– Siste nytt i garderoben –

– Litt vårnytt til garderoben –

Til helsikke med shoppestoppen! Jeg kom over disse alt for fine vårnyhetene mens jeg ventet på bussen hjem i dag, og nå sitter jeg her og fryder meg STORT over mine siste kjøp. Jeg tror ikke jeg får sagt nok hvor glad jeg er i denne fargen.. Griserosa? Er det ikke det man kaller den? Helt nydelig er den ihvertfall. Alt fant jeg på Zara, og skoene kostet 550kr om jeg husker riktig! Gode var de også.

Hvordan står det til med dere denne fredagen da? Her går det som det suser! Jeg prøvde meg faktisk på en ny treningsøkt igjen klokken 07.00 i dag tidlig og hørte på Janni Deler og søstra sin podcast i samme slengen. Følte meg som en idiot der jeg satt på aparatene og lo høyt helt alene. Jeg gjør det noen ganger når jeg går på tur med hunden også, og i disse dager faller regnet ned non stop i sør så når hetta skjuler øreproppene mine må jeg jo virke litt… ja spesiell 🙂

Nå, er dere like klare for helg som det jeg er? Jeg har vært på skolen i fire og en halv time i dag og skrevet på intervjuspørsmål, så nå er samvittigheten min god nok til å ta hælj. Jobbhelg riktig nok, men jeg har heldigvis masse hygge på agendaen også! I morgen kveld kommer Annika og Diderik på dobbeldate til oss og det har jeg gledet meg til i en hel uke nå <3 Jeg har nemlig fått Mexican Train spillet mitt i posten, så nå lukter det spillhygge med rosé i vinglasset! Hallelujah… GOD HELG til dere fine lesere!

13 kommentarer

Siste innlegg