– Hair On Fleek –

Sponset behandling

Riktig god lørdagsmorgen alle sammen! Nå er jeg på vei til jobb for min aller første vakt utenfor praksis, og jeg kjenner jeg er litt spent på hva jeg har i vente denne formiddagen! Jeg lurer på om jeg vil trives like godt nå som jeg står litt mer på egne ben, eller om jeg vil savne å ha en erfaren veileder hengende over skuldrene mine, til å passe på at jeg utfører arbeidsoppgavene mine riktig. Hehe, nei det skal nok gå fint. -Men litt spent må jeg innrømme at jeg er denne morgenen.  

I motsetning til i går, har solen bestemt seg for å titte frem på sørlandet i dag! *HURRA* -Så når klokken slår 14.30 og min vakt er over, skal uniformen min erstattes med sommerhabitten, og jeg ut i solstrålene. Ah, det er definitivt fordelen med tidligvakter på sommerstid <3 Jeg ville bare vise dere noen bilder av det nydelige fletteverket jeg fikk spasere ute i gatene med i går, etter et hyggelig frisørbesøk på Duo. Marianne slutter virkelig aldri å imponere hun..

– Braided by my favourite hairdresser –

For ei dame! Jeg følte meg så innmari fin i hele går Marianne <3 Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi dulle litt ekstra med meg, selv når du har smekkfullt program og jeg ikke engang ber om det. -Bare så jeg får gå ut de dørene dine med et eneste stort glis om munnen. Jeg fikk komplimenter for den fine sveisen min selv av kassedamene jeg handlet av på Kiwi i går.. Blir jo så glad at smilet burde ha gått rundt enkelte ganger. Noen timer i den frisørstolen din fungerer som terapi <3 Gårskvelden gikk til dining & wining med en stykk bestis, og et bildedryss fra disse hyggetimene skal dere også få her litt senere i dag.

Nå kaller omsorgssenteret! Time hos byens beste frisør kan dere booke dere HER
Ønsk meg lykke til i dag da, så sees vi igjen her på bloggen litt senere!

10 kommentarer

Siste innlegg