Tips til en spennende fredagskveld

Hei og riktig god helg fine dere! Jeg hadde fri fra praksis i går, men halve dagen gikk likevel til skole og fremføring, så da kvelden kom ville jeg bare ta meg litt bloggfri og kose ihjel en stykk fin mann. I dag skulle jeg egentlig ikke på vakt før i kveld, men jeg var på akuttmottaket klokken 07.30 likevel for å være markør som det heter på fint. Det vil altså si lekesyk for et team som skulle øve på å ta imot traumer. Tenkte det ville være spennende å få prøve seg litt som pasient, og kjenne på hvordan det er å ha tretten leger, sykepleiere, kirurger, anestesi og røntgenfolk hengende over meg på en gang. -Og det var det også! Fy søren. Jeg fikk først spille pasient med indre blødninger, og det tok altså toppen 15 minutt før teamet hadde funnet ut at milten min var sprukket. Synes det ER så imponerende jeg, hvor effektivt en sånn gjeng kan jobbe. Altså jeg kom inn med magesmerter som jeg ikke engang lokaliserte noe særlig! Det kunne ha vært hva som helst, og på et kvarter var det avklart!? Nei, jeg bøyer meg i støvet..

Jeg våknet med årets nakkekink i dag forresten, så nå har jeg tatt meg dagens andre voltaren, og lagt på varmeplaster så jeg er klar for kveldens vakt. Jeg har bare med å holde ut, for denne praksishelgen her har jeg gledet meg masse til! Håper det står litt bra til med dere også, og at at denne helgen blir fin. Dersom dere skulle ha litt ledig tid så får dere et filmtips av meg under her. Jeg har nok en gang latt meg underholde av en ordentlig spennende thriller.

– Contagion – 
I denne filmen møter vi unge Beth, som etter en lengre reise kommer hjem og føler seg litt over gjennomsnittet jetleged.. To dager senere, dør hun i sykehussengen. Mannen er i sjokk, og legene kan ikke riktig forklare hvorfor hun brått forsvant fra dem. Dagene går, og flere og flere kommer inn med de samme symptomene. Det kommer frem at de alle er smittet av et virus som raskt spres gjennom luften, og legemiddelindustrien må jobbe på spreng for å finne en løsning. Målet blir ikke bare å stoppe viruset, men også den panikken som brer seg over befolkningen etterhvert som flere og flere dør.. 

– Filmen ser du på Netflix –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg