hits

Kostbart lesestoff!For ikke lenge siden, skrev jeg et innlegg hvor jeg etterlyste litt boktips fra dere lesere. Jeg fikk en helt enorm respons på dette og satte igjen med en lang ønskeliste på hele sytten nye bøker. Dessverre så virket det som veldig mange av disse bøkene var så gode at de nesten er umulige å få tak i på bokforretningene! Jeg har nemlig vært på tre bokbutikker to ganger og har kun fått tak i fire nye bøker! Av sytten så var det kun disse fire som butikkene hadde inne. Jaja! Fire er bedre enn ingenting, og jeg har lesestoff for en liten stund fremover ihvertfall! Historien om pi så jeg akkurat på kino og det er en av de fineste filmene jeg har sett på lenge. Boken tipper jeg er ti ganger bedre igjen. Gleeeder meg!Håper dere er klare for litt flere bokomtaler fremover!

36 kommentarer

Så flott at du fikk tak i noen av bøkene iallefall! :D Kanskje jeg blir fristet til å prøve å lese noen av dem jeg også når det kommer anbefalinger fra deg? :D

Aah, you should read "Historien om Pi" in English too! So much more powerful and a most beautiful and philosophical use of the English language. HIGHLY RECOMMEND IT!

har sett filmen om "historien om pi", men tror at boken er enda bedre :)

Elsket filmen. Den må du se når du er ferdig med boken, Marthe!:)

Skal snart ut å reise selv, så trenger litt bokanbefalinger ja! Synd du ikke fikk tak i de resterende 13 bøkene! Da har du i hvert fall noen til en annen gang:D

En serie som absolutt er å anbefale er sagaen om isfolket, det er en norsk serie og de er utrolig bra! Men de er vanskelig å få tak i da, og det er veldig mange bøker. Men om du har muligheten til å få tak i de, grip sjangsen!

"Jenta på klippen" er en helt fantastisk bok! har selv lest den. syntes den var litt tung i begynnelsen, men etter jeg hadde kommet inn i den var den helt fantastisk!

Hvor mye koster den turen dere skal på, per person? :)

Hanne-Marie

Hvilke bøker er det som står på lista di, da? :-D

Og ser noen over her har anbefalt sagaen om isfolket - jeg er enig. Mamma anbefalte dem om og om igjen og jeg sa at ikke engang ti ville hester kunne få meg til å lese så triviell husmorporno, men den dagen jeg bestemte meg for å prøve... Den sommeren gikk med på å lese ut 47 bøker i samme serie!

Men uansett, prøv biblioteket da, vet du! Der har de nok noen av de bøkene du ikke fikk tak i.

Gleder meg til å høre om Historien om Pi! Kanskje jeg må få tak i den og lese den selv :)

Den sjokolademuffins oppskrifen du skrev, hvor mange muffins ble det :)?

når man først blir avhengig av å lese bøker så er det umulig å stoppe. hadde selv sånn periode i typisk 5 klasse der jeg leste hele tiden. meg og mamma satt nesten oppå hverandre og leste ut bok for bok, til og med i helgene :) glad jeg ikke er så avhengig enda, men en bok eller to skader ikke. finnes mange bra bøker som er verdt å lese og som man ikke klarer å legge fra seg. bra du fant noen gode bøker til slutt med hjelp av leserene :)

Tina Spångberg

Tina Spångberg

Alle disse bøkene finner jeg på bokkilden.no :)

Sikker på at ikke noen av de andre du ville ha er der?

Christine Hindenes

Christine Hindenes

Laget nettopp daim kaken du la ut oppskriften til hin dagen.. er kjempe spent på hvordan den smaker :-D

Du bare MÅ lese en bok som heter orkideens hemmelighet. Det er den beste boka jeg har lest. Det er den samme forfatteren som i jenta på klippen.

Karoline Gudmestad

Karoline Gudmestad

åå det passer perfekt! Er akkurat ferdig med fifty shades bøkene, og leste Idas dans en gang til, så nå er jeg helt tom for bøker og det er jo helt krise! Du har ikke noen boktips om bøker du har lest før du vil dele med meg da? :-)

jeg anbefaller - Million little piceces og boken etter den heter My friend Lenord

Hvilke bøker er det du leter så fælt etter? Har _masse_ bøker som har vært på bestselger listen det siste halvåret. Du kan i såfall få noen av di (hvis jeg har di du leter etter)?:)

Sender di gjerne

Det er så gøy å kjøpe nye bøker, jeg elsker å lese :)

Kan ikke du legge ut den lista over de 17 så vi andre kan få en oppsummeringsliste over gode bok anbefalinger?? :-)

Du er nødt til og lese lauren conrad bøkene marthe :D

Jeg anbefaler boken "Ikke uten min datter", eller som den så fint på engelsk heter "Not without my daughter". Det er en utrolig historie om en amerikansk kvinne og hennes barn som blir lurt med til Iran av sin iranskfødte mann i 1984. Sann historie også! Finnes film av den, men jeg synes boka er best :-)

jeahelen: Åå ja den sto på listen min, men ingen hadde den inne :(

Kristine: Noen av bøkene jeg ikke fant var blant annet Evig Søndag, Den glemte hagen, En svunnen tid, Shantaram, Vannliljen, Ikke uten min datter, Boktyven, Krystallslottet, Mengele Zoo, og jeg vil leve. Det er de jeg husker i hode :-)

Karoline Gudmestad: Åh, jo jeg har mange! Klikk deg inn på "Bøker" kategorien i sidemargen til høyre så finner du mange bokomtaler der :D

Anonym: Det blir 16 små muffins! :-) Jeg lagde ca 8 veldig store :)

Jenta på klippen er fantastisk! Les orkideens hemmelighet, den er enda bedre :)

Ragnhild Elisabeth Hognestad

Ragnhild Elisabeth Hognestad

du bare må lese orkideens hemmlighet, det er en helt fantastisk bok :)

Håper du og Jonas koser dere på ferie:)

Tror nok du finner resten av bøkene på cdon.com eller platekompaniet.no :)

http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?rom=AR

Du kan kjøpe bøker her :)

Såg at dei hadde evig søndag inne, og dei sende innen en virkedag :)

En fantastisk bra bok, en av de bedre jeg har lest.

Om du liker videoblogger håper jeg du sjekker ut min. Jeg vil tørre å påstå at den er utenom det vanlige.

Skriv en ny kommentar