– Goodies for ungdommen –

Reklame | Telenor

– Ungdommens deal –

Hei fra meg og Mino og stua! Starter med å ønske meg selv velkommen tilbake jeg, etter en hel uke fri fra pc og redigeringsprogram. Well, now i’m back! Jeg sitter i skrivende stund og renner bort foran peisen, koser meg med en kopp sjokolademelk, en appelsin og podcast spillende i bakgrunen på min nye, lille JBL høytaler. Til dere som ikke har fått det med dere enda: Telenor har et abonnement for oss “ungdommer” mellom 18-28 år, og dette er så bra at jeg valgte å bytte til det selv da jeg kjøpte meg ny mobil for en måned siden.

Har du Telenor Yng så får du velge og vrake mellom 12 goodies, (eller fordeler om du vil). Jo mer data du har inkludert i abonnementet ditt, jo flere goodies kan du velge deg. En av disse fordelene er noe nytt tilleggsutstyr til telefonen din helt gratis én gang i året. Denne har jeg, og derfor fikk jeg i forrige uke en gratis JBL høytaler i postkassen! Genialt? En annen goodies du kan velge deg er “data boost”. Da får du 12 timer med gratis surfing som du kan aktivere når du går tom mot slutten av måneden.

Velger du fordelen “VG+”, får du gratis tilgang til alle nettserier og artikler som er laget av VG opp igjennom tidene, og en annen goodie som jeg digger er “se hvem”. Har du denne aktivert, så kan du faktisk se hvem som ringer deg med skjult nummer! 😉 Gøy!

Jeg skal ikke remse opp alle 12 goodiesene, men dere kan lese om alle sammen HER, og velge og vrake gratis mellom dem. I tillegg til det får vi med Telenor Yng alltid de faste fordelene gratis, som Music Freedom (streaming av musikk uten nett), Nettslett (hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett), oog SWAP Pluss (Forsikring inkludert med SWAP)!

Les om fordelene med Telenor Yng HER <—

Jeg har latt meg inspirere av fire stjerners middag, og skal nå hive meg på kjøkkenet for å lage pizza med nektarin på! Ja dere leste riktig. Jeg skal prøve noe søtt på pizzaen min i kveld, og er meget spent. Ellers skal Jan Thomas søker kjærligheten såklart snurres på tven. Jeg har jobbet de siste fire dagene, men jeg har også rukket å se ferdig “love is blind” på Netflix. Trodde det skulle være en serie som var midt i blinken for meg, meeen nei. Jeg så alle 9 episodene, men var ikke spesielt imponert.

9 kommentarer

Siste innlegg