Sunset Walk at Clearwater Beach

– Went For A Walk In The Sunset Yesterday –

Aller først: Tusen takk for fine ord som tikket inn etter gårsdagen <3 Vi har nå tilbrakt et døgn på hotell ved ClearWater Beach sammen, og kjenner at det var en veldig riktig avgjørelse. I skrivende stund ligger Daniel og snorker ved min side her til tross for at klokken nærmer seg 09.30, og det forstår jeg godt. Vi bestemte oss nemlig for å ta “ei litta” gåtur langs strandpromenaden i går kveld. Tenkte vi skulle spasere stranda til endes på tja.. en times tid? Vel… 2 timer, 21 000 skritt, og en solnedgang senere var vi bare halvveis! Det sier vel sitt om hvor lang Clearwater Beach faktisk er.. For et sted dette her er. Virkelig. De hvite, silkemyke sandkorna minner meg faktisk litt om Mexico.

– Lørdagskvelden i et bildedryss – 

Nei, gårsdagen skal jeg huske så lenge jeg lever. Kjenner jeg er litt misunnelig på dem som får bo i dette klimaet her. Joda det er uutholdelig varmt på dagtid, men før klokken 10.00 og etter klokken 17.00 er dette virkelig et paradis på jord. Jeg synes det er så flott her at jeg har stått opp klokken 06.00 både i går og i dag, bare for å gå langs strandpromenaden en times tid til solen går opp, knipse noen fine bilder og bare nyte hver time jeg får med dagslys. 

Etter to timer langs beachen her i går nærmet klokken seg halv ti om kvelden, og da slang vi oss skrubbsultne inn på Hyatt sin sjørestaurant og bestilte feriens så langt beste middag. Jeg prøvde meg på mitt livs første Surf & Turf, og fikk en av de beste hummerne jeg har smakt. Hotellet vi bor på her er forresten magisk det også. Det ligger rett på stranda, og ettersom Daniel har fått så mange bonuspoeng av å ha bodd på samme hotellkjede i halvannen måned nå, ble vi oppgradert til toppetasjen der vi nå har boltret oss på et rom som er dobbelt så stort som leiligheten min. -Med balkong og utsikt over både havn og strand. Vil nesten ikke forlate dette idylliske stedet i dag. For en opptur det siste døgnet har vært.

– It’s good to have you around again – 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg