Riktig god jul fra oss

Kvelden før kvelden er sett på NRK, julegrøt med bringebærsaft er for lenge siden fordøyd, og nissen på tasta har definitivt overgått seg selv for ørtende gang med julestrømpen. Fy søren, jeg har altså fått så mye fint i kalendergave og julestrømpe allerede at jeg ikke hadde trengt å åpne flere pakker i kveld, men det skal vi altså for her, tre meter fra sofaen står det lysende grønne treet fullstendig proppet med fargerike gaver! Åh, denne julen <3 Jeg koser meg så mye at jeg ikke føler jeg får beskrevet det godt nok.. Lange familiedager fylt med god mat, skravling og sofakos hele dagen er seriøst LIVET.

Mens bestemor styrer på med en siste julevask (det er allerede STRØKENT her så jeg ser ikke akkurat nødvendigheten i det),  så skal jeg hoppe i den nydelige nye joggedressen jeg fikk i kalendergave denne morgenen, spise meg nesten-kvalm på lakriskuler, smash og smågodt til lunsj, og veksle mellom å lese ferdig bok og interiørblad. SÅ bærer det opp på badet for krølling av hår og påkledning for ettermiddagen. Det blir en grønn glitterfest av en kjole på meg julaften 2018.

– Merry Christmas To You All –

Ville bare titte kjapt innom dere på morgenkvisten for å ønske mine kjære, gode, trofaste blogglesere en riktig god jul! Kanskje har dere innført fri fra alt som heter internett denne dagen her, men da ser dere det isåfall i morgen :’) Håper dere får en nydelig kveld uansett hvordan dere måtte feire den.

Goooood jul fra oss i Stavanger <3

12 kommentarer

Siste innlegg