Ting jeg vil gjøre i juli

1. Dra på kjæresteweekend i hovedstaden. Herregud, kan 20 juli bare komme? Gleder meg mer enn Daniel til bursdagshelgen hans med sightseeing i Oslo by, deilig mat, hotell-livet, spa og alt for mye vin.

2. Sette ut svigers sin båt og sette krabbeteiner! I går kveld dro Daniel og jeg til svigers etter jobb for å polere båten deres så vi kan sette den på havet denne uken her. Jeg vil nemlig ut og fiske saltvannsfisk og sette mitt livs første krabbeteiner. Til helgen kanskje? Iiih!

3. Dra på tirsdagskonsert med jentene. Hver tirsdag i juli er det konsert på fiskebrygga i Kristiansand. Ikke egentlig et fenomen jeg har vært dritfan av, ettersom jeg ikke liker folksomme konserter eller festivalliv (skal definitivt ikke på Palmesus i helgen). Meen jeg vil ihvertfall èn kveld i sommer ha en skikkelig festkveld med jentene mine, og da lukter det fiskebrygga og allsang lang vei..

4. Besøke familien i Stavanger. Yes it’s time! Det føles som et år siden sist, men dette halvåret har vært helt ekstremt hektisk med praksis, bachelor, litt reising og nå full jobb. Jeg skal på familietreff første helgen i august og får da sett hele gjengen, men jeg vil virkelig prøve å dra et par dager i juli også <3

5. Dra til frisøren og fikse det forbaska håret. Fy søren så stygg jeg er på håret nå i disse dager. Jeg har ikke lyst til å ta et bilde av meg selv.. Lengden er sånn verken lob eller langt, men en stygg mellomting, og fargen… Den er farget grønnblond av solen. Jeg må bli mørkere, og det helst asap.

6. Spare 8000kr av min aller første sykepleierlønn. Herregud så stas det blir å se første lønning som ferdig utdannet tikke inn på konti 12 juli. Jeg har faktisk ikke den villeste ide om hva den kommer på, men 8000kr av den skal spares i “Dreams” appen min. Nå om dagen spares det nemlig som bare det til nye møbler og hus-interiør!

7. Teste ut den nye restauranten i byen “Mercado”. Cath og jeg oppdaget den forrige uke da vi var ute og spiste lunsj sammen, men dessverre først etter at lunsjen var inntatt på en annen restaurant! Mercado skal ha tapas og uteservering, så dit vil jeg dra med mannen når hans ferie begynner, for å drikke vin midt på dagen og spise tapas i sola. Mmm!

8. Male verandaen.. *Snork* Et prosjekt jeg virkelig ikke ser frem til, men som MÅ gjøres før denne leiligheten eventuelt skal selges en gang i fremtiden.. Kan ikke tenke meg noe kjedeligere å bruke fritiden min på jeg?

9. Prøve meg på en ny drinkoppskrift! Jaa, denne måneden har jeg lyst til å eksperimentere mer med cocktails! Har dere en god oppskrift til varme sommerdager, så vær så snill og hyle ut!

10. Work, work, work. Mesteparten av juli går selvfølgelig til jobb, og det gleder jeg meg også til! Første måned som sykepleier har nemlig vært helt fantastisk. Alle de bekymringene jeg har gått rundt med siden vintermånedene… -Kommer jeg til å gjøre masse feil? -Husker jeg noe som helst av medikamentregningen? Herlighet, det må jeg bare si: Helt forgjeves har det vært å gå rundt og smågrue seg til å skulle stå på egne ben! Det går SÅ fint. Lurer man på noe, så spør man en mer erfaren. Verre er det faktisk ikke.

<3 <3 <3

13 kommentarer
   1. Nei jeg har ikke engang søkt 🙂 Kanskje jeg gjør det om jeg kommer over noe spennende i juli, men foreløpig satser jeg alt på at de trenger meg litt videre på akuttmottaket etter sommeren også 🙂

  1. Hvor var du å spiste lunsj hin dagen? Med Cathrine? Det så så godt ut! Jeg og kjæresten skal til kristiansand om 2 uker og trenger litt tips til steder å spise❤️

  2. Høres ut som du har en fin juli foran deg! <3
   Drinkoppskrifter tas mer enn gjerne i mot her! Synes jeg har prøvd det flere ganger – men jeg blir liksom aldri helt fornøyd. Til fredag venter innflytningsfest hos ei venninne – så da skal jeg prøve meg på et par nye igjen 🙂

  3. Så kul att du gillar vår app! Gå gärna med i vår Facebookgrupp Nordic Dreamers – världens härligaste grupp som ger så mycket inspiration och pepp kring sparande/drömmar! Ha en fin sommar, /Caroline på Dreams

  4. Hei!
   Du må prøve drinken som jeg fikk servert en gang og heter Pink Lady, kjempe god!!
   1 del vodka
   1 del Passoa
   1 del tranebærjuice
   1 del sourmix
   Bland alt dette sammen med lime, og når du serverer den toppes den med sprite og isbiter😍 Så så god🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  5. Jobber som bartender, og nå på sommeren går det veeeldig mye i aloe Vera.
   2 CL bacardi limon
   2 CL midori.
   Litt sourmix.
   Shakes med is, jeg liker å shake den med en skive lime for et litt mer syrlig smak.
   Topp med sprite.

   Ellers er det jo aldri feil med en sex on the Beach eller San Francisco i sommervarmen

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg