– Lazy Thursday –

– This Girl Loves Sleep –

Hjelp, for et trøtt-tryne! Jeg har ikke vært så søvnig som dette siden praksis under de sureste vinterukene! Jeg sovnet fra besøket mitt, 10 minutter inni en film i går kveld, og sov i ti(!) timer. Likevel sitter jeg her og strever med å holde øyelokkene åpne. Det lukter en rolig torsdag på meg i dag. Siri og jeg hadde egentlig planer om å fiske og tenne bål denne torsdagskvelden, men med storm og plaskende regn utenfor tror jeg vi får ta det igjen den hyggestunden ved en senere anledning. Heldigvis er sommeren enda ung! Juni går kanskje mot slutten, men vi har enda to deilige, varme måneder igjen. *GLIS*.

Hannemor har akkurat vært på besøk her og knipset noen bloggbilder for meg, så nå skal jeg se om ikke jeg kan klare å holde meg våken mens jeg redigerer dem, og SÅ skal jeg pakke meg inn i mitt nye sengetøy og snurre en liten film i sengen. Jeg orker bare ikke noe mer spenstig i dag. Jeg har fri i hele morgen også og DA skal jeg være sosial <3 Har dere noen spennende filmtips å komme med så hyl gjerne ut! Jeg så Tarzan på Netflix i går, og den var superbra så jeg kan ihvertfall anbefale dere å sjekke ut den. Jeg så den i hovedsak fordi jeg har tidenes girlcrush på Margot Robbie, men den var virkelig spennende!

Middagen i går ble forresten helt nydelig, så den skal dere også få oppskriften på etterhvert! Ha en deilig torsdag så lenge, enten dere tilbringer den ute i fint vær eller gjør som meg og holder sengen <3 Hehe. Noen dager er det bare helt nydelig å ikke ha noe som helst på planen.

16 kommentarer

Siste innlegg