Enkel og rask pastafavoritt

Jeg sitter i skrivende stund med en snorkende valp på fanget, og kombinerer hundekos med bloggskribling, United Kamp ooog Farmen reprise.. (Kan ikke tro at United leder!) Mino og jeg har vært ute i skogen i over en time i ettermiddag, lekt i elvene, trent litt på “kom”, og bare kost oss ute i den friske høstlufta. Skal ikke så mye til for å slite han ut enda, så en tur om dagen på 40 min holder egentlig i massevis.

Jeg har ikke fått oppdatert dere på livet denne helgen her, men jeg har hatt det SÅ gøy. Stakkars bestemor er vel livredd nå, og spent på om jeg overlevde kvelden på byen i går. Det gjorde jeg! -Men det var bare såvidt bankkortet mitt gjorde det. Jeg mistet det for ørtende gang på Mc Donalds, tuslet ned til et utested for å bli hentet av en taxi, og innså plutselig at bankkortet var borte vekk. Heldigvis ordner det seg alltid for snille jenter 😉 Logget tilfeldigvis inn på facebook og der lå det allerede en melding fra en helt av en fyr som hadde funnet det og ville komme med det. Altså, menneskeheten <3 Bankkortene mine finner visst alltid veien tilbake.

SÅ jeg kom med trygt hjem til slutt etter en helt fantastisk lørdagskveld. Hadde helt glemt hvor gøy bylivet kan være jeg, og middagen før byen var jo også upåklagelig. Christoffer hadde laget and med hjemmelaget rødvinssaus til hele gjengen, og timene bare fløy i det litt for gode selskapet <3

Formen min i dag er riktig nok noe redusert. Ganske heftig redusert før den skogsturen for å være ærlig. Jeg fikk ikke tatt EN bit av hamburgeren min i går før jeg sovnet, og da jeg våknet på morgenkvisten lå hamburgerpapiret tomt og i tusen biter i hundesengen.. Eh. Ikke så heldig med den. Det gikk heldigvis godt med valpemagen..

Tenkte jeg skulle dele en enkel oppskrift på en pastafavoritt med dere i kveld! Sånn før jeg trykker på kroppens avknapp og kobler heelt ut med dyna i sofaen og x antall tvprogram 🙂

Du trenger: 1. Pasta for to 2. En pakke ferdig stekt kylling (se bilde) 3. 2 sjalottløk 4. 2-3 fedd hvitløk 5. En håndfull basilikum 6. En håndfull spinat 7. 2-3dl matfløte

Slik gjør du:
1. Finhakk løken og stek den gyllen i ei stekepanne med litt matolje.
2. Tilsett en håndfull spinat og basilikum og surr alt sammen i 1 minutt.
3. Hell over fløten og la det putre 5 minutt så fløten tykner litt.
4. Skjær den ferdigstekte kyllingen i mindre biter og hell den over i fløtesausen.
5. Kok pastaen etter anvisningen bak på bakken og server!

En smakfull og digg rett som er ferdig på 15 minutt!

18 kommentarer
    1. Har fulgt deg i flere år, og syns det var ekstra stas da vi gikk sykepleien samtidig! Har tenkt så på deg den siste tiden etter bruddet, og beundrer deg som takler det så (tilsynelatende hvertfall) bra <3 Kan du skrive litt om det å «starte på nytt» etter noe sånt? Livet ble vel litt endevendt kan jeg tro… skjønner at du ikke vil utlevere noen og at det er privat, men savner litt mer personlig oppdatering på livet om dagen <3 masse klemmer til deg og Mino!

      1. Så koselig å høre <3 Angående spørsmålet ditt så vet jeg ikke helt hva mer jeg kan skrive rundt det. Jeg sitter liksom ikke hjemme og gråter eller stresser over at jeg nå må "starte på nytt" heller. Skjønner at det kanskje er det som er normalt, men jeg har en leilighet jeg alltid har stortrivdes i, og vet at det finnes en haug av fine og snille menn der ute så det stresser meg ikke på noen måte. Gleder meg heller til å bli forelsket all over igjen jeg. Tenk at jeg (forhåpentligvis) skal få oppleve alle de koselige første-gangs-stundene igjen! 😀 Jeg gleder meg over det jeg kan glede meg over, og det fungerer veldig bra for meg 🙂

    2. Godt å høre at du hadde en fin kveld, og at bankkortet ditt kom til rette igjen <3 Denne pastaretten fikk jeg veldig lyst til å servere forloveden i løpet av uken, det så skikkelig smakfullt ut! 😀 Elsker både pasta og kylling, så den må jeg absolutt teste ut en dag <3

    3. Hei! Du har så fin og personlig blogg, blir alltid så godt humør av å lese! Du er jo så blid og fornøyd:)
      Jeg lurte bare på om hvordan livet går nå? Har du tenkt å skrive litt om bruddet, hvordan alt endte osv? Virket som alt skjedde så plutselig , og likevel virker det som du har tatt det sååå bra. Imponert hvor sterk du er. Jeg forstår om det blir for privat å skrive om. Uansett – stå på videre! Klemmer fra fast leser

    4. Hei Marthe! Har du lyst til å si litt om hvordan det er å være ferdig utdannet sykepleier? har du møtt på noen utfordringer/vanskeligheter?

    5. Hei!
      Kunne du kanskje ha skrevet litt om hvordan det er å få valp i hus med litt tips og triks, og hva du har kjøpt inn? Det hadde vært kult ☺️

    6. Hei Marthe
      Dette er første gangen jeg kommenterer på bloggen din. Har fulgt med av og på i mange år og synes bloggen er veldig fin å lese. Men over til noe annet 😅, Hvor har du kjøpt den grå buksen og toppen ?

      Mvh
      Melissa

    7. Marthe, brukte du noe annet krydder i denne retten? Plis hjelp, haha. Jeg kunne virkelig ikke laget mat om det var for å redde livet mitt engang, men syns dette så så godt ut at jeg vil prøve å lage det og overraske familien. Og jeg liker ikke noen typer løk, kan jeg varme opp litt olje og tilsette spinaten å sånn oppi der?

      1. Heisann! Ja jeg krydret vel med litt salt og pepper 🙂 Det glemte jeg å skrive! Hmm, jeg vet ikke om det vil smake like godt uten hvitløk og vanlig løk da den stekte løken gir utrolig mye god smak, men du kan jo prøve en dag før du overrasker familien og se! 😀 Spinaten kan du bare steke i litt matolje eller smør ja. Bare 1-2 minutt 🙂

        1. Det går fint, de fleste andre kan sikkert krydre maten sin, haha. Ja, jeg kan prøve å lage det en dag å se hva jeg synes, kan også prøve å kutte løken i så små biter at jeg forhåpentligvis ikke merker den, er ikke smaken som er feil, er mest konsistens. Tusen takk for svar og hjelp 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg