Brekkie inspired by bestie

Da var kofferten pakket og jeg klar for avreise! Dere skulle ha sett meg her i går kveld. Musikken på full guffe og dansende rundt i leiligheten kun iført shorts. Puppene var all over the place, og ikke har jeg gardiner til å dekke for det ene stuevinduet heller, så jeg lurer meg på hvor mye naboene har til overs for meg egentlig. Føler det liksom som et kall å gjøre Justneshalvøya hakket mindre barnevennlig jeg da.. Det løper jo syvåringer rundt som gale her, med vannpistol i gatene til alle døgnets tider. Jaja, godt å bli påminnet at det ihvertfall må bli ti år til jeg skal la det vokse en rakkefant i magen min.

Jeg ble så inspirert av Annika sin etter-trenings-mat på instagram i går kveld, at jeg droppet hele grønnsaksdippen og lagde meg en tunfiskbolle istedet. Jeg vet ikke hvordan jeg har blitt så frelst av tunfisk, men det går virkelig ned på høy kant om dagen. Hva jeg hadde i blandingen min i går ser dere med ca-mål over her. Her er det bare å mikse alt sammen og smake til med gode krydderier. Superdigg enten du bruker kikerter eller en bønnemix. Bare kjør på med krydder!

Ville bare innom for å dele dette sunne, lille frokosttipset med dere før jeg og kofferten (kiwiposene) hopper avgårde på tur! Nei, jeg pakker ikke i trillekoffert når jeg skal på campingtur, og nei jeg eier heller ikke en eneste sekk. Note to self: Går an å ønske seg det til 25 års dagen. Kjekt å ha når du en gang i blant skal ut og leke friluftsmenneske <3

– Something healthy for breakfast –


Du kan gjerne ha litt vanlig pepper og hvitløkskrydder i også!
Mmm <3 Sunt og godt. Kanskje mer et mandagstips enn et fredagstips..

5 kommentarer

Siste innlegg