– SIDEN SIST –


Hei på dere og riktig god helg! Nå er det faktisk rekord-mange dager siden sist jeg oppdaterte dere på livet. Jeg hadde tenkt til å ta meg bloggfri de to dagene jeg hadde med familien i Stavanger, men så fikk jeg jammen litt pc-trøbbel da jeg kom hjem igjen som gjorde at jeg de siste to døgnene har løpt rundt på alle elektronikk-butikker i hele Kristiansand for å få tak i en forbaska universal-lader. Det skulle nemlig vise seg å være klin umulig å finne en som var tynn nok til pcen min! -Og tror dere ikke at da jeg omsider fant en og skulle dra kortet, så skrudde pcen seg på igjen midt i butikken og fungerte som bare det? Altså noen ganger…. Jaja, fredag den 13 har ihvertfall bydd på noe positivt i år. 


– On Todays Menu –


Ellers har det hendt litt av hvert siden sist! Veileder og jeg har blant annet feiret halvtidsevalueringen min med lunsj på Sørlandssenteret. Mine kjære medstudenter er jo så misunnelige på dette praksisstedet jeg har havnet på, og den snille veilederen min at de nesten vil grine når jeg forteller om dagene mine her! Storkoser meg, og blir ordentlig trist av tanken på at semesteret snart er over. Jeg vil jo ikke engang i sykehuspraksis lengre! Vil helst bare være her jeg er nå.. 


Ellers har jeg fått tilbrakt noen timer med min kjære igjen, og i ettermiddag har jeg vært så opptatt av å kokkelere og skravle med bestis her i heimen at jeg helt glemte bort PT timen min på fresh.. Sånn kan det gå! Middagen var heldigvis verdt det. Risotto med grønnsaker, kylling og hjemmelaget paprikasaus. Mmm! -Og friske fredagsroser på bordet. Resten av kvelden skal jeg bare bruke med dyna i sofaen. Jeg skal nemlig snurre en av mine nye skrekkfilmer som tante leverte meg under Stavangervisiten min <3 Kunne gjerne hatt selskap, men litt me-time blir sikkert heller ikke feil.


Håper dere har hatt det litt fint siden sist dere også <3

Siste innlegg