Uken som gikk…

Akkurat nå… Skal jeg legge fra meg skolebøker og slappe av med litt tv før jeg tar kvelden. Jeg har snart bare noen timer igjen med hytteidyll her på Bortelid, og i de skal jeg nyte ute i nydelig vær i morgen, med mer pugging riktignok og enda mer god mat. Som jeg nyter meg! De eneste forstyrrelsene som finnes her på fjellet er hoppende harer i blåbærbuskene. Hihi, gotta love it❤

– Akkurat sånn har jeg ligget hele dagen lang de siste døgnene – 

Ukens latter… Fikk jeg da jeg solte meg  på plenen hjemme i hagen her en dag. Jeg skulle bare en snartur inn i leiligheten for å hente litt vannmelon, og ante fred og ingen fare da jeg kom ut igjen med melonen i hånden og ble møtt av en gul slange på håndkleet mitt. Altså? dere kan tro jeg BRØLTE til. Det var så høyt og oppriktig at de stakkars naboguttene på 8 år, ikke engang turte å le av fantestreken sin! «D…d… det er ikke en ekte slange» var alt de klarte å få ut, og ikke før jeg brøt ut i fullstendig latterkrampe turte de å senke skuldrene, se på hverandre og flire litt forsiktig. Haha, ikke bare bare å kødde med meg. Visste ikke jeg var redd for slanger engang..

Ukens høydepunkt… Hvor skal jeg begynne? Været!! Bare Wow! Vi har hatt sommer i sør hele uken, jeg har solt meg hver eneste dag etter hjemmeeksamen, ligget på berg og solt meg en halv meter fra havet, spist skalldyr på fiskebrygga, vært på syforening i finværet, og kost meg glugg på hytta i helgen. Nei, jeg kunne ikke vært mer takknemlig for et vær som dette nå i siste eksamensinnspurt.

Ukens nedtur… Det må bli hjemmeeksamen det da. Intens skriving i to døgn og hurtigkost bestående av nudler, frossen fiskegrateng, og pommes frites er ikke noe favoritt, men gud for en følelse å få sylamitten ferdig og levert. Nå venter bare dommen! Ah, tre dager igjen med pugging og én skoleeksamen igjen nå, så er det klart for ferie! Kjenner jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen også jeg. Håper bare det blir dårlig vær hver gang jeg skal ha dagvakter i sommer. 

Ukens sang… 1. Bad liar – Selena Gomez 2. Romantic ? stanaj 3. Stfu ? mansionz 4. Ariana Grande ? Can?t quit you

Ukens film… A dogs purpose. En koselig familiefilm om et hundeliv filmet og fortalt fra «hundens perspektiv». Hehe, jeg måtte bare leie den på Viaplay for 49kr etter å ha sett den søte traileren. Jeg sovnet inni halve filmen, men den var veldig koselig altså.

Ukens cravings… Chillitunfisk på boks med med bønnemix og majones til frokost! Haha, høres motbydelig ut, men så sunt og godt at! Ellers craver jeg peanøttis fra merket Insperia. Beste..  Oooog berlinerboller med syltetøy. Mmm!

Håper dere har hatt en bra start på den nye uken!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg