En helg til fjells med jentene

– Always making new friends – 


Wow, for en helg… Jeg har kost meg sånn med jentene på tur at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne her. Det blir ihvertfall to bloggposter til ut av minnene våre fra fjellet, for vi har knipset over 900 bilder til dere <3 Aller først: For et vanvittig sted!? -Og jeg som trodde vi skulle ei litta tur til Evje denne helgen! Der tok jeg feil. Caroline sin hytte lå nemlig nærmere 1000 høydemeter over havet, og her var naturen altså så nydelig at jeg var helt satt ut fra vi kom til vi reiste hjem igjen. Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet, for når det kommer til fjellet så har jeg aldri vært noe annet sted enn på Bortelid før, men dette her var bare… ja fantastisk. Uansett hvilket vindu jeg tittet ut av på morgenkvisten var det mark i begynnende høstfarger, store og små fjelltopper, fjellvann, sauer og vær som møtte meg. Vi hadde til og med vår egen elv like utenfor hytta som vi kunne fiske i allerede fra klokken seks om morgenen. Åh, nei kom dere opp til Brokke!


Vi kom opp fredag kveld, og allerede etter 10 minutt med klapping og kos av tamme sauer, kjente jeg at min helg var komplett. Hele fredagskvelden gikk til spilling, vin og god mat, og da jeg trodde kvelden gikk mot slutten, dro jentene frem en diger pakke som de overlevert meg mens de gliste og sa: Her kommer en tidlig bursdagsgave fra oss! Det er noe du trenger veldig sårt! Haha, jeg skjønte med en gang at det måtte være noe som kunne erstatte plastikkposene jeg alltid pakker i til jenteturene våre, men at det skulle være en svær, helt nydelig, lilla kvalitetstursekk fra Bergans hadde jeg ikke i min villeste fantasi sett for meg. Fy søren.. De vennene <3

– Selfie struggle – 

Jeg fikk tatt sekken i bruk allerede lørdag morgen, for da pakket vi med oss fiskestenger, kroker og lunsj og kjørte avsted til et nydelig fjellvann som vi ble stående og fiske ved i fire timer. Ikke én fisk fikk vi i løpet av hele helgen, og det til tross for at vi hadde med splitter nye spinnere, levende mark og hele sulamitten. Jaja, fangst eller ikke.. Turen var fantastisk. Været spilte så til de grader på lag, selskapet var prima og omgivelsene.. ja dere kan jo bare se selv!

– Siste nytt i fiskeskrinet – 


Gleder meg til å vise dere mer fra disse flotte dagene <3
Så håper jeg selvsagt at dere har hatt det litt greit dere og siden sist! 

13 kommentarer

Siste innlegg