– Vitaminer for et sunt hår –

Reklame | Haircare

På omtrent nøyaktig denne tiden for fire år siden, testet jeg for første gang hårvitaminene HAIRCARE. Da i håp om at håret mitt skulle vokse seg så lang og fint at jeg en vakker dag kunne føle meg vel selv uten extentions. Endelig er vi der dere! Jeg har aldri vært så flink til å ta morgenvitaminene mine som etter i fjor høst da jeg klippet bob for andre gang og bestemte meg for at jeg var blitt for gammel til å bruke løshår. Nå et år senere er håret mitt ikke bare blitt langt og fyldig, men også utrolig glansfullt og fint! Takket være to vitamintabletter av HAIRCARE hver morgen, kan jeg ikke huske sist jeg lengtet etter et 50 centimeter langt extentions. Jeg trives ENDELIG med mitt naturlige hår, og føler faktisk at jeg kan ha det både krøllet, rett, oppsatt og ustelt uten at det gjør noe som helst.

– Jeg tar to vitaminer til frokosten min hver morgen –

For noen år siden trodde jeg nesten aldri at denne dagen skulle komme. Jeg hadde selvfølgelig et håp da jeg startet med HAIRCARE, men jeg var virkelig ikke komfortabel med mitt tynnslitte hår som hadde vært gjennom alt for mange runder med farging og varmebehandling. Nå orker jeg ikke engang tanken på løshår og priser meg lykkelig over å ha en såpass fyldig og glansfull manke igjen. Fargingen og varmebehandling med både krølling og retting har definitivt ikke tatt slutt, så da må virkelig bare være disse hårvitaminene som over en lengre periode har gjort underverker for meg! HAIRCARE er ikke noen tryllepiller som får håret til å vokse i rekordfart over natten, men sliter du med dårlig hårvekst eller har et tynnslitt hår slik som jeg hadde, vil du virkelig se resultater om du tar dem jevnt og trutt over 6 måneder.


Hva vitaminene inneholder kan du gjerne lese om på nettsiden deres. Jeg kan ihvertfall nevne noen ingredienser, og det er biotin, sink, kobber og ølgjær som vi vel alle nå har hørt at skal være veldig effektivt for hårveksten. Dere får forresten nå 43% rabatt på første pakke og den holder til 1 måned!

Klikk hjem HAIRCARE HER <— Du får 43% rabatt på første pakke nå!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg