– Få vipper og bryn til å gro –

Reklame | White One


Kunne du tenke deg å dra på beachen i sommer og faktisk føle deg litt fresh med fyldige bryn og lange, naturlige vipper? Da kan det være lurt å starte på vippe og bryn-serum allerede nå. Jeg sverger selv til White One sine serum, og disse har jeg brukt aldri så lenge nå, både vinter og sommerstid! Ikke hele året vel og merke, men nå jeg føler at bryna trenger en boost, eller når jeg ser at vippene mine godt kunne ha vært litt flere og litt lengre..


Det er vel de ferreste av oss som er født med symmetriske vidunderbryn og lange prinsessevipper, og de som faktisk er det har vel på et eller annet tidspunkt i livet ødelagt sitt naturlige ytre ved å ihjelnappe bryna eller eksperimentere såpass med løsvipper at de naturlige til slutt var halvert? Da er det kjekt å kunne ty til noen serum som fungerer allerede i løpet av 2-8 uker. Det er det som står på nett, men jeg synes ærlig talt jeg ser forskjell enda snarere. Hvor rask effekt du får varierer nok litt ettersom hvor flink du er til å bruke dem hyppig. Jeg smører meg inn hver eneste kveld til jeg føler jeg ikke trenger det lengre.


– Sikkert vippeserum, testet av svenske läkemedelsverket –


Slik bruker du White One sine serum:
Vippeserumet smører du et tynt lag av ved vippekanten hver kveld til ønsket resultat er oppnådd, og brynserumet smører du på bryna hver kveld før du legger deg for natten. Med sistnevnte pleier jeg virkelig bare å smørja på! Beholderen rommer såpass mye serum at min varer i 2-3 måneder likevel.. 


Som dere kanskje ser så har jeg serumene i størrelse XL, men de fås også i “normal” size til en hundrelapp billigere. Nå får dere i tillegg 50% rabatt dersom dere bruker rabattkoden min MARTHE50 når dere kommer til kassa. Ibrow og ilash serumene i normal størrelse koster vanligvis 499kr, men nå får dere dem altså til halv pris! Har jeg forstått det riktig så betaler man ikke toll på varer fra utland til en verdi under 350kr, så da slipper dere unna den regningen også <3


Bestill Ilash XL til halv pris HER, og Ibrow XL HER <—


Dette er ikke noe dere abonnerer på, bare så dere vet det <3

2 kommentarer
    1. Wow høres ut som du har kost deg <3 du er like fin som vanlig 🙂 døds fin kjole altså 🙂 og elsker fremdeles bloggen din 🙂 deilig å få tid til de man er glad i 🙂 ha en strålende dag og du får til så innmari mye bra 🙂 imponert 👏🏻klem

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg