– On Todays Menu –

Hei mandag og atter en ny uke! I dag klarte jeg ikke å kave meg opp fra sengen for morgenintervallene mine, så det ble en mindre sprek start på uken enn planlagt! Pyttsann.. Målet mitt om å gjennomføre 40 økter på 49 dager er gått i dass for lenge siden uansett. Litt sprekere har jeg ihvertfall blitt så langt i 2019, og det er jeg fornøyd med så nå gjelder det bare å opprettholde litt sprekere etter ferien også..

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra enda en skoledag og skal straks ut på tur med dyret! Vi hadde en aller siste time med veiledning i dag, og heldigvis virket det som at læreren var veldig fornøyd med resultatene våre! Blir jo så motivert at jeg nesten kunne startet på bacheloroppgave nr. 2! NEI. Men det var ihvertfall deilig å høre at vi ligger godt an til å få en god karakter! Likevel var det som alltid noen justeringer å gjøre, så i dag har det blant annet godt i omskriving av konklusjon.. Åh gud hjelpe meg. Å konkludere 10 000 ord med 250 er…. IKKE lett. Bare så det er sagt til alle fremtidige bachelorstudenter.

Nå gleder jeg meg VILT til å få en stykk skogstur unnagjort så jeg kan slå meg ned i sofaen med en stor tallerken pasta carbonara. SÅ skal det snurres på det ene favorittprogrammet etter det andre. Mandagskveldene er best når det kommer til tv. Finale i Camp Culinaris, ny uke i Paradise Hotel, Ungkaren Australia og you name it. I dag skal det slaves for alle penga, og ettersom jeg sto over treningen tror jeg at jeg like gjerne kjører på med litt sjokoladepudding til dessert også.. Nom nom!

– On Todays Menu –


Du trenger – Pasta Carbonara: 1.
Spagetti for to 2. En håndfull basilikum 3. 200g baconterninger 4. Fire egg 5. Salt og pepper 6. Litt parmesanost 7. 2 sjalottløk 8. 1dl matfløte

Slik gjør du:
1.
Kok pastaen etter anvisningen bak på pakken.
2.
Finhakk løk, og stek løken gyllen sammen med baconterningene.
3.
Pisk 4 egg litt luftig. Tilsett 1dl matfløte, og krydre med masse pepper.
4.
Hell vannet av pastaen og legg pastaen over i pannen med bacon/løk.
5.
Hell så over egg/fløte-blandingen, bland godt og strø over litt finhakket basilikum.
6. Krydre med mer salt og pepper hvis nødvendig!

– Server med litt revet parmesan, og eventuelt brød –

6 kommentarer
    1. Satt akkurat på busstoppet ved siden av deg, Marthe. Angrer veldig på at jeg ikke sa hei, og spurte om hvordan det gikk med bacheloroppgaven men jeg er så sjenert… håper det går bra med familien din! Du er den eneste bloggen jeg leser så håper virkelig ikke at du slutten til høsten <3

      1. Å du skulle ha sagt hei! Det hadde vært så koselig <3 Men det er sikkert ikke siste gang du finner meg på UIA sitt busstopp 😀 Hehe! Så stas å høre at dette er den eneste bloggen du leser. Jeg slutter nok ikke med en gang til høsten, men etterhvert når jeg får meg fast jobb som sykepleier, og hvem vet. Kanskje savner jeg skrivingen så mye at jeg vender tilbake til blogglivet. Hehe! 😀

    2. Så flott du er på håret. En flott farge kombinasjon til ditt ellers vakre ytre. Hilsen fra voksen dame som beundrer ditt jordnære vesen 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg