En film for hele familien

Julia Roberts as ?Isabel? and Jacob Tremblay as ?Auggie? in WONDER. Photo by Dale Robinette.
Nå er det lenge siden forrige filmtips dere! Jeg har rett og slett ikke sett så mye film den siste tiden. Det har jo nylig vært OL-oppsummering om ettermiddagene og jo lengre ut på våren vi kommer, jo flere morsomme tvrprogrammer starter. Paradise Hotel begynner og til mandag, og til mannens store forskrekkelse har jeg store planer om å følge med på det også. Synes jeg hører tankene hans når han leser dette: “Nei, nei, nei! Mer hjernedødt får du ikke”. 

Hehe, uansett! Her kommer ukens filmtips, og det er et innmari koselig et. Eller koselig og koselig.. Jeg ville ærlig talt grine meg ihjel, så dette er ikke noe å snurre på første tinderdate.. Mer noe for alenekveld, familiefredag, kjæreste eller jentekveld. Kanskje noen av dere alt så den på kino i vinter? Hvis ikke.. Se den. FOR en fin film <3


– WONDER –
I dramafilmen Wonder følger vi den 10 år gamle guttungen Auggie Pullman som er født med en ansikt og kraniedeformasjon. 27 ganger er han blitt operert så langt i livet. Noen operasjoner har gjort at han kan se, andre at han kan puste og høre. -Men ingen har fått ansiktet hans til å se helt vanlig ut. Foreldrene hans er derfor livredde når dagen kommer hvor Auggie skal slutte med hjemmeundervisning og starte på skolen for første gang.

Det blir som forventet vanskelig for 10åringen å gli rett inn i sitt nye miljø. Han ser annerledes ut og elevene i klassen påpeker det daglig. Foreldrenes største frykt blir et faktum. Auggie blir mobbet. -Men bare i starten. Han har nemlig så mye mer å by på enn et annerledes ansikt. Auggie er smartere enn 10åringer flest. Snillere også. Heldigvis går det ikke lang tid før medelevene finner det ut, og får lyst til å bli bedre kjent med gutten. 


Filmen er enda veldig ny, og var på kino for ikke så alt for lenge siden. Dere finner den derfor ikke på Viaplay riktig enda, men den kan leies en rekke andre steder på nett. Jeg var helt nødt til å gjøre det selv etter å ha sett traileren. Det er så innmari lenge siden sist jeg kom over en så bra familiefilm! Håper dere gir den en sjanse. Nå skal jeg avgårde på ukens siste praksisdag, og så tar jeg turen til mannen igjen for å tilbringe kvelden på besøk hos han <3 Det gledes!


 Traileren kan du se HER <–

16 kommentarer

Siste innlegg