Getting Ready For Christmas…

Reklame | Ellos

Gjør julehjemmet ditt klart hos Ellos Home <—

Herregud, jeg er så klar for å ringe inn julen 2019 at dere ikke aner det engang. Ny julepynt med nye julekuler er allerede klikket hjem, treet er i hus (et falskt et altså), og det eneste som gjenstår nå er vel ærlig talt å gå løs på selve pyntingen. Det må faktisk vente helt til 30 november, men ikke en dag lengre dere! Jeg skal våkne til 1 desember og Hellemyrs koseligste julehus! Ettersom stueveggen min har en noe spesiell rød/rosa farge har jeg valgt å gå for en litt annerledes jul i år med en kombinasjon av hvitt, gull og dus rosa! -Akkurat som på bildene under. Denne fargen her tror jeg faktisk aldri jeg vil gå lei av..   

Som dere kanskje ser så har jeg i dag plukket meg ut en rekke favoritter til julehjemmet fra Ellos Home! Det fine med å handle fra Ellos, er jo at man slipper å traske fra butikk til butikk for så å bære rundt på alt. I tillegg så er Ellos Home stedet å handle dersom du er på utkikk etter litt rimeligere julepynt eller budsjettvennlige julegaver! Av alt det lekre jeg har plukket meg ut her så koster det aller aller meste under 300 kroner! Utgiftene er mange nok nå i november og desember med x antall julebord, julemat, nye festkjoler og gaveshopping, og da er det kjekt å slippe og ruinere seg helt ved å pynte opp hjemmet.

Disse tre sorte stearinlys-beholderne på bildet over kjøpte jeg faktisk til bestemor i julegave i fjor, og hun ble så glad! Skjønneste dama <3 De har dem i gull også, så nå funderer jeg faktisk på om jeg skal klikke dem hjem til mitt eget hjem og? Adventsstaken i gull er ihvertfall på vei hjem til meg sammen med en dus rosa julestjerne som skal få henge høyt i kjøkkenvinduet mitt.

Alle disse varene finner dere altså hos Ellos Home!
Vil du ha mer inspirasjon til julehjemmet ditt? Ta en titt HER <—

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg