Lun couscous-salat

Endelig er helgen her! Hurra! Åh, denne skal smake godt… Jeg bare sank ned i sofaen etter skolen i dag, og orket ikke engang tanken på å blogge før jeg hadde fått i meg noe mat, men NÅ er energien og humøret tilbake. Bakt har jeg også fått gjort, så nå står det en deilig gulrotkake i hvit og gull og lyser mot meg på kjøkkenbenken. *GLIS* Jeg skal knipse fristebilder i morgen, og oppskriften delte jeg med dere for et par måneder siden! -Så ta det helt med ro, det er bare å gå løs på den selv i løpet av lørdagen 😀 Den, krydderkaken og sjokoladekaken min er virkelig verdt å prøve ut en dag dere har tid!

Ellers har jeg kost meg med å ta igjen litt tvhygge den siste timen! Eller kost meg og kost meg.. Jeg kjente faktisk jeg ble UVEL med store bokstaver, av den siste episoden av bloggerne. Stort sett sitter jeg bare og humrer og ler av all galskapen som foregår der, men denne “Blog Awards” episoden ble jeg rett og slett helt dårlig av. 22 minutter med bitterhet, sjalusi, baksnakking og mennesker som ikke unner hverandre suksess… æsj altså så motbydelig. Etter de minuttene der, satte jeg igjen med så lite feelgood i kroppen at jeg ble nødt til å snurre en episode “kjendisrestauranten” også, i håp om at det skulle bli hakket hyggeligere. Heldigvis ble det det også. For et herlig program, med fristende retter og morsomme folk <3 Faren er stor for at det konseptet blir en ny favoritt på skjermen min i høst!

Denne lune couscous-salaten serverte jeg jentene mine til middag på mandag, og ettersom jeg helt har glemt å dele oppskriften med dere, kommer den nå. Typisk meg å dele salatoppskrift på en fredag og sjokoladeboller på en mandag… Jaja, salat smaker nå godt når som helst! Ingrediensene ser dere over her, og av krydderier brukte jeg salt, pepper, litt piffi og paprikakrydder på båtpotetene. Jo, og litt olje + sitronsaft. SÅ deilig! På toppen av salaten fikk jeg strødd over litt rømme med en gaffel så det ikke skulle bli tørt, og det var også veldig godt! Stakkars jentene mine kom kjempesultne fra jobb, også hadde jeg laget alt for lite. Ikke bare bare å beregne alltid! Jaaja, vi hadde heldigvis masse dessert å fylle magene våre med også. Haha <3

Litt ruccolasalat bør forresten og være med <3 Mmm!
Tusen takk til frisøren min Marianne, for deilig oppskrift!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg