Antrekk – 09.11.12

Hei og hopp! Hvordan står det til med dere? Kan jeg få lov til å spørre dere om noe i dag? Som dere sikkert vet så er det ingenting jeg ønsker mer enn å forbedre meg på bloggfronten. Jeg vil være den flinke, positive og inspirerende bloggeren som til stadighet innfrir lesernes ønsker, men for å kunne gjøre dette behøver jeg deres hjelp. Vil dere svare på et, eller to av punktene under her så blir jeg veldig glad!

Gi meg en tilbakemelding:
1.
Tre ting du liker med www.martheborge.blogg.no
2.
Tre ting du missliker med www.martheborge.blogg.no
3.
Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?

 
Ny bukse, jakke, topp og belte fra Bikbok, Sko fra nelly

Jeg har allerede fått ønsker om julegavetips og min egen ønskeliste.
Det skal selvfølgelig bli! Har dere noe mer å tilføye?

143 kommentarer
    1. jeg ELSKER antrekk innleggende, de er så sykt inspirerende!
      alle de flotte bildene dine, men jeg lurer på hvor du redigerer bildene? eller redigerer du de? at det er så mye variasjon på bloggen det er alltid like kjekt å stikke innom bloggen din<3 gjør det hver eneste dag, ofte flere ganger til dagen. du er også utrolig flink til å oppdatere, alle andre bloggere er så slakke
      stor fan av deg!

    2. Nydelig!
      Liker: Antrekksbildene, hverdagsinnlegg og innkjøpsinnlegg
      Liker ikke: Er ikke så begeistret over redigeringen av bildene, noen ganger litt for mange bilder og du kunne blitt litt flinkere til å svare på spørsmål leserene stiller 🙂
      Jeg ønsker mer hverdagsinnlegg 🙂

    3. Jeg skulle kjøpe den buksa på bikbok i går, men de hadde ikke min str. igjen 🙁
      Liker: At du oppdaterer OFTE, har veldig fine og ryddige innlegg, legger mye arbeid i bloggen.
      Bli bedre på: video blogger, ukens spørrsmål, at du poster headere du får inn ofter

    4. Liker: Du poster mange innlegg til dagen, Du har mange outfits, Du skriver veldig bra innlegg;-)
      Bli bedre på: Videoblogger.

    5. Syns du burde lage video eller innlegg om hva du kjøpte på bikbok, uansett hvor langt videoen/innlegget blir 🙂 Du trenmger jo ikke gå inn på detaljer på hver enkelt ting? ta f.eks bilde av 3 og 3 ting av gangen? hehe, er ganske nugjerrig på innkjøpene you seee

    6. Masse positivt med bloggen din marthe:) Men føler gjerne den har blitt en smule kjedelig etter at du kom hjem fra afrika?
      Vis litt mer fra leiligheten, ting du kjøper. Og ha videoblogg. DET hadde vært gøy det:) Hadde vært veeeldig kjekt hvis du kunne vist jonas sine antrekk også en gang i blant? Jeg sliter med å kjøpe klær og diverse til kjæresten, haha er sinnsykt dårlig til det.
      Men jeg elsker bloggen din uansett, du er kjempe flink Marthe! 🙂 Liker også at du jobber som oss andre og ikke lever på de rosa skyene hele tiden siden du er toppblogger:)
      Stor klem <3

    7. Du gjør en fantastisk jobb med bloggen din, Marthe! Det er en sann glede å klikke seg inn her og bli inspirert på så mange forskjellige måter! Keep up the good work 😀
      Jeg kunne allikevel ønske flere “hverdagslige” innlegg 🙂 Ha en fin dag!

    8. Kaja: Tusen takk for tilbakemelding Kaja! 🙂 Jeg redigerer bildene mine i http://www.pixlr.com. Ikke noe mer avansert enn det 🙂 Jeg setter enten på en effekt eller en liten ramme. Her har jeg foreksempel brukt effekten “bob” på de øverste bildene 🙂 Hvis bildene blir tatt i veldig godt lys (om vår/sommeren) så pleier jeg ikke å redigere dem i det hele tatt. Da er de best uredigert synes jeg 🙂

      anonym: Hehe så skjønn du er 😀 Jeg har faktik vist veldig mye av det allerede. Jeg har hatt et nesten helantrekk av Bikbok de to siste dagene og alt er nytt fra i går. Nå gjenstår bare en kjole og noen gensre 😀

      Tusen takk for tilbakemeldingene deres! Dette skal alt sammen noteres ned! 🙂

    9. Elsker virkelig bloggen din! Du tar utrolig fine bilder, og stilen din er helt elsk. Du er et veldig godt forbilde, og MITT forbilde! Liker veldig godt at du har outfit nesten hver dag. Det er også gøy å se alle innkjøpene dine! Favoritt innleggene mine må bli outfit ene dine og innkjøpene:)

    10. Jeg misliker ikke noe med bloggen din, Marthe! Jeg elsker bloggen din som den er!
      1. Jeg skulle ønske du kunne blogge litt mer om trening og kosthold!
      1. Jeg liker hvordan engasjerer leserene dine, konkurranser og sånne ting.
      2. Jeg liker at du poster innlegg av antrekkene dine hverdag, det setter jeg stor pris på, jeg synes stilen din er kjempe fin.
      3. Siste ting, jeg elsker at du oppdaterer bloggen din nesten 3 ganger daglig, det er veldig bra!

    11. Tre ting jeg liker med bloggen din er: Jeg liker at du alltid er så positiv og glad.
      Jeg liker at du er et veldig godt forbildet, og det er veldig mange som ser opp til deg!
      Jeg liker at du skriver mange innlegg om dagen, og alltid har bilder med på innleggene.
      Jeg ELSKER alle innleggene dine, og stilen din! Jeg ser utrolig opp til deg! 🙂

    12. Du er ei utrolig flink blogger! Jeg følger deg hver eneste dag. Har ingen verdens ting å sette fingeren på!
      Alt du blogger om gir inspirasjon og glede i hverdagen min i alle fall:)
      Håper du har en fin dag!:)

    13. Hei 🙂
      jeg synes du ikke brude redigere bildene så triste å grå. Det gjør slik at jeg får mindre lyst til å lese bloggen din. Liktee den når den var veldig lys og glad 🙂
      bare et tips ;D

    14. Åå <3 Så mange fine ord dere kommer med! Tusen tusen takk alle sammen <3 Jeg har ikke vært så flink som jeg vet jeg kan være på bloggfronten den siste tiden, men jeg har veldig lyst til å forbedre meg. Heldigvis har jeg lesere som mer enn gjerne hjelper meg litt på vei! 😀

    15. Jeg liker ikke at du tar noen av antrekksbildene dine i litt for skrå vinkler, men det er opp til deg selv da, og jeg liker ikke at du har så få videoblogger!!
      Ellers er alt topp!! Kunne du laget en video der du filmer en normal-marthe dag?

    16. De tingene jeg liker best med bloggen er at du alltid er positiv, du virker veldig ærlig og åpen med oss lesere, at du oppdaterer så ofte også ELSKER jeg stilen din og antrekkene dine !
      Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg misliker med bloggen.. Det eneste må være at jeg skulle ønske du kunne oppdatere sånn HELE tiden ! Meen jeg skjønner jo at det kanskje er litt vanskelig, ehee. Jeg blir bare så glad hver gang jeg klikker inn på bloggen din å ser at et nytt innlegg har kommet !
      Det jeg liker best å lese på bloggen er antrekk og innkjøps innleggene !
      Stå på ! Elsker bloggen ! 😀

    17. 1. Det jeg liker aller best med martheborge.blogg.no er MARTHE! Du er virkelig bloggen i seg selv, alltid positiv, smilende, inspirerende. En glede i hverdagen, et veldig fint avbrekk i en hektisk hverdag. LOVE IT:)
      2. Liker ikke alltid redigeringen på bildene, men ellers er jeg fornøyd med det meste.
      3. Outfits, tips og triks og reiseinnlegg!

    18. Jeg liker at du:
      ♦ Poster outfits. Blir aldri lei av å outfits! Du har så fin stil og er så flink til å kle deg, så outfitsinnlegg er veldig bra.
      ♦ Poster matoppskrifter.
      ♦ Varier bloggingen. Du blogger om mote, hverdag, tips, anbefalinger, mat, interiør ++. Det er veldig bra!
      Du kan bli bedre/få fler av:
      ♦ Ukens/månedens spørsmål. Jeg tipper at du får ganske mange spørsmål om diverse ting, så “ukens spørsmål” hadde vært bra.
      ♦ Jeg vil gjerne høre deg snakke! Haha, det høres litt teit ut, men jeg har ikke hørt stemmen din skikkelig. Så hvis du feks kunne laget en video hvor du viser favoritt smykkene dine, så kunne du snakket i starten også, haha.
      ♦ Fler matoppskrifter! Og da gjerne på desserter/usunn mat, hihi.
      ♦ Sminke og hårtips! Du som er så flink til å sminke deg og alltid er fin på håret, må vel ha noen lurer tips til oss på lager?
      Favorittinnlegg:
      ♦ Outfits
      ♦ Innkjøp
      ♦ Sminke og hår-innlegg
      ♦ Gleder meg til julegavetips og ønskelisten din kommer!

    19. Elsker antrekk innleggene dine og at du blogger flere ganger om dagen! Hver gang jeg går inn på bloggen, så er det som regel et nytt innlegg!
      Liker også veldig godt de diy-innleggene, blir veldig inspirert.
      Kanskje noe av det du kunne gjøre mer av, er vel videoblogg 🙂 Har så lyst til å vite hvordan du snakker, hihi 😀
      Jeg synes du er en fantastisk blogger, du fortjener å ligge høyere opp! Du er et veldig godt forbilde og jeg ser virkelig opp til deg!! Og du har så rå stil! 😀

    20. Tre ting jeg liker med bloggen din er f.eks antrekkene dine! Jeg blir så glad når jeg ser at du har lagt ut antrekk, for det er noe jeg liker å se på bloggen din, ettersom du kombinerer alt så fint! En annen ting jeg liker er at du tar deg tid til bloggen, og det merker vi. Du kommer alltid med gode innlegg og gode bilder og er alltid positiv! Den siste tingen jeg liker er at du virker så snill! Du svarer på de fleste kommentarene, og svarer aldri frekt! DET er noe nesten alle andre toppbloggere gjør! Du setter pris på det med at du har kommer så langt opp, og det liker jeg veldig godt! Ellers er det jo mye mer, som at du gir tips ogsånt, men det oppe er det jeg setter mest pris på! 🙂
      Tre ting jeg misliker med bloggen din finner jeg ikke ut av egentlig. Jeg liker bare ikke at du har veldig lite videoer, for jeg vil se mer av DEG som person på en måte, og ikke bare via tastaturet og bilder, men ved stemmen og oppførsel. haha! 🙂 Ikke noe annet.
      Favorittinnlegg har jeg på en måte nevnt oppe. Det er antrekk, bilder med venner, med Jonas, liker når du skriver om dere to, for da drømmer jeg meg nesten inn i forholdet deres. Liker når du kommer med mat tips! Har prøvd noe av det du har tipsa om flere ganger! Liker også at du er så kreativ. Du lager nye ting og skriver om ting andre ikke skriver om, som at du koser deg med besteforeldrene dine! DET er ikke ofte jeg ser på andre blogger! Man ser at du er glad i familien din, og det er så godt å se!
      Nå ble dette en veldig lang kommentar! Men jeg liker bloggen din veldig godt, Marthe! Og gleder meg hver gang til å lese ditt neste innlegg 🙂 Stå på!

    21. Bildene dine er fantastiske! bra kvaliet og utrolig flotte:) liker at du har antrekk hver dag:) eeeelsker også alle tipsene du blogger om!

    22. liker : antrekkene dine, designet ditt og at du ofte har bilder av det du gjør på om dagene..
      ikke liker : det er så lite variasjon ! , du har nesten aldri videoer.. ellers er det ingenting 😛
      men ønsker mere variasjon og videoer !

    23. Jeg liker det meste, kanskje litt mange bilder på antrekk anleggene, men jeg vil du skal starte med UKENS SPØRSMÅL hver søndag feks 😀 😀

    24. 1. Jeg liker alt med bloggen din<3
      2. det jeg ikke liker er at du redigerer bildene dine i sånne rare farger, bildene dine i det siste har vært dritbra!! 🙂
      3. Alt ;););)

    25. Jeg syns det er fint med outfitsbilder, men du legger ut så mange bilder av et outfit på en gang. Det holder med 2-3 bilder. Føler at jeg hver gang må bla ned en halv kilometer før jeg kommer til neste innlegg. Dont get me wrong though^^ elsker outfitbilder, men det blir for mye av det gode. Klem <3

    26. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no; liker outfit’ene dine, bildene har god kvalitet og du setter pris på leserene dine.
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no; av og til ser du litt trist ut på bilder, heheh 🙂 men jeg vet du har sagt at du ikke er trist men at det passa liksom inn til sminken og klærene, men ja.. 🙂
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?; ønsker mer av treningstips og diverse andre tips. feks gavetips til kjæresten eller noe

    27. Liker: At du legger så mye arbeid i bloggingen, at du poster outfits hver dag, og at du tar så fine bilder 🙂 Du er en kjempeflink blogger!
      Liker ikke: noen ganger redigerer du bildene litt rart, det blir så unaturlig på en måte.. haha, men ellers ingen ting!
      Favorittinnlegg: Outfits og innkjøp 😀

    28. Heihei Marthe! Først vil jeg si at jeg har fulgt deg veldig lenge, og jeg setter stor pris på både deg og bloggen din. Du er utrolig flink syntes nå jeg. Men hvis du vil ha noen tips som kanskje kan hjelpe deg til å få mer inspirasjon eller noe lignende så vil jeg gi noe tilbake til deg siden du gir meg sjangsen til å lese bloggen din!
      -Innlegg om et plagg man kan bruke på flere forskjellige måter, dette er noe som er morsomt å lese og se bilder av, nemmlig fordi man kan bruke et plagg man kanskje liker veldig godt mange ganger uten at det ser ut som det samme antrekket.
      -DIY, altså “do it yourself” er veldig morsomt. Man ser forskjellige måter man kan endre på “kjedelige” plagg. Man kan jo også gjøre dette på andre ting, som møbler, eller tilbehør til lelighet og hus.
      -Hvordan du organsierer klærne dine, eller hvordan du oppbevarer de er en ting som hadde vært til hjelp.
      Stå på videre Marthe, og jeg håper du har det fint når det gjelder hjemme, jobben på Vero Moda og at du kanskje finner et studie eller noe annet du liker.
      Og jeg må si det igjen, du er en super blogger og jeg vil du skal vite at jeg kommer til å være en fast og trofast leser hos deg hele den tiden du blogger!
      Klemklemklem 🙂

    29. Nydelig antrekk! 🙂
      1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no : Du tar gode bilder, du skriver variert og du har gode skriveferdigheter.
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no: Du skriver sjelden (i følge meg) om viktige og dypere saker, men dette kan jo like gjerne være at du rett og slett har valgt det bort. For min del liker jeg “ekte” blogger, bloggere som viser livet fra flere sider enn shopping og mote. Med det sagt, er det jo fint å ha en blogg å lese hvor man ikke trenger å tenke noe særlig 🙂
      ♥ Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, spiseforstyrrelse, angst – og alt imellom. Lizbethosnes.com

    30. Så fantastisk flott du er Marthe! 🙂 det er rart, men før turte jeg aldri å prøve noe nytt, men etter jeg leste bloggen din ble jeg inspirert av hvordan du kledde deg og fargekombinasjon.. Nei, du er den beste!
      Jeg kan ikke si hva jeg misliker med denne bloggen, fordi det er ingenting. Hvis jeg skulle skrive hva det var du kanskje kunne bli bedre på så må det nesten være videoblogger. Det hadde vært gøy å sett deg “in real life” men bare på video 🙂
      Tre ting jeg liker med denne bloggen er hvor ofte du oppdaterer oss. Det er alltid gøy å komme inn hit fordi du alltid har et nytt innlegg på lur. Andre tingen er antrekkene dine, selvom du er toppblogger er du ikke prippen og ikke vil vise oss hvor klærne er kjøpt hen. Den tredje tingen er at du er så ærlig mot oss, og svarer på kommentarene du får. Om vi lurer på noe, svarer du, om det bare er en “vanlig” kommentar, svarer du! Fantastisk.
      Favoritt innlegg.. Må bli antreks innleggene dine. Inspirasjon til tusen!! 🙂

    31. 1. Jeg liker måten du skriver på! Veldig gøy å lese.
      Jeg elsker at du kommer med antrekksbilder hver(?) dag! Seriøst jeg digger stilen din, utrolig kult!
      Jeg liker at du ikke er sånn typisk rosablogger, ikke at det er noe galt i det men du skiller deg ut på en veldig bra måte!
      2. Vet du hva, jeg har faktisk sittet her og tenkt i flere minutter om jeg kommer på noe, men det gjør jeg altså ikke!
      3. Elsker når du kommer med antrekksbilder, får sykt mye inspirasjon derfra!
      Innlegg om mat! Årh, til helgen skal jeg faktisk lage en av rettene du har kommet med her på bloggen:)
      Hverdagslige innlegg er alltid gøy å lese om:)
      Sminke og hårtips!
      Og forresten, jeg digger dagens antrekk! Stå på, du er flink<3

    32. 1. Jeg elsker at du er en gledesspreder, oppdatterer ofte, har outfit hver dag, tar utrolig bra bilder og tipser om mat, bøker og andre ting du liker! (ble fem ting da, men pytt pytt..)
      2. Er ingenting jeg missliker med bloggen din! Eneste kan vel være at jeg savner videoblogger av deg, det er liksom litt mer personlig!
      3. Jeg liker innleggene dine med matoppskrifter og outfit. Ellers hadde jeg likt om du begynte å anmelde filmer (om du ser mye på det, du er jo litt på kino da!), tvserier og slikt.

    33. Forresten, du kunne godt hatt noen videoblogger innimellom! Og kunne du hatt spørsmålsrunde snart?:) Eller kanskje begynne med ukens spørsmål?:D

    34. LIKER:
      1. Elsker måten du skriver på, å at du skriver riktig norsk!
      2. Antrekkene dine og alle innlegg du kommer med klær! Får så mye inspirasjon av deg!
      3. Bildene dine! Kvaliteten er utrolig bra, og elsker måten du tar bilder på 🙂
      Kommer faktisk ikke på så mye jeg ikke liker med bloggen din. Dette er faktisk den eneste bloggen jeg er innom absolutt hver dag, og har lest den i snart et og et halvt år, og er enda ikke lei! Stå på!

    35. Gi meg en tilbakemelding:
      1. Alle outfit’ene – får så masse inspirasjon! Innkjøp er også kjekt! Og det at du kombinerer mote så fint med hverdagslige innlegg 🙂
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?
      – Outfit
      – Innkjøp
      – Interiør
      – Bokanbefalinger

    36. Liker hvor mye arbeid du legger i bloggen din, du er uten tvil min yndlingsblogger 🙂 Du virker så snill og omsorgsfull (og ikke minst er du vanvittig pen)! Liker også at du ikke har noe (så mye) fokus på trening og kosthold. Kan fort bli litt mye av det overalt ellers 😉
      Du må gjerne ha flere innlegg med kreativitet og DIY, og kanskje noen flere videoblogger, som jeg ser flere har nevnt! Hadde også vært spennende og lese noen litt dypere innlegg innimellom, men det er jo helt opp til deg hva du vil dele 🙂
      Klem <3

    37. Hadde vært kjekt med flere videoer!
      Kanskje ukens spørsmål 🙂
      Liker at du svarer på kommentarer 😉
      Når kommer innlegget om ønskelistene?

    38. 1) elsker at du er så posetiv og så engasjert i bloggen. Du blogger ikke bare to innlegg om dagen men opptil flere hver dag. Veldig varierende innlegg har du også, som bokanbefalinger, oppskifter, tips, konkurranser, anntrekk HVER dag omtrent. helt topp!! Det beste med din blogg er at du ikke blogger som de vanelige bloggene på topplista, ” Idag har vært på skolen, det pøsregnet og kom forsent til skolen i dag, men snart skal jeg til Mari”….kjedelig!!!! også svarer du på spørsåml i innleggene!!!
      2) Hmm denne er jo litt vanskelig da. Jeg vet at jeg skrev at du blogger mye posetivt osv, og at det er helt topp. men, jeg vet ikke helt jeg, noen vil jo ha en blogg som fremmstillier som et normalt liv, at man har fæle dager iblandt, at man ikke har et perfekt liv. Og du blogger ikke så mye om dette. Det med at dager ikke er helt supre. Det jeg prøver å få frem er at det er helt supert at du blogger mest posetivt og slikt, men at det er viktig at du også sier i fra til leserne dine at du ikke har et perfekt liv liksom….. hoho følte det var litt vanskelig å få frem det jeg mente men håper at du skjønner det!
      3) Jeg digger antrekkene dine!!
      og ikke minst innkjøpene dine, det er ikke ofte vi ser 1 genser når du har vært ute å shoppet! men de videoene savner jeg litt!

    39. 1. Elsker hva du skriver om , du skriver sånn at det blir så intersankt
      2.elsker antrekkene dine
      3.At du kan si så mye og at du har lange innlegg men masse kule bilder

    40. jeg liker at du ofte oppdaterer i løpet av dagen, at du gir mat tips, og kommer med outfitsbilder.
      men jeg liker ikke at du skal konstant redigere bildene dine og ta dem i forskjellige vinkler, skulle ønske at du kunne ha mer hverdagslige innlegg, dypere innlegg, enn bare shopping og klær i hvert eneste innlegg, det blir for lite variasjon med bare shopping innlegg hele tiden,består ikke livet ditt mer enn bare shopping? kan bli kjedelig i lengden

    41. Det er utrolig mye annet som kommer på etter jeg har trykket ” send kommentar” blandt annet:
      – Du har konkurranser ofte!
      – Du legger arbeid i bloggen, som merkes. Du gidder å gå ut får å ta anntrekksbilder foreksempel.
      – Du lager lange og gode anbefalinger!
      – Elsker måten du skriver på!
      – Oppskriftene dine! Herlig!

    42. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no
      Elsker at du alltid er positiv og glad, elsker at du har outfits omtrent hver eneste dag, elsker helheten av bloggen din med et fint design og en fantastisk jente!
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no
      Få ting jeg misliker, men vil gjerne ha flere videoer! Sminkevideoer, hverdagsvideoer, alt mulig!
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?
      Outfits er favoritten, men det poster du jo hver dag, så jeg er ganske fornøyd 🙂

    43. jeg elsker at du har det så ryddig og ordentlig på bloggen og det at du er min favoritt-blogger du har så kule bilder.<3
      jeg kommer faktisk ikke på noe som jeg ikke liker ved bloggen din
      det BESTE innlegget er outfitene, du har så god klesstil!

    44. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no – Jeg liker alt fra deg, til designet! Du er så jordnær, og virker så snill og hyggelig.
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no – Det kan være litt for mange bilder i noen innlegg, som tar lang til å “load” husker ikke det norske ordet. 🙂
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av? – Gavetips! Snart jul, og vi må ha gavetips! Flere bøker hadde også vært flott. 🙂

    45. 1. Elsker når du deler antrekket ditt! Og at du alltid smiler på bildene, du får det til å virke som hverdagen din er super, og det er til stor hjelp på andres humør. Du er flink til å inspirere!
      2. Er ikke noe spesielt!
      3. Elsker antrekkinnleggene! Ønsker mere av videoblogg! 🙂

    46. sliter med å finne kun tre ting jeg liker, det er så mange: du blogger ofte og variert, har mye outfits og inspirasjon, virker alltid så glad, er flink å blogge når du er på ferier osv..
      tre ting jeg ikke liker (eller, tips da) ser mange har nevnt videoblogg, og det hadde vært utroolig artig, men vill VELDIG gjerne at du blander litt sminke inn å!

    47. Gi meg en tilbakemelding:
      1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no
      – jeg liker alt med denne bloggen! En av mine favoritter, synes du er så koselig og ikke minst så bryr du deg om leserene. Klarer ikke å plukke ut 3 ting bare:)
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no
      – Lite videoblogger! er vel bare det..
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?
      – Innkjøpsinnlegg er mine favoritter, og diy!

    48. Positivt: du oppdaterer ofte, og liker veldig godt hverdagsinnlegg som handler om noe annet enn shopping 🙂
      Negativt: du shopper helt EKSTREMT mye, mye mer enn noen andre bloggere. Det blir rett å slett kjedelig i lengden, å lese om hvor mye du har shoppet ..

    49. Åh, så stiligt! Digger buksa! Du er så utrolig flink til å matche alt mulig 🙂
      Når det gjelder tilbakemelding på bloggen din, så må jeg si at din blogg er den eneste jeg leser fast, så det sier vell i grunn sitt 😉
      Du er utrolig flink til å skrive, og har mange fine bilder 🙂

    50. Positivt: Du inspirerer meg veldig mye og oppdaterer ofte 🙂
      Negativt: Du har aldri videoblogger…
      Elsker stilen din!!

    51. 1. elsker designet, oppdaterer ofte og elsker outfitene
      2. hvor får du alle pengene fra ? ;o er ikke noe negativ å si!
      3.Alle innleggene er favoritt, har vært fast leser i over 1 år 😉

    52. Liker: At du blogger ofte, fint og ryddig design og antrekksbilder
      Misliker: Ingenting
      Jeg håper du kan ha flere hårinlegg, sånn trinn for trinn 🙂

    53. Liker veldig godt att du oppdaterer såppas ofte og att du har så klare og fine bilder, du legger også ut bildr veldig ofte og maange innlegg hver dag:)
      Jeg liker att du legger ut mat innlegg og oppskrifter det er inspirerende!
      Mine favoritt innleg er matoppskift innleg, innkjøp, outfitts og innleg med jonas:)

    54. Du har så og si aldri videoblogger, jeg vet ikke en gang hvordan du snakker og hvordan stemmen din er. Du trenger ikke ha noen spesielle og superkule videoblogger. Bare at du setter deg ned å snakker om noe, viser innkjøp eller noe. Trenger ikke å være redigert super kult 🙂

    55. Elsker bloggen din! Spesielt stilen din, den er rå!
      Men jeg vil gjerne at du skal ha “ukens spørsmål” hvor du svarer mest stilte spm hver uke. Også en videoblogg hadde vært gøy!!

    56. 1. At du oppdaterer 3 ganger daglig. At du virker blid og glad. At du inspirerer.
      2. Vet på en måte alltid hva jeg kommer til å lese før jeg går inn på bloggen din, samme overskrift hver dag og på en måte de samme innleggene. Synes det begynner å bli litt kjedelig. Virker nesten som om du gjør det kun for pengene, selvom det ikke er sant.
      3. Mer sko! Bruker de samme hele tida 🙁 Mer plagg/vesker/sko som ikke er fra ungdomsbutikkene som bikbok. Lurt å investere i klær som kan brukes oftere og som ikke blir stygge/ødelagt med en gang 🙂

    57. Kjempefint anntrekk!! <3
      Liker:
      1. At du har så mange innlegg til dagen! 🙂
      2. Det ryddige designet!
      3. At du ikke bare har sånn "Hei, i dag gjore jeg dittenogdatten", men at du har innlegg med tips, annbefalinger og sånn!
      Liker ikke:
      1. At du bare tar outfit bilder ute! Skulle gjerne hatt noen inne også! 🙂
      2. Syns det blir litt mye med outfit Hver dag! Kanskje 3-4 ganger i uken holder??
      3. At du ALDRI har videoblogger. Har lest denne bloggen i... snart et år kanskje, og jeg har aldri sett en eneste video :(((
      -Jeg syns av og til at det blir litt mange bilder.. plukk gjerne ut de du helst vil vise. Så klart hvis du har vert på ferie eller i en bursdag så må du ha et innlegg med mange bilder, men til hverdags så trenger du kanskje ikke såå mange. Blir ofte mange bilder av samme ting, f.eks på outfit bildene, så er det kanskje 3-4 bilder av hele deg og noen få detalje bilder, skulle gjerne hatt mer detaljebilder! 🙂
      Håper at du får mange 'tips' og at du kanskje begynner med noe nytt eller slutter med noe..? 🙂
      Klem<3

    58. Kjempefin du var i dag Marthe! 😀
      Liker:
      1. At du aldri har negative innlegg, og at du blogger ofte!
      2. At du verdsetter oss lesere utrolig mye. Og at du belønner oss med konkurranser og alltid sier hvor mye du setter pris på oss! Det er faktisk nesten bare du av de andre som er på topplista som pleier å takke og rose oss lesere, så mye som du gjør! Veldig bra! 😀
      3. At du alltid reiser så mye, er alltid så gøy å følge med på hva du gjør på feriene dine!
      Liker ikke fullt så godt:
      1. At du aaaaaaaldri har videoblogger 🙁 Det hadde vært SÅ gøy om du hadde hatt noen videoblogger innimellom!
      2. At du overredigerer bildene dine innimellom, du kunne kanskje heller bare redigert de normalt men kanskje litt lysere? Bare et forslag.
      3. Kommer ikke på en 3. ting, du er RÅ ;D

    59. Liker:
      At du ofte har outfits (elsker moteblogger) <3
      Måten du fotograferer på!
      Skrive måten din. Hver gang du skriver lange tekster, er jeg fast leser!
      Liker ikke:
      At du har litt små bilder. Så fantastiske outfits fortjener større bilder. 🙂
      Litt mye mat-blogging, da jeg liker best mote.
      At du blogger på blogg.no. En så fantastisk blogg fortjener virkelig å blogge på en mer profesjonell nettside! <3
      Elsker som sagt alle mote-innleggene !! <3
      Håper at dette kan hjelpe deg med å forbedre bloggen din!! 🙂 Klem <3

    60. Tuusen tusen tusen millioner takk! Dere har nok en gang vært til stor stor hjelp 🙂 Jeg ser at det er mye dere er uenige i. Slik vil det jo alltid være. Noen vil ha bilder i massevis, andre vil bare ha noen få. Noen vil ha antrekksbilder hver dag, mens andre synes det holder med et par ganger i uken. Nå blir min jobb å finne en mellomting av alle ønskene deres 😀 Video er noe jeg skal gå i gang med med det samme. Jeg har skjønt at dette er noe absolutt alle vil ha mer av! 🙂

    61. Det jeg liker kjempegodt med bloggen din, er at du har så mange og varierte innlegg. I tillegg oppdaterer du ofte, og jeg kan alltid regne med å finne koselige og interessante innlegg når jeg går inn på bloggen din. Du er nok også den bloggeren på blogg.no-topplista jeg tror gjør aller mest for bloggen og leserne dine, og det virker som om du står ordentlig på. Alle bildene dine er også av skikkelig kvalitet, aldri noen kjappe mobilbilder. Og det samme gjelder outfit-bildene dine. Elsker at du alltid tar dem ute i ordentlig lys, sånn at vi får sett hvordan de virkelig ser ut. Inne, hvor mange av de andre yngre bloggerne absolutt skal ta dem, kan de ofte se mye gulere ut enn det de virkelig er.
      Det eneste jeg kanskje henger meg opp i, må være orddelingsfeilene dine. Du er jo så utrolig flink til å skrive ellers, så det hadde virkelig vært perfekt om du kunne rettet opp i det (eller hvert fall prøvd, hehe). Nå er jo jeg litt geek på den fronten, men jaja. Også er jeg veldig glad i matinnleggene dine – fler av dem!
      Favorittinnleggene mine må være tipseinnleggene, tror jeg!
      Du er uansett FANTASTISK!

    62. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no
      – Liker at du oppdaterer veldig ofte (iallflall gjorde du det før), at du har varierte innlegg og at du har flotte bilder! 🙂
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no
      – Matoppskrifter, lite oppdateringer i perioder og en del reklame/produktannmeldelser.
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?
      – Spørsmålsrunder (eller bare ”ukas spørsmål”, er utrolig gøy!), innkjøp, videoblogger o.l 😀

    63. du må vise skoene i antrekkene dine bedre, slik som du gjorde før! alle skoene dine var noe av de jeg likte aller beste å komme inn på bloggen din for å se 🙂

    64. Heisann 🙂 Jeg er fast leser, men er ikke så flink til å kommentere. Jeg syns du fortjener første plassen! Det jeg liker ved bloggen din er at du alltid er positiv. Du har alltid gjennomførte innlegg, og når du vet at du ikke har tid til å blogge, så forhåndskriver du innlegg. Det setter jeg veldig pris på. Jeg ser at det er blitt kommentert at det er litt mye mat-blogging. Det syns jeg absolutt ikke! Jeg bor for meg selv, og går ofte litt tom for ideer når det kommer til matveien, og du har gitt meg mye inspirasjon! Stå på 🙂

    65. 1. antrekkene, hverdagsinlegg eks. jentekveld, scrapbook, oppskrifter, at det er veldig ryddig design og at du ikke virker som en gal fjortis som fester hele tiden, men en koselig person som bryr seg om familie ogsånnt!
      2. Alt for lite videoblogger! jeg vet ikke engang hvordan stemme du har.. og du har ikke spørsmålsrunder!
      3. Outfit, videoblogger, oppskrifter, scrapbook og andre kreative ting man blir inspirert til å gjøre, innkjøp og spørsmålsrunder

    66. Heihei. 🙂 Vært fast leser av deg helt siden du fikk din egen blogg.
      Liker; Du er veldig flink til å oppdatere, du er alltid positiv og glad, veldig flink til å ta bilder og du har akkurat passe med tekst! Såklart masse mere jeg liker, men dette var det som oppsumerte det best.
      Blitt bedre på; Som mange andre har sagt, videoblogging. Det trenger ikke være mere enn at du sitter forran kameraet å oppsumerer dagen. Det er mye mere personlig og føler man kan bli bedre kjent med deg! 🙂 Du kunne gjerne tatt Jonas med på en videoblogg, det hadde vært koselig! Ellers kommer jeg faktisk ikke på så mye mere.

    67. tre ting jeg liker:
      -at du blogger så utrolig mye og legger ut innlegg mange ganger om dagen!
      -bildene du tar, de er så utrolig fine 🙂 blir så facinert
      -antrekkene dine og at du viser oss det på bloggen, grunnen til at du er mitt forbilde 🙂
      tre ting jeg misliker:
      måtte sitte å tenke i evigheter på dette her men kom bare på en ting som jeg synes er kjedelig og det er at du ikke så ofte har videoblogger. jeg synes det er dødsgøy å se videoer på blogger, og den ganga du og annika hadde videoblogg så så jeg den mange ganger etter hverandre fordi den var så gøy!
      favorittanleggene mine er vell når du legger ut outfits og hva du har gjort, og hårtips/sminketips. ja rett og slett alt. digger bloggen din og synes alle innleggene er bra! er jo en grunn til at jeg ser på din blogg som en av de gøyeste 🙂

    68. Liker: Outfits, alle bildene dine og at du er positiv og glad!
      Liker ikke: Rammene du tar på bildene dine, det ser litt fjortissblogger ut.
      Favorittinnlegg: Outfits generelt! 😀

    69. Liker:
      At du IKKE skriver om kosthold og trening, det er det nok av – og da trenger man ikke få dårlig samvittighet når man går innpå bloggen din. Ikke bli en av dem 🙁
      Liker også at du er positiv, og at du blogger jevnlig og ofte. Liker når du tar dyrebilder, kosebilder og sånne oppskrifter som feks marshmallows i muffins. Jeg digger det.
      Liker ikke: kanskje litt lite hverdagsinnlegg? Men du er favorittbloggeren min uansett 🙂

    70. Liker at du ikke har så mye fokus på trening og kosthold, for blir mye av det ellers:) Liker innleggene dine godt, spesielt det at du har passelig lang tekst. 🙂 Men noe jeg ikke liker er at det er en del skrivefeil. Går jo f. Eks. Ann å skrive i Word, så kopiere inn til blogg.no. Ellers er bloggen din topp! 😀

    71. Liker
      1. Du oppdaterer ofte
      2. Du har varierte innleg
      3. Du er så positiv i innleggene
      Misliker
      1. Liker ikke så godt designet
      2. Kommer ikke på mer

    72. duerherlig!
      elsker: at du oppdatere ofte, en av grunnne til at jeg vil lese bloggen din. neste alle bloggere oppdaterer for lite, bortest fra Marthe Borge.
      liker ikke: at du aldri har videoblgg, syntes du virkelig det er SÅ forferdelig kleint, voks opp..(meeeen ikke glem at du er HERLIG, hhahaha, ba om ærlighet, gjode du ikke??<3)
      savner: Jeg savner VIDEOBLOGGER.
      ASSA, MARTHE, FOLK ANER IKKE HVORDAN STEMME DU HAR, ANER DU HVOR IRRITERENDE DET EGENTLIG ER ELLER? vet at du bor i Stavanger, MEN HAR DU STAVANGERSDIALEK, HVORDAN DIALEKT HAR DU??
      det er vel det jeg mangler og savner aller mest med bloggen din;)) men Mrthe, ikke glem at du er mitt forbilde, hadde du turt å lage videoblogg, hadde jeg vært enda sikrere på om du faktisk var det.
      du har uendelig mange lesere, så mange at jeg ikke engang kan drømme om å få, og du er ikke engang takknemlig nok til å gjøre det for dem? lage en videoblogg?
      hilsen en som tror hun har Mathe som sitt forbilde;))

    73. liker: outfit
      liker ikke: at du ikke han tulle på bilder, enten smiler du ellers så er du vanlig, liksom seriøs. kan man ikke være litt barnslig av og til? finne på noen gøye grimaser?

    74. liker: DEG
      ikke: at det bare er bilder av deg, JEG VIL HA BILDER AV JONAS, HAN ER SÅ DIGGDIGGDIGG

    75. videoblogg hvor du f. eks. har spørsmålsrunde. Jonas kan stille våre spørsmål og du kan svare på de!!
      er så nygjerrig på semmene deres, aner jo ikke hvordan de er, litt småirriterende når jeg på en måte lerer om deg hver dag, noe jeg har gjort i flere å, men aldri fått hørt stemmen din..skjønner?

    76. Jeg liker at du oppdaterer ofte,og innleggene er ryddig.Du er alltid positiv og skriver bra! Du er så kreativ,og har mye variasjon med innleggene.Elsker outfit bildene! Liker denne bloggen fordi du ikke er som alle andre bloggere.Du tar bloggen seriøst 🙂
      Eneste jeg kan pirke på er redigeringene i bildene.Det kan bli litt for mye av og til,og man blir liksom trist av og se på det.
      Noe du kan ha mere av er; videoblogger,mer sminke og hår innlegg..og kanskje outfit av hva Jonas har på seg av og til.

    77. Liker designet ditt, og tekstene! Det jeg ikke liker så godt er at du redigerer outfit bildene dine så utrolig mye .. Totalt sett en veldig god blogg du har ! 🙂

    78. Vil starte med å si at du er min absolutte favorittblogger! Har lest deg fast siden jeg “oppdaget” deg for godt over et år siden, og du har aldri skuffet! Du poster nye innlegg titt og ofte, du har gode skriveferdigheter, og kreativiteten din er som regel alltid på topp! Synes det har blitt mindre og mindre av mat-oppskriftene dine, da disse er noe jeg har satt stor pris på, kom gjerne oftere med sånne innlegg! 🙂 Du kler deg helt fantastisk, og du er en inspirasjonskilde i deg selv. Finner faktisk ingenting å pirke på, du blogger stort sett alltid bra! Ønsker litt mer hverdagsinnlegg, og hadde vært supert om du kunne tipset om nyttårskjole o.l (om du ikke har gjort det??) nå som den tiden nærmer seg 🙂 Klem i fleng!

    79. Begynne med videoblogger!<3
      Ellers Elsker jeg bloggen din!* Men kan du plizz begynne med videoblogging?? :))

    80. Liker: at du oppdaterer ofte, er flink til å svare på komentarer,har flotte bilder 🙂
      Liker ikke: at det går i samme tralten. Liksom: antrekksbilder,matoppskrifter,bokomtale,pakke i posten, kjoleinnlegg reklame for nelly..forventer liksom ikke noe nytt…Savner at du skiller deg litt mere ut, med litt mer personlige innlegg.

    81. Hei Marthe 🙂 Syns det er så flott at du gir leserne en mulighet til å gi fra seg sin mening! Jeg syns bloggen din er kjempebra, og øsnker vel egentlig bare mer Marthe og mer jul! Haha <3
      God fredagskveld til deg

    82. oppdaterer ofte, glad og postiv, bra variasjon! Du er kjempe inspirerende på rett og slett alle fronter.
      det eneste jeg kan kommentere på negativt er at jeg noen ganger syns redigeringen på bildene dine kan få de til å se litt trist eller dystre ut, noe som ikke passer deg i det hele tatt!
      Ellers vil jeg si at jeg har vært fast leser i over 2 år nå og du er en fantastisk blogger. Antrekkene dine er flotte og du er en inspirasjonskilde uten tvil. Ha en god kveld videre!

    83. Hei Marthe 😀
      Elsker bloggen, du er så flink til å oppdatere flere ganger daglig, noe jeg ser mange andre bloggere er veldig dårlig på! Keep up the good work, girl 😀
      Men lurte på hvor skoene du har på dette bildet er fra? 🙂

    84. 1. At du er så positiv på bloggen, at du alltid vil gjøre det beste for leserne dine, at du oppdaterer ofte og tar utrolig fine kvalitetsbilder. 🙂
      2. Du kunne kanskje ha flere videoblogger. En ting til er at jeg faktisk likte bedre antrekksbildene dine slik de var før. Nå er de litt triste og dystre.
      3. Elsket antrekksbildene før (gjør det for så vidt nå også, men mer før), innkjøpsinnlegg og hverdagsinnlegg liker jeg 🙂 Alt i alt – bloggen din er fantastisk og du er en stor inspirasjon for meg!

    85. 1. Bra og varierende innlegg, bildene er av bra kvalitet og at du oppdaterer ofte – MEN tenker kvalitet før kvantitet!
      2. Savner kanskje litt videoblogger, men – det har ikke så mye å si, for du er veldig flink til å skrive, så.. no big deal.
      3. Elsker antrekksinnleggene, mat- og reiseinnleggene, så ja takk til mer av det!

    86. Noen ting du kunne skrivd om som jeg hvertfall hadde likt er f.eks:
      1. Hvordan legge merke til om noen liker deg
      2. Hvordan hvise at du liker noen

    87. 1. At du skriver ofte
      at du skriver veldig bra og interesant
      at fu tar veldig fine bilder
      2.vet ikke, ingenting jeg misliker, vil bare ha mer ‘tips’ hvordan lage ting og sånt, også vil jeg ha mer innkjøp 🙂
      3. når du viser hvordan du lager ting, og sånn

    88. 1.ELSKER antrekksinnleggene dine! Alle antrekkene dine er like inspirerende og fine. I tillegg liker jeg veldig godt bildene dine generelt, og også at du skriver så variert.
      2. Hadde kanskje vært litt kult med noen (korte!) videoblogger av og til? Evt sminke/hår-tips. Men dette fungerer også veldig bra med bare bilder og skrift.
      3. Interiør-innlegg! Dette gir meg så masse inspirasjon, og jeg er i ferd med å innrede rommet mitt for tiden, så derfor hadde det vært supert med mer av dette. Du har så god smak! Digger deg 🙂

    89. Jeg liker at du oppdaterer ofte, selv på travle dager. Jeg liker at du har ryddige innlegg, med mye innhold, både tekst og bilder. Jeg liker innkjøp og outfit innleggene. Jeg liker Do it your self, innleggene. Jeg liker deg. Jeg liker konkurransene dine. Jeg liker at du er så ærlig, feks. at du sluttet på studiene, istedenfor å pakke ting inn. Jeg liker oppskriftene dine.
      Jeg misliker ingenting, men savner kanskje litt om trening? Vet ikke om du trener så mye, men man må nesten tro det, med tanke på den kroppen!
      Stå på Marthe 🙂

    90. Jeg liker at du blogger ofte
      Jeg liker at du viser antrekkene dine
      Jeg liker at du viser forskjellige mattips
      Jeg misliker ikke noe egentlig
      Jeg kunne tenkt meg mer inspirasjonsinnlegg. Da tenker jeg på klær. Kanskje du kunne vise litt mer “avslappende” antrekk eller klær. Kan du vise klærne dine?

    91. Hadde vært topp med flere tips til hjemmelagde julegaver 😀 du er en fantastisk blogger, inspirasonskilde. Du gir meg så mye motivasjon! du blogger ofte og bra og seriøst 🙂 ikke bare mange sånne roteinlegg. Liker alt med bloggen din og du er den eneste bloggen som blogger seriøst heletiden 🙂 bare mye lykke til videre Marthe!! 😀 <3

    92. Like vældi godt bildan dine, allti klar og fin. Og du har en vældi åversikteli og grei blågg, uten masse dilldall, og du skriv åsså vældi ryddi og bra! Trur egentli ikke eg har nåenting negativt å sei, så ting eg misslike me blåggen din finns ikke. 😉
      Lika bæst når du skriv om outfit, innkjøp og når du og Jonas jør ting som kino, kosekvell hjæmme, reise osv. 😀

    93. Favorite blog #1!
      3 ting jeg liker: positiv, fine biler og godt språk med passe mengde tekst.
      2 ting jeg misliker: bokanmeldelsene (kun fordi jeg ikke interesserer meg i bøker), ellers savner jeg videoblogger.
      Favorittinnlegg: innkjøp (spesielt klær), hva du gjør i hverdagen/helgen og dagens/fest antrekk.

    94. 1: At du blogger så utrolig ofte. Du bruker store, fine og MANGE bilder. At du varierer blogginnleggene slik at det alltid er ulike blogginnlegg hver dag!
      2: Helt ærlig så er det ingenting jeg misliker med bloggen din!
      3: ELSKER innkjøpsinnleggene dine, det er alltid inspirasjon å finne der!

    95. Liker: Antrekkene dine, at du er så ærlig, og at bloggingen din er variert.
      Liker ikke: Egentlig lite jeg liker, men liker ikke bokanmeldesene, og noen av effektene du har begynt med på bildene. F.eks. layer, og masse slikt rot.
      Favorittinnlegge er vell DIY, hverdagsinnlegg, shopping, matoppskrifter, anntrekk og egentlig alt når jeg tenker meg om!

    96. Din blogg er min favorittblogg, elsker den! <3
      Liker:Hverdagsbilder, redigeringer og du er verdens nyydeligste person som blogger nesten hver dag!
      Liker ikke: Det er ikke noe som jeg ikke liker med din blogg, den er dritbra<3<3
      Innlegg jeg liker best: Npr du var i Afrika <3 dødsfine bilder!
      -Du er mitt forbildet!<3

    97. Kjempe fin blogg, de er veldig varierte så innleggene ikke blir kjedelige;-) du gir tips og viser antrekk;-) jeg har fått menge ideer om hva jeg skal ha på meg😄
      Når det kommer til deg jeg misliker er det egentlig ingenting jeg elsker bare bloggen din😄
      Jeg liker alle innleggene dine😄

    98. Du skriver bra, oppdaterer ofte og har alltid noe spennende å komme med.
      Det er ikke mye jeg misliker, men jeg synes noen av bildene dine er litt for mye redigerte (for bråkete filter) 🙂

    99. Missliker:
      – liker ikke at bildene dine er for over redigerte, og har sånne rammer på sidene, likte bedre hvordan det var før
      – sorry,men jeg liker ikke leppestiftene, de alt for sterke på deg, du er mye finere naturlig
      – at du har for lite konkurranser, du hadde mer før
      og kan jeg tilføye at du kunne skiftet design litt oftere, og variere det litt:)
      Liker:
      – du skriver bra og tar fine bilder og du er kjempefin!
      – du har mange fine klær, og ting og gir stor inspirasjon til andre
      – du blogger ofte!
      Favorittinlegg: liker når du skriver inspirasjons-inlegg, når du viser hva du har kjøpt, og om reiser og slikt

    100. 1. liker at du tar brae bilder
      2. er STOR inspirasjon på klesveien (etter jeg har begynt å lese bloggen din har jeg tort å forske litt med forskjellige farger og klær)
      3. du er alltid så positiv å skriver på en bra måte
      Favoritt innlegg: sånne innlegg som går litt ut av hverdagen, innkjøp, klær (nelly osv) favoritter..
      Jeg bare lurte på om du kunne lage et kjole innlegg? (som passer til revyen) siden vi har revytid nå på ungdomsskolen og det er revyfester, og hører at mange sliter med hvilken kjole 🙂

    101. 1. at du er positiv, oppdaterer ofte og at man ser at du bruker tid på innleggene 🙂
      2. hehe, liker alt ved bloggen…
      3. favorittinnlegg: oufits, matoppskrifter, diy-prosjekter! du har jo outfit nesten hver dag (:D), men du kan gjerne komme med flere oppskrifter til mat og diy. hvis du har noen tips da selvfølgelig!
      du er en av mine favorittbloggere og du er hvertfall den bloggeren som lyser opp dagen min med det vakre smilet ditt! <3 du er nydelig.

    102. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no
      – Gode bilder
      – Mye variasjon i innleggene
      – Ryddig og fint design
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no
      – Jeg føler bildene noen ganger er litt overredigerte. Det er noen ganger jeg lurer litt på hvilken farge plagget du for eksempel har på deg egentlig ser ut, i og med at kontraster og farger ser ut til å bli endret en del.
      .. og det var egentlig den ene tingen jeg kom på, som jeg har tenkt på 🙂
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av?
      – Favoritter: Outfits og innkjøp.. haha!
      – Mer av: Forslag til hvordan man kan style noen av plaggene du har? 🙂 Altså fra topp til tå.
      Du er en fantastisk blogger, og det er så fint at du vil gjøre så mye for leserne dine!

    103. jeg liker bloggen din utrolig godt, du er flink og variere med litt forskjellige innlegg også er det kjekt at du nesten alltid legger ut antrekksbilder 😀 det er skikkelig inspirerende. ellers hadde det vært kjekt om du hadde noen innlegg der du styler et plagg på forskjellige måter, feks: en bukse, tre stiler! du skjønner sikkert hva jeg mener 😀 ellers er det veldig koselig at du bryr deg sånn om leserne dine!

    104. Liker: blogger ofte, skriver bra, og god på inspirsjonsinnlegg (outfits etc.)
      Liker ikke: Litt for mye redigering av bilder, kunne hatt flere videoblogger, av og til for lange innlegg (kan deles opp)
      Favorittinnlegg: liker det meste du kommer med, skulle gjerne som sagt: sett flere videoer!
      Stå på Marthe!

    105. 1. Tre ting du liker med http://www.martheborge.blogg.no; Du har ekstremt varierte innlegg, skriver verken for mye eller for lite i innleggene, og du er den ENESTE bloggeren jeg vet om som tar bloggen seriøst (jobber viiirkelig hardt for å ha en best mulig blogg).
      2. Tre ting du missliker med http://www.martheborge.blogg.no; Kan bli litt mye redigering på noen av bildene. Pleier ikke å bli for mye, men skjer litt innimellom. Utenom dette har jeg absolutt ingen ting å trekke ned på, noe som sier sitt om bloggen din, når jeg leser utrolig mange blogger daglig!
      3. Dine favorittinnlegg. Er dette noe du ønsker mer av? Antrekk innleggene, Marthe tipser, og Interiør! 🙂 Får maaaasse inspirasjon fra deg, så tusen takk for det! 🙂
      Stå på videre, og masse lykke til!

    106. Elsker at du er så positiv! Dere fra sørlandet og Kristiansand virker SÅ positive og glad. Og da blir det med en gang mye kjekkere å lese bloggen 😀
      Har egentlig ingenting jeg misliker.
      Du burde ha mer av interiørinspo-bilder og interiørtips. Blir så inspirert!
      Hadde også vert fint om du kunne ha hatt litt mer sånn “ukens spørsmål” eller noe i den dur.
      DU har så fin blogg, og den er veldig ryddig og oversiktelig og du har akkurat passe med bilder og tekst. Stå på!

    107. du MÅ ha videoblogger!! sånn at vi liksom kan få et bedre inntrykk av hvem du er, og hvordan du er 🙂
      elsker også alle mat-tipsene du kommer med! Hadde vert kjekt hvis du kunne vist oss oppskrifter på salater, og tips til mat du kan servere i f.eks. bursdagsbesøk, sånn at det det ikke blir den kjedelige pizzaen hver gang. haha 😀

    108. Liker:
      -Du blogger ofte
      -Du legger mye arbeid i bloggen
      -Du setter pris på leserene dine! føler mange toppbloggere tar det for gitt at mange tusen klikker innom bloggen dems hver dag..
      -Du er positiv og inspirerende! blir så glad av å lese bloggen din! 😀
      Liker ikke:
      -Altfor lite videoblogger!
      -For lite interiør
      -Kunne hatt mer spørsmål og svar
      Favorittinnlegg:
      -Alle!

    109. Liker: masse outfit, store bilder, passe mye tekst (ikke for mye)
      Liker ikke: Redigeringen av bildene dine, den nye headeren din, de rare vinklene som du noen ganger har på bildene

    110. Liker:
      Du blogger ofte og holder oss godt oppdatert i hverdagen din
      Mattipsene du kommer med av og til
      Outfit hver dag
      Liker ikke:
      Redigeringene av bildene
      Vil ha mer av:
      Mattips
      Interiør
      Spørsmål og svar 😀

    111. Liker: at du skriver bra og ofte om hverdagen din og mye annet!
      Liker ikke: redigerigene av bildene
      Vil ha mer: tips om masse forskjellig: mote, butikker, mat, interiør

    112. Det jeg liker veldig godt er antrekksbildene dine. Du er skikkelig inspirerende på antrekksfronten!
      Jeg savner innkjøpsinnlegg hvor du tok bilder av alt du kjøpte. På den måten kan man bli inspirert til mangemange måter man kan kombinere plagget, ikke bare se det på deg og hvordan du kombinerer det bare en gang.
      Mine tre favorittinnlegg må være antrekk, innkjøp og interiør! Gjerne hvordan det ser ut i leiligheten deres nå som det er jul 🙂

    113. Skulle så gjerne ønske du hadde videoblogg der vi kunne høre deg snakke eller sånn <3 Digger bloggen din 😀

    114. 1.
      – Liker veldig godt at du har mange innlegg oppdaterer ofte
      – Liker at du viser inspirerende outfits
      – Liker at du deler mye av livet ditt, i hvert fall delene som er interessante å lese om
      2.
      – Jeg har begynt å misslike litt bildene dine siden du begynte med ny metode, spesielt på otfitsene. Liker godte effektene med snø osv, men jeg er ikke så glad i bildemetoden som du for eksempel bruker i headeren. Det vil si, jeg likte den forrige mye bedre.
      3.
      – Som sagt, så liker jeg veldig godt outfits
      – Liker bilder av personer som preger livet ditt og stemningen mellom dem og deg

    115. Jeg elsker outfitene dine, du har super god stil! Elsker også de andre innleggene dine !
      Men kunne ønske du hadde flere videoblogger, kanskje sminkevideo, hår tips , klestips kanskje.. 🙂
      Men som sagt elsker deg og bloggen!!

    116. Elsker bloggen din! Noe av det beste etter min mening er hvordan du gjør alt så gjennomført! Du endrer redigering ofte, men du redigerer alle bildene i samme innlegg likt, noe jeg liker kjempegodt! Elsker virkelig antrekkene dine, de er utrolig inspirerende og du tar kjempefine bilder av det. Det er alltid gøy å lese fra reisene dine, du har så mange fine bilder hele tiden, og du fortsetter å blogge kvalitetsinnlegg selv om di har mindre tid. Er også kjempegøy å lese DIY ineggene dine!
      Jeg hadde syntes at det hadde vært morsomt om du i staten av hver måned så tilbake på hvordan den måneden var året får? Eller novembers antrekk-ifjor (og kanskje vs iår) videoblogge hadde også vært gøy, og litt hverdagsinøegg, i form av ting du gjør!

    117. Liker; Elsker bloggen din, og du er kjempe flink til å skrive og du er utrolig inspirerende og tar veldig fine bilder. Og det er dritgøy og lese fra reisene dine og antrekker spesielt, du oppdaterer mye, som er veldig bra. Og du blogger ofte, det som er best med bloggen! Og elsker matoppskriftene – Så ja takk til det 😉 Og du har masse masse fine klær, som inspirerer andre, såja. Og du skriver rett og ryddig. Ingen skrivefeil -> Topp 🙂
      Liker ikke; Nja, elsker bloggen din, men kunne ønske du følgte dette rådet, om du kunne ha sminkevideo eller videoblogg, må gjøre video.. det hadde vært supert om du hadde gjort det. Men så er ikke mye jeg missliker, siden jeg er en fast leser. Men så glemte jeg og si at, det er noen ganger at headerne blir litt kjedelige, er nok for litt svarte farger, og litt kjedelige, ta noe som er litt mer lyst, og fint.
      Vil ha mer:
      Mat – oppskrifter
      Videoer (Sminkevideo, hårvideo foreksempel..)
      Konkkuranser 🙂

    118. Liker: mange bilder, diy(Sånne som de stearinlysa, sååå fint og kjekt pips nå før jul!!), liker egentlig så godt som alt vedbloggen din! 🙂
      Liker ikke: Ikke så mange videoblogger… eneste jeg kommer på, men siden du blogger så bra så er det ikke så viktig:P
      Flere konkurranser og diy! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg