– Gårsdagens sushidate –


Et lite bildedryss fra gårsdagens date med sushi og en stykk bra mann <3 Som jeg koser meg på middag med deg, til tross for at du eter som en Villmann med stor V..


Maten har vært på bordet i tre minutt. Daniel har alt spist 16 sushibiter… 
Meg: Men kjære, lugna ner! Jeg har ikke engang fått tygget min tredje bit!?
Daniel: Åja.. Ja, jeg skal roe ned litt. *Legger fra seg pinnene og venter med hendene i fanget* 
Meg: Men herregud det finnes vel en mellomting mellom ikke spis og sluk maten hel?


Vi er definitivt over de romantiske dager hvor vi brukte en time, halvannen på restaurantbesøkene våre. -Da vi satte pent og pyntelig, faktisk tygget maten og pratet litt mellom svelgene våre. Ler meg ihjel <3 34 sushibiter hadde vi, og de var i magesekkene våre på under en halvtime. Så bar det hjem igjen, helle litt vin i glasset og kose seg med det vanlige: Dokumentarer på Netflix og humorvideoer på youtube. Veldig veldig koselig det også heldigvis <3


Til morgenen i dag var jeg lys våken allerede klokken syv, og etter å ha mast en halvtime på Daniel om å få lov til å se på Netflix i sengen, bestemte jeg meg istedet for å lage smoothiebowl til oss og dro på butikken for å handle inn frukt og bær. Tror han syntes den bollen der var verdt maset mitt, for han slukte den også på under 3 minutt. Jeg har rett og slett blitt litt rå på smoothie den siste tiden. Det ER så godt med riktig topping! For ikke å snakke om sunt.


I dag hadde jeg store planer om å dra i dyreparken for første gang i år, men nå blir det istedet en tur til byen i solskinnsværet, kikke litt rundt, spise lunsj og avslutte med en tur på trening. Deilig å ha en hel lørdag ledig til å gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg tok på meg en ekstravakt i morgen så da blir helgen litt kortere enn planlagt, men det gjør ingenting når jeg har hatt så fine dager både fredag og lørdag. Blå himmel har vi også fått denne helgen. Jay!

8 kommentarer

Siste innlegg