Uken som gikk…

Ukens oppskrift… Jeg har delt så mange oppskrifter denne uken! To middagsoppskrifter, en dessert, og en frokostvariant! Fotografen min er på ferie om dagen skjønner dere, så i manko på selfies har det blitt ekstra mange matinnlegg den siste tiden. Haha! Det fine, sorte serviset fikk jeg forresten av min kjære bestemor, og er kjøpt på Kitch’n! Ukens indiske oppskrift MÅ dere prøve en dag <3 Ostekaken på krukke og! Nom nom nom.

Ukens film… Gran Torino. Du finner den på Netflix! Kjeeempespennende. For ikke å snakke om trist! En ordentlig kvalitetshistorie for både jente og kjærestekvelder, med Clint Eastwood i hovedrollen. Jeg snurret den søndag kveld, og det var baare såvidt jeg klarte å blunke nok til at tårene ikke rant ut. Hehe. Ellers har jeg blitt småavhengig av en ny serie igjen, men den får jeg tipse om i et eget innlegg tror jeg.

Ukens sang… 1. Olivia O’Brien – Trust Issues 2. Alessia Cara – The Other Side 3. Party’s Over – Astrid Smeplass 4. Fifth Harmony – Down 5. Rita Ora – Your song

Ukens høydepunkt… Uten tvil helgen! Åh, jeg har hatt det helt prima fra fredag morgen til søndag kveld. Kunne ikke bedt om en mer innholdsrik helg. Campingtur med fine jenter i idylliske omgivelser fredag, bursdagsfeiring på ei hytte ved sjøen i Søgne lørdag, og enda en hyttetur med soling og grilling søndag. Nei, fortsetter disse helgene, så skal livet smile ganske greit i sommer.

– I could do this every weekend –

Ukens cravings… Jeg gir meg ikke med den tunfisken altså! Denne uken har jeg erstattet bønnemixen med kikerter og mais, og spist dette til frokost med majones og gode krydder flere morgener, og det er jo superdigg! Jeg er så utrolig lei av pålegg om dagen, og sliter som regel alltid med å få i meg noe brødmat om morgenkvisten. Da passer jo dette som et sunt og godt frokostalternativ!


Akkurat nå… Skal jeg hoppe i treningstightsen og komme meg ut på en powerwalk før frokost i morgensola! Jeg kjenner det litt på samvittigheten at jeg sto over mandagsøkten i går, så nå får jeg ta igjen litt svetting med en gåtur opp en utsiktsplass i nabolaget. Vel, og noen vinnerøvelser på stuegulvet når jeg kommer hjem. Ellers blir det vel noen skritt på jobb senere i dag også tenker jeg. Deilig det! 

Ukens innkjøp… Forutenom hagemøbler, så har jeg kjøpt en liten spa-weekend på Kragerø Resort denne uken. Wihuuu! Den kommende helgen skal bli en eneste stor nytelse skal jeg si dere. Jeg reiser rett fra jobb til avslapnings-weekend fredag ettermiddag, og gleder meg som bare fy <3

Ukens nedtur… Jeg kan ikke komme på stort av nedturer denne uken, men vi kunne selvsagt ha vært foruten motorstopp på vei hjem fra jentetur da! Hehe, pyttsann. Det ble en del av både spenningen og sjarmen ved hele campingeventyret vårt. JO! Nå kom jeg på en liten nedtur. Haha. Andrea er kommet på besøk helt fra Tromsø og ettersom årets første konsert ved fiskebrygga settes i gang i kveld, skal hele jentegjengen kose seg der mens jeg er på jobb. Ellers fant jeg akkurat ut at jeg jobber palmesushelgen også, så vi snakkes Zara Larsson! Kryssser fingrene for neste år <3

Ønsker dere alle en sprek tirsdag!

5 kommentarer

Siste innlegg