Antrekk – 311018

Hei og hopp fra meg! Nå sitter jeg dypt plassert i bestemors sofa og bare nyter meg etter en nydelig frokost bestående av ca alt jeg liker aller aller best. Jeg har ikke fått besøkt bestemor og bestefar siden tidlig i august, så nå som jeg faktisk hadde tre dager fri på rappen, måtte jeg bare se og få kastet meg på et tog til Stavanger! Det ble aalt for lenge å vente helt til juleferien så nå skal jeg kose meg et par dager her på vestlandet og forberede meg til neste ukes… ja helvettesdager. Du vet når du har så mange skoleoppgaver, jobbting, og leveringsfrister at du ikke engang vet hvordan du skal få tid til å sove om natten? Sånn blir neste uke. Grøsser bare av tanken, men jeg kan ihvertfall starte på noen av disse skoleoppgavene mens jeg er her i Stavanger by.

​ Det burde jo ikke vært lov, men alle innleveringer for denne praksisperioden har falt på en og samme uke, og på toppen av det, skal jeg ha nattevakt, dagvakter, og kveldsvakt. Den eneste fridagen jeg har neste uke må jeg bruke på å fremføre en av oppgavene mine på skolen! Altså.. Nei, neste uke er det bare om å gjøre og komme seg levende igjennom. Wish me luck!

I dag er det halloween også gitt! Har dere noen spennende planer for onsdagskvelden? Det blir ingen stor feiring av skrekkens dag for min del, men bestemor, bestefar og jeg har ihvertfall akkurat snurret “Spøkelsespodden” til Andersen og Jakobsen sammen, og det var hyggelig! Utkledning og fest får jeg ta igjen til neste år.. Kanskje… Neppe. 

Dere må ha en finfin lille-lørdag uansett hvordan dere tilbringer den. Nå skal jeg dykke inn i litt pensum her. Jeg må se og få repetert litt nyresykdom og diabetes-komplikasjoner ettersom det er dette som blir hovedfokus for meg i praksis de neste syv ukene! Førstnevnte er kanskje det jeg husker aller minst fra, så det skal bli spennende å lære mer om fremover.

16 kommentarer

Siste innlegg