Kjøkkenbord – Check!

 
 

God kveld! Nå har jeg akkurat kost meg med litt kommentarsvaring. Hyggelig å høre at dere likte både svarinnlegget, og de splitter nye klærene! Nå gjenstår det bare å se om dere liker kjøkkenbordet like godt. Vi har hatt det i hus i et par uker nå, men jeg ville ikke vise det før stolene var på plass. Selve bordet fikk vi av svigers! Det er et ganske stort, enkelt og pent bord fra Ikea. Stolene fikk vi av bestemor og bestefar. Husker jeg riktig så kjøpte de dem på Living for en god stund tilbake. Snakk om gavmilde familier!

Dette bortskjemte kjæresteparet slipper visst å kjøpe noe selv! Mihi. Jeg er så glad for å endelig ha et ordentlig sted å spise. Nå behøver jeg ikke lengre å bekymre meg for å søle det ene og det andre på sofaen. Så gleder jeg meg halvt ihjel til desember måned! Da har jeg nemlig store planer om å pynte stolene med saueskinnstepper og bordet med en mengde julepynt. Tenk nå er det bare halvannen måned igjen til vi kan begynne å tenke på julebaksten. Jeg kan nesten ikke vente med å dele juleoppskrifter med dere!

Flere som forbereder seg til jul allerede nå i oktober?
Nå skal Cathrine og jeg ha en aller siste jentekveld før jeg reiser!

40 kommentarer
    1. Så enkelt og pent det var!:D Gratulerer med nytt kjøkkenbord:D Åh neida, jeg er helt i julemodus og er skikkelig i gang med litt forberedelser! Jeg synes det er så koselig med jul så starter alltid litt tidlig. Hører faktisk på julemusikk ute i august så, hehe! <3

    2. Fulgt deg så lenge, men dårlig på å kommentere.
      Men nå har dere fått det så vakkert altså! måtte bare legge igjen en liten hilsen!
      Du er vanvittig god blogger også:)
      ha en god kveld videre!
      Mvh
      Maria, fra Oslo

    3. Så fint det var, og så heldige dere er! Jeg er også klar for jul, kjøpte faktisk pepperkaker da jeg så at de solgte det på IKEA her i forrige uke, haha 🙂 Julen kan bare komme! Heldigvis begynner den tidlig i London, med julelystenning allerede i november <3

    4. Nå ble jeg utrolig glad av å se spørsmålsrunde innlegget ditt! Det var veldig interresant og mange av spørsmålene du besvarte hadde jeg forestilt meg det svaret du ga 🙂 Man blir jo litt kjent med deg som blogger med tiden!
      Kjøkkenstolene og bordet var utrolig rent og pent! Jeg synes hvitt er en superfin farge å ha på kjøkkenet. Generelt synes jeg leiligheten deres ser veldig fin ut!
      Som sagt mange ganger før, så er jeg stoor fan av bloggen din! Du har så utallige mange gode, varierende innlegg som er spennende å lese. I tillegg har du store, klare og fine bilder 🙂 Jeg får snart lønning og gjett om jeg ble misunnelig over alle de fine plaggene du har shoppet! Jeg får ta meg en shoppingtur snarest!!
      Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, Marthe <3
      Hilsen Emilie T

    5. veldig lekkert og enkelt å style opp og ned etter årstid.
      Bordet var kjempefint og skiltet var morsomt.
      Er mange fine skilt man kan kjøpe 🙂
      Eg er skikkelig juleguri med hjemmelagete julekalendere til både liten og stor.
      Hundene får en de deler fra dyrebutikken 🙂
      Ikkje så flink å bake ,men kanskje i år? eller julegodterier på glass til gave?
      Ellers så er det frem med adventsfargene i november. Lilla duker og lys og gjerne sølv eller noen ganger gull til -varierer litt fra år til år 🙂
      <3 advent og jul. Er jo det som hjelper oss gjennom mørketiden 🙂

    6. Hei Marthe! Så fantastisk fint bord 🙂 Du er virkelig en stor inspirasjon, for både barn og voksne. Du er så jordnær. Har fulgt denne bloggen helt siden starten, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er min favorittblogg. Oppdaterer leserene dine med sprudlende innlegg hver dag, herjer på med fantastiske matoppskrifter og tar de fineste outfit’ene. Du er virkelig nydelig. Håper at du får deg en fantastisk tur til Singapore, for det fortjener du virkelig. Gleder meg til å lese oppdateringene dine. <3 You go girl!

    7. Hei Marthe 🙂
      Hvorfor blogger du ikke om moren din lenger? Vi får hele tiden høre om besteforeldre og svigers, men aldri om moren din, bor hun langt unna, eller hva er grunnen? Bare litt nyskjerrig, hehe 🙂
      Klem Nina
      Utrolig fint bord forresten, gleder meg til å se hvordan det blir med saueskinn og julepynt 😀 Ha en fortsatt fin kveld

    8. Det der var så fint og så koselig.♥ Du er så inspirerende. Digger deg Marthemor♥
      Ser at noen har spurt en del om din mor, hvordan er forholde til deg og din mor kjære Marthe?
      Går det greit? Håper du ikke overser slike spørsmål. Det er jo trossalt DIN MOR
      Love♥

    9. Andrea: Hei Andrea! Dette var en herlig kommentar. Tusen takk for gode ord. <3 Setter kjempestor pris på slike tilbakemeldinger. Jeg gleder meg veldig til å blogge fra Singapore. Kan nesten ikke vente med å komme frem og knipse tusenvis av bilder til dere. 😀 Stor klem!

    10. Hei!
      Kjempekoselig kjøkkenkrok:) Alltid hyggelig å ha ett slikt bord å sitte ved til måltider:)
      Og skiltet var kjempemorsomt 🙂
      Fra en interiørkonsulents øyne har du innredet leiligheten utrolig smakfull:) Soverommet er nydelig!
      Hvis jeg kan komme med ett tips, vil jeg anbefale og snu kjøkkenbordet slik at det vender ut mot rommet. Dette får bordet til å virke innbydende på øyet som ser.

    11. Hei Marthe!
      All interiør-bloggingen din er kjempeinspirerende – det er alltid så gjennomført!
      Når jeg leser at du tenker å ringe julen inn med saueskinn til kjøkkenstolene blir jeg der i mot nervøs av meg. Jeg håper (håper håper!) at du velger å ikke bruke ekte saueskinn, og at du heller setter et eksempel – for alle de tusen av lesere du har – ved å bruke en falsk variant. Jeg forstår godt at saueskinn yter godt når det er snakk om å få julen i hus, men det er jo så enkelt å gjøre julen smertefri for dyrene såvel som mennesket, og derfor våger jeg å be deg om nettopp dette.
      Med alle gode ønsker
      Pia.

    12. Jannicke: Heisann! Så fantastisk med tips fra en interiørkonsulent. Det setter jeg pris på! Har du flere tips på lur så er det bare å hyle ut. Får aldri nok 😀 Jeg skal jammen prøve å snu bordet når jeg kommer hjem for å se hvordan det blir! 🙂

    13. Hei, vakre marthe 🙂
      Jeg elsker bloggen din, å da spesielt outfit bildene! 😀 Har akkurat laget meg en blogg selv, så jeg lurte om om du vil fortelle meg hvordan du får bildene dine så store? 😀 Jeg bruker 900mpix, men likevel blir de bare halvparten :O
      God onsdag til deg <3

    14. Dette så dødskoselig ut, så utrolig gjennomført! 🙂
      Jeg ser noen sliter med at bildene deres ikke blir store når de legger dem ut: jeg fant ut at hvis jeg sluttet å laste opp alle på en gang, men heller en og en, forble de i den størrelsen jeg valgte 🙂 Kanskje det funker for andre!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg