hits

MXDC SPORT

Wuhuuu! Jeg har startet søndagen med en joggetur i splitter nytt treningstøy fra getsporty! Åh, jeg har bare lyst til å gå i det hele tiden. Elsker den friske lilla fargen! Pent og behagelig treningstøy gir jammen litt av en motivasjon.Til tross for iskald vind og snø, kunne jeg ikke komme ut døren raskt nok i dag tidlig. Etter at den voldsomme kulden slo inn har jeg måttet ty til treningssenteret, men i dag var det overhode ingenting som kunne stoppe meg. Stor takk til MXDC sport og www.getsporty.no

Kristina Andersen har gjort en kjempejobb med å velge ut kvalitetsklær til nettsiden sin. Etter å ha kjent på hvordan ordentlig treningstøy kjennes ut, kjøper man aldri mer det Cubus og H&M har å tilby.  


 

1. Den lilla sportsbhen fås kjøpt HER  (Jeg har størrelse S)
2. Og tightsen får dere kjøpt HER (Jeg har størrelse XS) 

Den lilla rålekre jakken var også bare nydelig å trene i. 
Dere får kjøpt den HER (Jeg har størrelse S)

69 kommentarer

kjempe fint :) flinke!

Veldig fin tights :) Ha en fin søndag videre Marte!

de så bedre ut på deg, en modelen som har de på sia

Merete abrahamsen

Merete abrahamsen

Fiint ! Steeerk btw <3

Syyyyke syyyke kropp!!

Vilde Angelica

Vilde Angelica

Syns du at sportsbhen helde puppane på plass? Har endå ikkje klart å finne en som eg føler helde dei godt nok på plass, er en 65h-65i vanligvis sånn som deg :)

Så fin og trent kropp du har! Og klærne så virkelig helt fantastisk ut på deg, den lekre jakka da!

hehe tror ikke marthe har h-i cup akkurat hehe

Vilde Angelica: Ja det gjør den. Jeg er også avhengig av at sportsbhen holder så godt som overhode mulig. Ellers gjør det jo direkte vondt å løpe! Jeg har denne i S og da tror jeg du også må ha det. Jeg var usikker på om jeg måtte ha større, men det måtte jeg ikke! Disse skal jo sitte så stramt som mulig for å holde alt godt på plass :D

lena: Nei jeg har G :-)

Susanne: Tusen takk for det Susanne! :-D

Du som burde vært modellen for siden! Så mye bedre ut på deg, sykt fine klær og elsker kroppen din!

Så utrolig bra du ser ut, Marthe! :D Superfresht treningstøy, jakken og tightsen så kjempegode ut! Har samme treningsBH, bare i sort, den er også kjempegod :D

Trening er heerlig! Spesielt følelsen etterpå. Jeg begynte for et par uker siden medlemskap på Stamina HOT, og det er såå deilig å ha startet treninga :D

Frida Bringslimark: Tusen takk Frida! :D Ja, så fort man har fått begynt så er trening noe av det beste som finnes. Det er forferdelig vanskelig å begynne etter flere uker eller måneder med latskap, men det er utrolig hva bare en og to økter gjør med kroppen. Jeg er blitt supergiret på trening jeg nå! Masse lykke til med din trening Frida. :D

Så fint og fresht treningstøy! Ingenting (nesten) er mer motiverende enn det :D

ehm, jeg bruker selv G, hvordan kan du da ha str S i sportsbh?

Synnøve Løver

Synnøve Løver

ååh du har så fin hud! den gløder helt sykt. fina!

lena: En sportsbh skal sitte stramt og en M eller en L blir som regel for stor rundt midjen.

Synnøve Løver: Tusen takk Synnøve :D

Herlig treningstøy! Du stråler Marthe :)

Christine Hindenes

Christine Hindenes

Syyyyk kropp du har Marthe! Helsiken..

Åh, jeg har lett så utrolig lenge etter en nettbutikk som selger gode, men rimelige og fine treningsklær.Og det gjør jammen dette! Jeg blir nok å bestille en hel ny garderobe for treningstøy idag! ;)

Man kan ikke akkurat si nei når man ser hvor fantastisk det ser ut på deg :)

Veldig fint sett du har, og du har nydelig definerte armer! :D

Jeg kunne ønske at du sluttet å overredigere bildene dine så mye, ihvertfall når det gjelder farger og kontraster. Jeg har selv denne sportsbhen, og den er jo faktisk lilla mens på dine bilder ser den jo blå ut. Ikke bare det, men du ser jo oransje ut på hele kroppen! Jeg mener ikke noe vondt med dette, det er bare konstruktiv kritikk. For du er kjempe flink med kameraet og redigering ellers. Jeg er i grunn veldig sikker på at jeg hadde klikket meg innom bloggen din mye oftere, hadde det ikke vært for at bildene dine alltid er så overredigert i fargene. Får nesten vondt i hodet av det :)

tar du sol ofte? Du er jo brun året rundt, heldiggrisen! :O

For en smashing kropp du har, Marthe! wow, inspiration altså!

Vilde Angelica

Vilde Angelica

Tusen takk for svar Marthe :) Og ja, klena satt som eit skudd på deg!

Oi :o

Du har jo veldig definerte muskler

Hei! Lurer på om du liker mrazor eller dorco shai best når det kommer til barberblader? Ser du har annonsert for begge deler :-)

Fantastisk flott nettbutikken til Kristina er.Skal handle mye nytt her.Flott modell du er fine deg.

Så sporty og fresh du ser ut! :D

Så utrolig flott treningstøy :)

Stli treningstøy! :)

du har utrolig bra kropp, wow! ser smashing ut

kleineste

Åshild: Hei hei. Dorco Shai er en lett vinner :-) Bruker ingenting annet enn Dorco sine høvler nå som jeg har fått testet dem. <3

Veronica: Hehe, nei det er nok bare lyset som er snil med meg i dag. Men jeg har faktisk jukset litt med solarium denne måneden :D

Tusen tusen takk alle sammen! :D

Anonym: Takk for din tilbakemelding anonym! :-) Noen av disse bildene er ikke redigert overhode, mens andre er lysnet. Jeg blir helt nødt til å lysne bildene ettersom de er tatt innendørs i en mørk stue. Dessverre kan fargen da se litt annerledes ut på bildene. Jeg vil nødig ut i snøen for å knipse slike bilder så det får vi heller tåle. :-) Om det kalles brunfarge eller oransje kan du få bestemme, men jeg har ihvertfall ikke redigert meg selv i denne fargen :-)

Hvem er har laget designet ditt ?:)

fy for en utrolig pen kropp du har,du vil vel ikke dele øvelsene du gjør med meg ?

Lurte virkelig på om jeg hadde blitt fargeblind nå, så jo veldig blått ut dette tøyet som skulle være lilla:P men farger endres jo fort på et bilde i forhold til lys også videre:) meeen poenget mitt med denne kommentaren var egentlig å gi deg ros Marthe for måten du svarer leserne dine på, på alt fra kritikk til ros. Enkelte andre bloggere skulle ha lært litt av deg på dette området;) keep up the good work!

Hei!

Er du sikker på at det er samme bh på linken? syns ikke fargen eller stoffet stemte overens..

Satan for en kropp du har!! Nydelig er du!

Nina: Hehe, nei du har nok ikke blitt det :D Hvis du ser på det helt nederste bilde til venstre så ser du den korrekte fargen på sportsbhen. Den er ikke så blå som på noen av de andre bildene. :-) Tusen takk for en hyggelig kommentar Nina. Slike tilbakemeldinger settes stor pris på <3

myownfashion: Tusen takk! :-) Jeg gjør ikke så veldig mange øvelser i grunn. Jeg prøver å løpe 40-45 minutt hver morgen og deretter tar jeg situps både rette og til sidene etterfulgt av plankeøvelsen. Denne tar jeg i 90 sekund x 3, med et halvt minutts pause mellom hver gang. Alt dette gjør jeg bare hjemme. Ellers prøver jeg å komme meg på treningssenter ihvertfall to ganger i uken for å trene styrke på de andre kroppsdelene også. Det får jeg ikke helt til hjemme i stuen :-) Men denne uken har jeg vært flere ganger på treningssenter. Jeg har ikke hatt mot til å løpe ute før i dag! Hehe :-)

Sunniva Berggreen Kaalaas: Åå<3 TUSEN takk Sunniva!

Tusen takk for svar !!!

Så deilig med nytt tøy, og det satt jo perfekt på den fine kroppen din! Du gløder marthe!

Det satt jo perfekt på! Du er så fin, blir utrolig motivert av å lese det her! Du gir meg også veldig mye inspirasjon. Ha en fin dag :)

hei Marthe :)

lurte bare på når du løper ute nå, har du brodder på skoene da? :) løper du på veien eller i skogen? :)

Så fint treningstøy, elsker fargen! Ble motivert av dette :)

Så flott det var, det er veldig godt med noe skikkelig kvalitetstreningstøy, men går fint å variere litt fra billigkjedene også,spesielt når en trener mye og gjerne må bytte topp underveis.Ja takk begge deler sier jeg :) Nydelig farge på treningsklærene.

Du skrev feil på fargen :) Måtte bare si fra :)

kroppen din er så utrolig fin, skikkelig muskuløs - mener selv at det der er alle jenters drømmekropp :) nå har jeg hvertfall et mål å jobbe mot. kan jo bare begynne å ta med meg et bilde av deg når jeg er å trener, så kommer jeg til å trene dødshardt for å ende opp slik :D også har kristina gjort en fantastisk god jobb med å starte en egen nettbutikk med så masse fint tøy i. elsker alle knallfargene på treningstøyet :) du er forresten kjempe tan, misunner deg!

WOW, du har drømme kroppen!!! helt sykt fin kropp!! elske beinan og magen din! :D

Kjempefint treningstøy, og syk fin kropp!

:)

utrolig, utrolig pen! det må du virkelig ta te deg:) nydelig altså, og så fit! *creds* elske bloggen!

Du er et ordentlig forbilde, Marthe! Blir oppriktig stolt av å se vakre jenter med sunne former og sterke kropper. INGENTING er finere!

du må prøve casall sin sportsbh, verdens beste!! selges på sportsbutikker

du må prøve casall sin sportsbh, de er verdens beste! jeg har både casall sin og mxdc. casall er mye bedre og sitter som et skudd i forhold!

Hei Marthe! Jeg bare lurer på hvilket treningsmerke du foretrekker når det gjelder treningstøy? Er det Nike, MXDC sport osv? Har store ambisjoner om å kjøpe nytt, bra treningstøy, så skulle gjerne hatt noen tips om hvilket merke jeg burde velge :)

Du har SYKT fine bein! :D

du har helt nydelig kropp!!! sjalu..

du gir virkelig motivasjon<3

du er helt perfekt! ingen feil å finne hos deg!

du ser fantastisk ut:D !!

Skriv en ny kommentar