– Familietreffet 2019 –

Årets familietreff 2019 er herved over, og nok en gang ble det en kjempehelg! Virkelig bare proppet full av aktiviteter, konkurranser, skravling, latter, og supergod mat. Mmm! Daniel og jeg ankom rett før halv fem fredag ettermiddag og da var det bare å hilse på familiens nyeste medlem, bli servert champagne og sette seg til bords i et pyntet telt for et realt skalldyrsmåltid. Vi snakker både krabbe, reker, blåskjell, bakt brød og en nydelig salat. Yums! Farmor hadde med kaker og Ruth hadde laget på både sjokolademousse og sjokoladefondant. Altså nei… Jeg har spist som en hest hele helgen.

– Krabbefest på fredag og grillfest på lørdag –

Så koselig å få med mannen til Karmøy igjen også. Nå var det tross alt fire år siden sist!

– Helgen i et lite bildedryss –

Lørdag formiddag spiste vi frokost i Karoline og hennes Daniel sitt splitter nye hus, før vi beveget oss ut i finværet for konkurranse i blomsterkransfletting og hopping fra stupetårn! Solen tittet frem og gjorde at det ble riktig så varmt på lille Karmøy, så på et tidspunkt lå faktisk de aller aller fleste av oss ute i vannet og plasket. Eller farmor fikk ikke, for hennes badedrakt var det jeg som måtte låne. Heh! 

– Blomsterkrans in the making – 

Ble de ikke fine? Jeg tror det var meningen at vi skulle kåre et vinnerlag av disse mesterverkene utover kvelden, men da kvelden kom forsvant den så alt for fort i enda mer god mat, underholdning og morsomme leker, så vinnerne får vi heller kåre neste år. Haha!

– Nok en helg proppet med familieminner –

– Familiens nyeste tilskudd –

Timene bare fløy avsted. -Som de alltid gjør under slike familiesammenkomster. -Men før solen rakk å gå alt for lavt, dro vi også innom karmøys minigolf for en runde spill med hele familien! Herregud for et nydelig sted dette var! Ohoi, det kan virkelig anbefales på en solskinndag. Her kjørte vi “de gamle” mot “de unge” og jammen stakk ikke den aller eldste av oss av med seieren. Farfar <3 Åh, jeg angrer på at jeg ikke tok 500 bilder til, for det hadde vært så sykt hyggelig å titte tilbake på både nå og om noen år til, men jeg klarer ikke å nyte nuet mens jeg løper rundt og knipser enhver vinkel og retning av sammenkomsten så da får jeg heller bare ta litt 🙂

10 kommentarer

Siste innlegg