer
    1. Så koselig, du er heldig 😀
      Har fått en støtte-bostedets-idrettslags-kalender, men har ikke vunnet noe enda 🙂
      Snødde masse i Lilyhammer i går!

    2. aww så koselig<3
      Marthe kan jeg få spørr om du har det greit med din mamma? 🙂
      Ha en fin fin Fredag<3

    3. Så fint:-) hittil i julekalenderen har jeg fått pondusjuleblad, lange ullsokker fra kari trass og hjerteøredobber. Så fornøyd:-) vi åpner annenhverdag..

    4. For en snill kjæreste du har, dere er så søte sammen 🙂 Her i Bergen er det 20cm nysnø og det gir i alle fall meg julestemning 🙂 Bare lurer på hvor gulvteppet deres er ifra? Ønsker meg ett i den fargen 🙂

    5. Ååå, så koselig, Polarekspressen er så fin! Og for en god kjæreste du har 🙂 Jeg blir også skjemt bort med pakkekalender, men siden jeg ikke har kjæreste er det mamma som har laget til meg, hehe. I dagens luke befant det seg en skjønn lykt med stjerner og noen små kubbelys 🙂

    6. Haha “superparet”, hvorfor kaller du dere for det? Tror du liksom at dere to sammen er mer supre enn andre par, kanskje?
      Høres bare helt på trynet ut å kalle dere selv det :-p
      Har selv vært sammen med min i 5 år, og har det kjempefint sammen. Går ikke til vennene mine å kaller oss for “superparet” fordi om! Haha.

    7. Superparet og Bella den vakre 🙂
      I dag fikk eg en årsplanlegger av Paulo Coelho med fine oppmuntringer i:)
      Han har skrevet vakre bøker som Alkymisten og Valkyriene bla.
      ha en smashing dag!
      Lin;)

    8. Åå, dere er så søte <3 Min Jonas og jeg har sett julefilmer hver kveld den siste tiden, og fra 1 desember tok det helt av. Jeg pyntet treet, vi ser på julekalender, og han overrasker plutselig med nye filmer som jeg aldri har sett før. Elsker at han er like julete som meg, eller så bare later han som for min del, hihi 😀
      Jeg laget julekalender til han, en ølkasse som jeg pakket inn i fint gavepapir, cellofan og fint bånd, med 24 forskjellige øltyper oppi, så han kan få en ny og spennende hver kveld. Og jeg har fått julekalender fra Body Shop av mamma, elsker den!
      Forresten, så bestilte jeg Daniel Wellington klokke til kjæresten min, som jeg stilte deg spørsmål om for en uke siden, hvis du husker 🙂 Gleder meg veldig til å gi den til han! Hihi.

    9. For en snill mann du har, så utrolig hyggelig gjort av han! 🙂 Jeg er minst like bortskjemt selv, kjæresten min har nemlig laget adventskalender til meg også, i dag fikk jeg en krukke med body butter fra Bodyshop, deilig! Og i går fikk jeg et flaxlodd(som jeg vant på, hihi) og han hadde donert 150 kr til dyrebeskyttelsen i navnet mitt, wiii han er så god <3

    10. Stine: Teppet vårt er faktisk fra Europris! 🙂 Det kostet 799 om jeg husker riktig og er i den perfekte både farge og størrelse 😀 Vi lette over alt etter et slikt teppe og fant det til slutt på europris. 😀 Heldige dere er! 20 centimeter med snø er jo perfekt. Ikke for mye, men nok til å gi julestemning!

    11. Regine: Synes det er du som høres helt på trynet ut jeg! Klikke seg inn på et kommentarfelt bare for å spy ut uhyggelige kommentarer. Husk på at julenissen er rett rundt hushjørnet nå 🙂

    12. Sa ikke at dere ikke skulle tro dere var noe. Spurte om du mente det var et mer supert par da dere kaller dere selv for akkurat “superparet”. Er ikke første gang du skriver det.

    13. Heisann! Først og fremst, dere er så utrolig søte sammen! Håper alt står bra til med dere begge. Men til poenget.. Det nermer seg juleball, og inspirasjonen til hvordan håret skal være er ikke på topp… Kunne du ha laget ett innlegg med frisyrer som passer perfekt til juleball/julebord? Tror mange hadde likt det!
      🙂

    14. Regine: Jeg mener vi er et supert par! Et SUVERENT par faktisk! 🙂 Har ikke skrevet at vi er et bedre par enn andre. Synes derfor det er et merkelig spørsmål å stille.

    15. Åååe, dere er så søte sammen 🙂
      Kan du lage en sånn “julegave tips til kjæreste” nå før jul? 🙂

    16. Så søte dere er!
      hihi ja, er 20 år og fikk kalender av mamma i år og, søte hun! 🙂 fikk smurfe-godteri, haha 🙂 skikkelig barndomsfølelse:)

    17. Har ikke fått en eneste kalender av verken pappa, mamma eller kjæresten. Begynner å innse at jeg drar på årene, selv om jeg synes det er på sin plass med adventskalender uansett alder! Hadde planer om å kjøpe meg en flaxkalender selv, men har enda ikke kommet så langt… Du er suuperheldig som har funnet en slik romantisk kjæreste må jeg si <3
      Her i Sandnes er det snø, hagl og vind om hverandre, ganske idyllisk når vinden holder seg borte, men ellers er det full storm og kaos ute!

    18. Sa ikke du hadde skrevet det heller 🙂
      Synes det er veldig kjekt å lese bloggen din. Er innom flere ganger daglig, så liker deg godt som blogger!
      Men det med å kalle seg superparet synes jeg var litt rart, derfor jeg spurte 😉

    19. kunne du lage eit nyare innlegg om hva kjærester kan finne på i lag?
      (btw har lest den gamle ‘)
      dere er så søte ilag 🙂

    20. Dere er så skjønne! 🙂 se ut som om dere storkoser dere i hverandre sitt selskap! Er så koselig å se 🙂 lurer fælt på hvor buksen du har på er fra?

    21. kunne du lage eit nyare innlegg om hva kjærester kan finne på i lag?
      (btw har lest den gamle ‘)
      dere er så søte ilag :

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg