Dining & Wining With Friends


– Torsdagen i et bildedryss –


Herligheet som Daniel og jeg koste oss på besøk hos Kristine og Christoffer i går. -Så får jeg ikke sagt nok hvor innmari deilig det er at vi har stilt klokken en time frem. På disse bildene er klokken rundt 19.00 om kvelden, og bare se hvor lyst det er? Jeg fikk skikkelig sommerfølelse der jeg satt og nøt en mangosalat med scampi i blondeskjørtet mitt <3 For en nydelig kveld med alt for god mat og fantastiske folk som virkelig kan kunsten å verte opp! 


Vi startet kvelden bare fem stykk rundt bestis sitt spisebord, og Christoffer (som er kokken i heimen) serverte oss både marinert scampi-salat, andebryst med hjemmelaget rødvinssaus og creme brule som han selvsagt flamberte foran oss! Åh, hva da heldige?! -Og når alle tallerkner var tømt, kom det 10-12 gjester til på vors for å feire bursdag, skåle og spise sjokoladekake. Planen til Daniel og meg var vel egentlig å bare ta et par glass vin til maten og så dra hjem når festen tok helt avgårde, men de der mojitosene til Christoffer var så forbaska gode at vi ble sittende helt til midnatt og bare kose oss glugg med hele gjengen. Jammen bar turen på byen også etterpå, og der ble vi og sittende i et par timer og bare skravle og ha det alt for hyggelig. Sånn kan det gå når selskapet er litt for godt!


Christoffer: Vil du og Daniel komme på middag i påska?
Meg: Eee, JA?
Christoffer: Okei, jeg lager tre retters, så har du noe å blogge om!


Herregud, hvilket mannfolk sier sånt egentlig? Jeg lager tre retters middag så du kan få noe å blogge om?! Nei, en ting er helt sikkert, og det er at jeg har noen aalt for snille venner. Evig takknemlig, og gleder meg allerede en haug til grillfest på superparets sinnsyke veranda i sommer <3 Koser meg SÅ med disse folkene her.


Tusen takk for en magisk skjærtorsdag <3 

9 kommentarer

Siste innlegg