Weekendtur til Evardalen

– Et bildedryss fra helgens jentetur –

God morgen fra meg til dere, og tusen takk for alle fine ord som har ramlet inn både her og der til tross for at jeg skrev at jeg klarte meg med venner og familie. Hadde vel ikke forventet noe annet av dere <3 Jeg har det fremdeles greit! I går var Hanne på besøk om ettermiddagen og knipset i vei på bloggbilder til dere, og i dag skal jeg på dobbeldate-spillkveld som det femte hjulet på vogna, og gleder meg som en annen unge. Burde kanskje takket neitakk til den slags invitasjoner i disse dager, men mine vennepar er så lite “ekle” at jeg kunne joinet en hvilken som helst date og følt meg alt annet enn utenfor. Det første Annika sa da jeg ringte henne på jobb for 12 dager siden og fortalte om dette, var: Dra til Diderik! (samboeren hennes) Han holder deg med selskap til jeg kommer hjem fra jobb! Haha, helt normalt <3 Så fortalte hun at Diderik trengte noen å begynne på kickboxing med, og anbefalte meg å starte med han. Jeg vurderte det faktisk også en stund, men kom istedet frem til at Annika og jeg skal starte på Sats-gruppetimer sammen.

Venninnene mine har seriøst vært fantastiske denne tiden. Jeg føler meg så sykt heldig som har den gjengen jeg har rundt meg, for uten dem i dette vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg tilbrakte hele helgen med dem på hyttetur i Evardalen, og kunne ikke bedt om en bedre måte å glemme livet mitt litt på. Vi var hele seks jenter på tur, og utrolig nok fikk vi 22 grader og skyfri himmel hele helgen! Altså vi var utendørs så godt som hele dagen, satte bare i sportsbh og tskjorte på verandaen fra morgen til kveld, spilte spill, drakk vin, badet, fisket, og gikk på topptur i Evardalfjellene.. FY så fint!

– Startet hver morgen med yoga til utsikten – 


Det ble (i kjent stil) ingen fisk på oss, men veldig hyggelig å få kastet litt igjen likevel. Lørdag formiddag hadde Caroline tilogmed laget rene rebusløpet til oss og overrasket oss med laginndeling, parykker, shots og ulike type gåter! Kjempemorsomt, og ikke minst kreativt!

– Finere jentegjeng får man ikke –

– Små sure shots var å finne rundt i rebusløpet –

En rimelig bra helg, med rimelig bra folk <3 Gleder meg allerede til neste weekend her oppe, men nå venter Bortelid med farmor og farfar neste, om bare et par helger til. Det skal også bli magisk!


Etter at jeg kom hjem har jeg egentlig bare jobbet, og saumfart finn for valper! Livet uten hund er helt forferdelig og all savn jeg har etter Sika må seriøst bare fortrenges med valpejakt. I går fant jeg utrolig nok en også! En liten tass av en beagle som bare holder til en time unna Kristiansand. Ble så glad da jeg fikk svaret fra oppdretteren at hele denne uken nå er reddet. I morgen drar jeg med meg Karianne for å se på den, og blir vi bestiser så blir den med hjem <3 It is about time for Borge å få valp.


Så det så! En oppdatering på både helgen, og valpejakten i samme slengen <3 Dersom dette faktisk skjer (tørr nesten ikke håpe engang) må jeg finne på et guttenavn asap! Planen var jo hele tiden å kalle tispa for Mali, men nå som jeg ikke lengre har noen tispe fra før, kunne jeg jo like gjerne gå for en hann-hund og da må vi ha et navn på M som klinger godt med Marthe. Jeg tenker kanskje Mino, Mailo, Mono eller Mandel.. Får fintenke litt til på den der. Jeg vurderte også Minus en stund, til en av følgerne mine på instagram informerte meg om at det var slengord for heroin.. Eh. 🙂 Da dropper vi den helt enkelt..

Tusen takk for turen jenter <3 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg