Et par vintersko, tre antrekk!

Annonse

Riktig god søndag dere! I dag tenkte jeg å ta dere med igjennom en hel helg med mitt nyeste skopar på føttene! Tidligere denne uken mottok jeg et nydelig par vintersko fra Ecco i ordentlig kvalitetsskinn, og dette har jeg altså satt sammen tre ulike antrekk av og bært stolt de siste par døgnene. Aller først: Jeg tror aldri jeg har eid noe så komfortabelt i hele mitt liv. Woah! Ikke bare er denne Ecco-modellen pen, vannavvisende og godt foret med ull fra saueskinn, men de sålekonstruksjonene Ecco leverer er bare i en egen klasse spør du meg… Superdigg har det vært å traske rundt i disse hele helgen!

– FREDAG –
Ukens muntlige fremlegg er overstått og jeg kan endelig puste ut! Jeg har overlevd nok en presentasjon foran klassen. Puh! Jeg drar hjem, trasker til butikken i mine digge Ecco UKIUK sko, og hamstrer inn på middagsingredienser. Jeg skal nemlig spise fredagstaco med to fine jenter fra klassen! Klokken blir 20.00 og vi koser oss glugg. -Tester hverandre i eksamensrelevant teori og passer på å flette inn litt kjasing og latter også mellom slagene <3


– LØRDAG –
Jaay! Denne dagen har jeg gledet meg til hele uken. Jeg skal endelig treffe min kjære mann igjen! Det er en uke siden sist, så nå gleder meg meg som en annen nyforelsket fjott. Jeg planlegger menyen for vår romantiske lille aften allerede ved frokostbordet, og bestemmer meg for å gå en lang tur med Mille i solen. Jeg har enda hundebesøk og vet godt å sette pris på dette vesenet også! Turen tar meg opp en skogssti med årets utsiktsplass, og takket være komfortabelt skotøy med varme, solide såler blir det en ordentlig fin opplevelse <3 Utsikten på toppen er så bra at jeg bare må ta meg fem minutter og nyte.

– Gatas sjarmtroll, klar for nye eventyr – 

– SØNDAG – 
Kjæresten og jeg disker opp med en deilig søndagsfrokost før vi skilles for å lese til hver våre eksamner. Jeg leser om endokrinologi i fire timer, og får akutt behov for å gå på café. Rart med det, men under eksamensinnspurten får jeg akutt behov for det meste som ikke innebærer å lese. -Som å tørke støv av lister foreksempel… Jeg bestemmer meg for å dra, og overtaler bestis til å bli med. Jeg er ikke engang sulten, men en varm kopp kakao skal jeg alltids få plass til. Jeg hiver på min nye Zara-kåpe og er dritfornøyd med at den matcher vinterskoene perfekt <3 Himmel, så fint det er med brunt til jeans!


– En hel helg med Ecco på bena –

Håper dere har hatt en fin og innholdsrik helg selv!
Hele kolleksjonen til Ecco finner dere HER <—

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘1639626182973566’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

19 kommentarer

Siste innlegg