– Ny veggpryd i heimen –

Reklame | for Pictureit


Woaah! Jeg har fått mange nye, lekre bilder fra Pictureit den siste uken! Dere skulle sett meg onsdag og torsdag da jeg løp rundt i leiligheten med verdens største glis og bare kooste meg mens jeg hang opp og tok ned igjen posters for å teste ut hva som passet best hvor. Forandring fryder, og nå var det visst på tide med noen endringer hos meg også. 


– Splitter nye Du & Jeg posters i sort og gull HER


Aller først: Se på disse plakatene i sort og gull da dere? Dette er Pictureit sine aller nyeste posters, og jeg syntes bare de passet helt vanvittig godt til den varme veggfargen i stua mi. Warm Blush heter den forresten (fra Jotun Lady). Kan også tenke meg at disse bildene med sorte rammer vil passe perfekt inn på et mørkere soverom! Bestis har akkurat flyttet inn i en diger leilighet i nabolaget mitt der hun har sort og gulldetaljer i stuen sin, så disse to lekre bildene tenkte jeg faktisk skulle være innflytningsgave fra meg til henne. -Men jeg må nok ha et eksemplar selv også, for fy søren så fint det var med det sorte på de fargede veggene. Det hadde jeg egentlig ikke trodd da jeg klikket dem hjem.


– Hekkfjell post finner du HER


– Hverdagslykke HER, Stavanger HER, og Kristiansand HER


Hjem & Hjemme fås kjøpt HER <—

Alle de gamle bildene på soverommet er blitt erstattet med tre nye! To plakater som definitivt skal forsikre meg om at det er mitt hjem jeg legger meg i om natten, og en med “Hekkfjell” som motiv. Litt natur kan vi jo også godt unne oss! Syntes dette bilde passet godt både på soverom og i stuen, så jeg tror det må flyttes litt frem og tilbake til jeg omsider får bestemt meg. Heh. Kjøkkenbenken har også fått et koselig, lite tilskudd og dette bilde ser dere under her!  


Nå hva synes dere? Er du blitt fristet til å friske opp veggene hjemme selv, eller gi bort en plakat eller to i gave, så kan jeg informere om at MB-20 gir dere 20% rabatt på alle ordne dersom du handler for over 299kr. Jeg har alle mine posters i størrelsen 50×70 for dere som lurer på det. -Bortsett fra “kjesken” som jeg har i 30×40 da. 


– Kjesken plakat til kjøkkenet HER – 


– Husk MB-20 gir 20% rabatt på alle ordre over 299kr –

30 kommentarer

Siste innlegg