– The Perfect Cabin Life –

Reklame | Trehyttene

– En natt tilbrakt med fuglene i Gjerstadskogen –

Ååå, blir helt varm om hjertet her jeg sitter og blar gjennom disse bildene fra mandag og tirsdag… Det er jammen utrolig hvor mye hygge en kan få skvist inn på et lite døgn i denne trehytta. Etter flere timer utendørs med bålkos, grilling og lek i snøen, dro gjengen med sykepleiestudenter inn i Gjøkeredet for å nyte resten av ettermiddagen der. Disse herlige timene tenkte jeg å dele litt fra nå!

Aller først: Se på dette interiøret! Jeg kunne bodd akkurat sånn her i hvilket som helst liv. Gjøkeredet er ikke kjempestort, men fy så koselig og FINT bygget/innredet både på innsiden og utsiden.. Jeg ville med hånden på hjertet valgt å leve akkurat sånn som dette når som helst fremfor luksusvilla i byen. Man får jo sjelero etter fem minutt i denne stille, fine skogen her… Bare se på disse bildene. Altså soverommet jeg overnattet i natt til tirsdag hang i lufta under trehytta, mange meter over bakken, og utsikten fra vinduene… MAGISK å våkne opp til.

Da mandagskvelden kom fylte vi glassene våre med hvitvin, lagde hjemmelaget hvit pizza og spilte tretten runder med Mexican Train spillet til Vilde. Herregud så gøy! Et spill som definitivt står øverst på min ønskeliste i disse dager. Vet noen hvor jeg får klikket det hjem fra nett så hyl gjerne ut 🙂– Hjemmelaget pizza, hvit vin & Mexican Train Game –

Det ble en stille og rolig kveld til tross for at vinkartongen ble tømt, og morgenen etter sto halvparten av oss tidlig opp for å knipse noen idylliske bilder av soloppgang og hvite trær <3 Deretter slo jeg til med litt frokostkokkelering og stekte egg og bacon til hele gjengen. Hyggeligste lille morgenen!

For en gjeng og for et sted <3 Skulle ønske vi hadde et lite døgn til så vi hadde rukket å benytte oss mer av den fine verandaen vår også. I Gjøkeredet var det nemlig ikke bare peis innendørs og bålplass utenfor, men også utepeis på verandaen! Altså nei… For et gjennomført konsept disse trehyttene har!

– På Gjøkeredets veranda –

Nå er det bare ei hytte igjen jeg ikke har besøkt, og det er “Flåklypa”. Denne ligger bare 400 meter unna Gjøkeredet som vi befant oss i, så vi fikk en liten sniktitt på den og FY så fin den også var. Hit skal jeg definitivt tilbake en gang med jentegjengen når bacheloroppgaven er levert og våren ankommer for enda flere 2019-minner!

Tusen takk for oss trehyttene <—

10 kommentarer
  1. Ser HELT fantastisk ut!! Også er bildene råflotte, creds til den som tar bilder, ordentlig kvalitet der altså;)

  2. Helt magiske bilder 🙂 forstår godt dere koste dere der 🙂 hvordan var flåklypa hytta, noe av det samme?

   Ha en nydelig helg og kos deg <3

   1. Tusen takk, det samme! 😀 Flåklypa er lik i stilen men litt større enn Gjøkeredet og litt mindre enn Kråkeslåttet igjen tror jeg 🙂 Men stort nok og sengeplasser til ihvertfall seks der også 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg