Takk for alt 2019…

….Og hjertelig velkommen skal du være 2020. Nyttår på Bortelid var akkurat hva jeg trengte. Batteriene er ladet opp og jeg har hatt det heeelt fantastisk. Tenk å få lov til å feire nyttårsaften i pysjamasen, se film etter film i sofaen og bare hente energi istedet for å bruke. Mino og jeg ankom fjellet ganske sent mandag kveld. Jeg kjørte meg vill x antall ganger i mørket, så da jeg omsider kom frem var det bare å starte oppvarmingen av hytta, se litt tv, og gå for å finne hyttesenga. Nyttårsaften våknet jeg opp til verdens fineste vær (etter rene stormen om natten), og da gikk Mino og jeg på tur, stekte vafler og spiste dem foran bålpanna til farfar, så ski på tven innendørs og lagde nydelig nyttårsmiddag når kvelden kom.

Jo! Så badet vi! Herregud så koselig. Farmor og farfar har boblebad, så jeg fylte det like godt opp med middels varme, hoppet oppi og tok med meg badenymfen min for et nyttårsbad! He-rre-gud som han koste seg. Dykket etter såpekorker, svømte litt, drakk litt… Åh, nei lurer på hvordan han kommer til å se ut på stranden i sommer. Vann er visst det absolutt beste som finnes. Jeg skulle ha knipset bilder av denne seansen, og alt det andre koselige jeg har funnet på de siste par dagene, men jeg orket rett og slett ikke. Ville bare nyte, slappe av og ikke tenke på noe som helst annet, så vi får nøye oss med disse fæle bildene som ikke engang er i fokus.

Hannemor er heldigvis tilbake fra juleferien sin til fredag, så da er hun booket inn for shoot så bloggeriet kan bestå en stund til 😉 Tusen takk for nå, Bortelid! Du leverte så innmari. Jeg hadde handlet inn på masse god mat til disse dagene og har spist og drukket meg sprikk mett på både snacks, middager, gode pålegg og vin. Om kvelden nyttårsaften så jeg hele Pearl Harbor filmen, og resten av fritimene så jeg på sånne herlige norske natur og fiskeprogrammer som NRK typisk sender døgnet rundt i disse dager. Vet ikke hvor mange episoder jeg har sett av “der ingen skulle tru at nokon kunne bu” i dag, men det ble noen. Hihi! Nå venter United kamp meg her, om en liten time. Måtte dere få en super start på det nye året. Tusen takk for følget gjennom hele 2019! Måtte dere henge på helt til siste slutt 😀

<3 <3 <3 

20 kommentarer

Siste innlegg