– Splitter ny Sunbrella sofagruppe –

Annonse

Hils på mitt oppgraderte uteområdet dere! Jeg har fått meg nye hagemøbler fra netthandelen, og kunne seriøst sprukket av glede! Smilet mitt er rekordbredt hver eneste gang jeg trer ut fra verandadøren, og får titte ut på utsikten av min splitter nye Sunbrella sofagruppe med navnet “Puccini”. Er den ikke fantastisk? Jeg har flere sitteplasser utenfor leiligheten min enn inni nå! Hihi, den er jo nesten dobbelt så stor som sofaen jeg har stående i stuen! Hurra! Det lukter herved grillfest av hele juli måned. -Med flotte jenter, maiskolber, champagne, og jordbær med fløte. Mmm! Sommeren 2017 altså <3

– Going to spend all my free time in this sofa –

Digger at sittegruppen min faktisk ser ut som en vanlig, classy, grå sofa! Det kunne nesten se ut som jeg bare hadde flyttet stuesofaen ut på plattingen i hagen? “Hvordan i all verden skal hun holde den der ren”, tenker du kanskje. Vel, Puccini-modellen er laget med et materiale som kalles “Sunbrella”, og som tåler all type væske. Ikke bare kan sofaen stå ute i all slags vær, men skulle jeg søle vin, ketchup, potetsalat eller you name it i løpet av sommermånedene, så fungerer stoffet slik at væsken bare renner rett igjennom, mens resten bare kan spyles av med vann eller såpevann. Putene er pustende, og lar seg verken påvirke av kondens eller fukt samtidig som de er UV beskyttet for å hindre solfalming. HELT genialt.

Jeg har faktisk fått testet dette med vedlikehold allerede. Noen fugler klarte nemlig å drite ut det ene setet etter ét døgn i hagen.. Dere kan tro jeg ble panisk. Jeg hadde ikke fått knipset noen fine bilder av den enda engang, og hadde i tillegg nylig blitt fortalt at fugledritt kan bidra til falming av selv lakken på bilen dersom det ikke ble fjernet med én gang. For å si det sånn: Jeg spurtet inn i leiligheten igjen, hev meg over noen våtservietter jeg hadde liggende, og fire gnikk senere var sofaen like fin igjen. For en gave til hagemøbel-entusiastene i verden! Tenk at det finnes et stoff der ute som selv jeg kan vedlikeholde?

Dere må faktisk se en videosnutt hvor de beviser at sofaen tåler absolutt all væske HER. Det var denne snutten som overbeviste meg til å velge akkurat Puccini. Denne sofagruppen ble en del av netthandelen.no sin kolleksjon i 2017, og prisen på den er det faktisk du selv som bestemmer! For dere som ikke er kjent med hvordan netthandelen.no fungerer, så kan man altså velge om man vil betale full pris på produktene og få det med en gang, eller by en langt lavere sum og forhåpentligvis vinne budrunden! Jeg har gjort dette selv ved to andre sett hagemøbler, og begge gangene fikk jeg møblene mine for under 4000 kroner på netthandelen.no! Ganske genialt når hagemøbler på interiørbutikker koster flesk samme hvor små og stusselige de måtte være.

Dere kan jo ihvertfall ta en titt på nettsiden og se hvor enkelt det kan være å få tak i noen lekre hagemøbler til en billig penge! Netthandelen.no har over 30 ulike modeller fra InGarden som gjør at du har store muligheter for å finne din favoritt. Jeg er i hvert fall forelsket i min Sunbrella-sofa som dere finner HER, og resten av utvalget fra InGarden finner dere HER. De har så mange elegante varianter at jeg brukte over en time selv, på å få bestemt meg. Hihi, sett deg ned med noe godt i glasset og hiv deg på en budrunde du også. Det lønner seg å sjekke netthandelen.no først, før du gjør storinnkjøp av hagemøbler.

I morgen skal jeg ut og handle grill og nye pynteputer jeg. Det gledes!
Og til hagepolitiet der ute: Litt ugress mellom brosteinene er baaare sjarmerende <3

15 kommentarer

Siste innlegg