Marthe tipser – Mine sminkekoster

Reklame | Blivakker

Hei og hopp og riktig god helg alle sammen! Tenkte jeg skulle innvie denne deilige, deilige fredagen med et blogginnlegg om mine sminkekost-favoritter! Blivakker har “Singles-Weekend” kampanje denne helgen der de rett og slett kjører en liten feireuke for alle single der ute, og i den anledning har de satt ned prisene på en hel haug av varer! Vi har jo alle hjerters dag 14 februar, som feires verden over av x antall kjærestepar, så hvorfor ikke ha en helg der de single kan få brilliere litt? Hihi. -Nei jeg har ikke blitt singel over natten nå, om noen måtte fundere på det.

Uansett! Fra i dag 9 november, til søndag 11 november kjører Blivakker minst 25% på en rekke varer, inkludert disse rågode sminkebørstene fra Real Technique som jeg tenker å vise dere i et bildedryss her nå!

– Favoritter fra Real Techniques –

Jeg har leeenge hatt behov for å bytte ut mine gamle.. ja egentlig ganske motbydelige sminkebørster nå, ettersom jeg 1. Har brukt de samme i nærmere fire år, og 2. Har rengjort de omtrent x 0. Stakkars Cathrine som er hudpleier har jo hatt lyst til å kaste opp hver gang hun har kommet over børstene mine, så dere kan tro hun strålte der hun sto bak kamera under bildeknipsingen til dette blogginnlegget. “Jeg kan ikke tro det Marthe! Endelig sminker du deg med noen rene, ordentlige børster!”. Haha.. Burde jo ha hørt på henne for lenge lenge siden, for fy søren for en lek det er å stelle seg med kvalitetsredskaper!
 

Sminkekostene til Real Technique er ikke bare silkemyke i forhold til mine gamle, men de er mye enklere å jobbe med i tillegg til at de er en hel del finere å se på. Nå har jeg ikke lengre bare tre små børster som jeg må bruke til absolutt alt, men hele ni(!) forskjellige der alle bustene er spesielt tilpasset påføring av ulik type makeup. En kost for påføring av bronzing, en for contouring, en for pudder, en for highlighting, to for øyenskygge og en for blush! Ja, jeg har til og med fått meg sponges til å påføre fondation med. Herregud så deilig. Nå blir det uendelig mye morsommere å stå på badet fremover. Det er helt sikkert..

Slik renser du sminkebørstene uten å tilgrise baderomsvasken:
1.
Hell en dråpe av Real Techniques såpe i den ruglete, rosa rensesaken.
2. Dypp alle børstene du skal vaske i litt vann, og gnur dem godt i såpen.
3. Skyll kostene, og legg dem til tørk på et lite håndkle. SÅ effektivt!

 Rensesettet kan du få tak i HER <—

Har dere sett noe så lurt? Jeg tror faktisk dette rens-settet kan få meg til å klare og ta litt bedre vare på kostene mine fremover. Det koster under 200kroner, og jeg er sikker på at såpen som følger med kan vare et helt liv, så lite som måtte til for å skumme opp disse bustene <3 Under her ser dere forresten Real Technique kolleksjonen min i sin helhet, og ved å klikke på produktene kommer dere til de ulike Singles Weekend rabattene! Happy Shopping og god hælj!

– Settet i sølv finner dere HER, Settet i rosa HER, og oransje HER

Se alt fra Real Technique hos Blivakker HER <–

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg