Sunt, friskt, langt og naturlig

Reklame | Good For Me

Det er ikke mange månedene siden jeg takket farvel til livet med extentions, men noen måneder er gått og utrolig nok har jeg ikke angret en dag. Jeg synes det er helt greit at den femti centimeter lange hestehalen er borte, for lobben min vokser faktisk i rekordfart, og dessuten er ikke håret bare blitt dobbelt så tykt, men det er sunt! Mykt, naturlig, fyldig og ja… friskt! -Takket være disse to hårvitamin-tablettene som jeg fremdeles daglig tar av Good For Me sine Hair Luxious. Kunne virkelig ikke klart meg uten disse i hverdagen. Jeg tror sånn på at disse gjør en stor forskjell for både vekst og fylde for håret mitt!

Hair Luxious inneholder hele 25 ingredienser som er effektive for fremming av din naturlige hårvekst, og blant dem finner vi hirseekstrakt, flere typer vitaminer, biotin, sink og kobber. Alt om innhold kan dere lese om HER, dersom dere er interessert! Ellers kan jeg si at anbefalt daglig dose for best mulig effekt er to vitaminer daglig. En boks inneholder 60 stykk, så det skal holde til en måneds bruk!

 Bestill Hair Luxious og få 50% rabatt på første levering HER <—

Heldigvis har jeg ordnet meg et lite lager av disse hårvitaminene selv, for planen er fremdeles å la håret vokse seg langt naturlig, og det helst på rekordfart. Etter mine beregninger skal det med hyppig stussing av tupper, og god hjelp fra disse vitaminene rekke å bli over halvlangt til mai måned! Har dere troa? For det har jeg, og jeg tenker også å knipse bilder igjen av håret mitt om fire gode måneder for å vise dere <3

Nå skal jeg ta dette flettekrølla håret opp i en tutt, hoppe i joggedressen og nyte hver time som gjenstår av denne søndagen. Snart venter også en ny, spennende Manchesterkamp som skal sees med mannen, og så skal det bare lades opp til en ny litt tungt skoleuke proppet med undervisning og bachelorskriving!

– Fortsatt fin søndagskveld til dere alle –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg