VÅRMOTE 2012

Mange har allerede fått med seg hva vårmoten 2012 dreier seg om, men jeg er sikker på at det er noen der ute som fremdeles ikke har peiling og som setter stor pris på et innlegg som dette nå som våren allerede er i gang. Man skal ikke bli avhengig av trender, men jeg blir ihvertfall veldig inspirert om jeg ser noe nytt som jeg liker!

Våren handler om mye. Tunge strikkegensre skal pakkes bort og nye, lettere stoffer skal tas frem. Blonder, fjær, glitter, paljetter, frynser, print og flagrende stoffer i pastellfarger er det nye. Her er mine absolutte vårfavoritter..

1. FLAGGTRENDEN.
De aller fleste butikker har allerede fått inn mange varer med flagg på i fargene rødt, hvitt og blått. Både shorts, gensre, vesker, sko og detaljer er å finne med flagg på i disse dager. Jeg har selv planer om å gå til innkjøp av både en overdel og en shorts når jeg bare finner den rette.

2. HÅRSMYKKER.
Jeg er storfan av denne hårsmykke-trenden som er kommet for å bli en stund! Både hårsmykker til hestehale/flette og hårsmykker som skal ligge oppå hodet/rundt pannen. Stilig, stilig, stilig!


Hårpynt HERFRA

3. FRYNSER .
Frynser og print. Det går året rundt og vi blir aldri lei. Gina Tricot er nok den butikken som har tatt inn mest av frynser hittil, men jeg har enda ikke funnet meg et favorittplagg. Jeg leter etter den perfekte frynsevesken. Jeg har sett den på en blogg, men nå finner jeg den ikke igjen. En lang lang frynseveske som nesten går helt til bakken. Noen som vet?


Kjole til 225krHER, og genser til 349kr HER.


Kjole til 2249kr HER, frynseveske til 1295kr HER.

4. GULT ER KULT.
Gult i alle varianter skal være det store i vår. Jeg skulle gjerne sett litt mer av knallgult i butikkene selv. H&m er spesielt preget av knallfarger både i plagg og detaljer, men gult vil jeg se enda mer av!


Kjole 1 til 499kr HER, kjole 2 også til 499kr HER.

5. PASTELLFARGER.

Min aller støreste favoritt-trend så langt. Det er så.. VÅR! Jeg drømte om et par lyslilla bukser i natt. Jeg sier ikke mer. Mintgrønn blandet med hvitt synes jeg er noe av det reneste og flotteste. Colourblockingen fortsetter med pastellene. ferskenoransje, mintgrønn og lys lys lilla.. For en drøm!


Mintgrønn bukse og genser 199kr fra Cubus.


Pastellrosa genser til 199kr fra Cubus, og sko fra H&M til 599kr.

Har du en favoritt trend denne våren?

– Marthe <3

45 kommentarer

Siste innlegg