Teriyakiwok med biffstrimler

 
 

Her kommer en superenkel, men veldig god oppskrift på Teriyakiwok! Det blir nesten ikke enklere enn dette. Åh, jeg elsker wok jeg! Det finnes så mange gode varianter og alle og enhver går like fort ned. Hoho, ihvertfall hos meg. Jeg valgte å bruke biffstrimler i dagens variant, men her kan man bruke nesten hva som helst. Kylling, svin, laks, reker.. You name it. Denne Teriyakesausen passer til alt.

Så fort dette innlegget er publisert drar jeg på jobb, og der blir jeg til kvart over ni i kveld. Deretter drar jeg rett på besøk til Annika! Annika har ikke bare flyttet hjem igjen til meg, men hun har startet å blogge igjen også! HURRA. Hvorfor hun flyttet hjem kan dere lese på bloggen hennes. Hehe, jeg tenker noen av dere er nysgjerrige.. Håper på å få knipset noen bilder til dere fra jentekvelden senere!

Du trenger: 1. 2 ss olje til steking 2. 1 boks kastanjer 3. 1 boks minimais 4. 1 boks bambuskudd 5. 1 paprika 6. En håndfull brokkoli 7. En halv pakke Blue dragon eggnudler 8. 2 poser Blue Dragon Teriyaki woksaus 9. Strimlet biff, svin eller kylling

 
 

Slik gjør du:
1. Stek kjøttet i en stekepanne med litt olje.
2. Fyll en gryte med vann og kok opp halve pakken med eggnudler.
3. Skjær opp paprikaen og del brokkoli og minimais i mindre biter.
4. Når kjøttet er gjennomstekt steker du grønnsakene sammen med kjøttet i 2-3 minutt.
5. Hell vannet av nudlene når de er ferdigkokte og hell også disse over wokblandingen.
6. Helt til slutt heller du over posene med Teriyaki saus og varmer det hele opp i 2-3 minutt.

Denne oppskriften er nok til 2 storspiste personer.
Håper det smaker! Vi skrives igjen i kveld dere. 

    Alle kommentarer vil også bli besvart i kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg