Min hudpleierutine – Steg for steg

Reklame | Decrusto

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en litt annerledes post med dere! Jeg har vært blogger i noen år nå, men min hudpleierutine tror jeg faktisk ikke jeg har delt med dere før? Under her kommer derfor en steg for steg beskrivelse av produktene jeg bruker daglig for å holde huden min plettfri, samt litt om en av mine favorittmasker fra Decrusto som jeg bruker én gang i uken. (Eller når jeg måtte føle for å pleie huden litt ekstra). I tillegg til å spise relativt sunt, og drikke godt med vann i hverdagen, er jeg helt avhengig av gode hudpleieprodukter for å unngå urenheter i spesielt stressende perioder. Jeg sminker meg jo også hver eneste dag, og dersom jeg ikke bruker en sminkefjerner som renser ansiktet ordentlig hver kveld, kan jeg nesten banne på at jeg våkner opp med en rød prikk i ansiktet. Det er jo absolutt ikke verdens undergang, og jeg får sjeldent mange av gangen, men de kvisene jeg får har en tendens til å bli så forbaska store og vonde! -For ikke å snakke om uheldig plassert.. Derfor vil jeg gjerne gjøre det jeg kan for å forebygge, holde ansiktet mitt rent, fuktig og mykt til enhver tid <3

Det fine med Decrusto er ikke bare at produktene er gode og milde for huden, men de er faktisk ikke så dyre heller! Alle 4 produkter med renseskum, ansiktsmaske, serum og fuktighetskrem i ganske så store flasker får du kjøpt til rett over 1000 kroner og det synes jeg ikke er galt for en serie som faktisk fungerer. Enkelte andre hudpleie-merker er jo så dyre at en ikke har råd til å kjøpe mer enn ett produkt i halvåret..

1. Det første steget i min lille rutine er å daglig rense huden med Decrusto sitt Clear Spot renseskum. Et superluftig og mykt skum som jeg trenger 3-4 pump av for å få fjernet all sminken min om kvelden. Skummet masserer jeg lett inn i huden min og vasker av med lunket vann etterpå. Ikke bare fungerer det som sminkefjerner, men også som en ordentlig GOD rens og toner for huden. Koster 199kr, og er verdt hver og en av dem.

2. Etter rensingen, velger jeg én gang i uken å pleie huden litt ekstra med en av Decrustos mange gode ansiktsmasker! I denne omgang tenkte jeg å vise frem den hvite Beauty Ghost “peel off” masken deres. Den fungerer rett og slett både oppstrammende og fuktighetsgivende på huden, og gjør den helt… ja babymyk. Masken smører du bare ut som en vanlig krem og lar tørke i 25-30 minutter mens du koser deg med et eller annet avslappende i heimen!

– Som en varm kopp kakao og litt sofakos –

3. Når masken har tørket og begynner å kjennes stiv på huden, tar du tak i en ende av den og drar den av i en hel maske. Dersom det skulle sitte igjen en liten flekk eller to, kan du bare vaske disse av med en klut. Den følelsen jeg sitter igjen med etter en slik maskebehandling… Åh. Det er så digg at jeg egentlig godt kunne tenke meg å kjøpe med 6-7 tuber for å kjøre peel off rens av huden på resten av kroppen også. Huden blir så innmari MYK.

4. Helt til slutt, uavhengig om jeg har tatt i bruk masken eller ikke, smører jeg alltid inn huden min med Decrusto sitt blå serum, og deretter en litt tykkere fuktighetskrem. Førstnevnte trekker relativt raskt inn og gjør at jeg føler makeupen min sitter enda bedre på etterpå, og selve kremen sørger for at fuktigheten varer dagen ut nå i disse kalde høst-tider. Jeg vet ikke med dere, men jeg har ihvertfall behov for litt ekstra fukt nå som luften er blitt såpass tørr og kald.

Så det så! Det var min faste hudpleierutine bestående av fire supre produkter <3 

Ansiktsmasken er nå på 50% og koster bare 124 kroner!
Dere finner den og resten av Decrusto-produktene mine HER <—

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg