Årets første badetur

Kristine: Skal vi gå på café i dag? 
Meg: Jeg kan virkelig ikke… jeg MÅ lese!
Kristine: Skal vi ta årets første bad? Bloggmaterialeeee!
Meg: Ehm… én time på beachen har vi vel alltids tid til…

Og sånn gikk årets første bad for seg.. Ihvertfall for bestis! Hehe, jeg klarte det bare ikke. Jeg kom til knærene, mistet følelsen i anklene og spratt opp på land igjen, mens bestis lå og sprelte flere minutter under vann. Fatter ikke hvordan det går an! Det kan ikke ha vært mer enn 13 grader i sjøen på fredag! Kanskje ikke det engang? Jaja, jeg skal ikke klage når badenymfa sørger for blogg og snapmateriale!

– Herligste kvinnemenneske jeg vet om – 


Ikke var det spesielt varmt i luften heller da disse bildene ble tatt. Det hadde vært 23 varmegrader hele formiddagen, men akkurat i det Kristine og jeg nådde frem til havet kom en gigantisk sky og dekket til sola en hel time. Med litt sur hav-vind i tillegg kunne jeg vel ikke tenke meg å legge meg på svøm i bølgene! Haha, men stakkars bestis hadde lovet hele snapchat-lista si at hun skulle ta årets første bad, og ble helt nødt til å dokumentere at det var blitt gjort. -Bare så synd at strømmen hennes røyk akkurat i det jeg trykket inn “film” knappen på snapchat og hun lå med pustevansker i havoverflaten. Trodde jeg skulle dæve av latter. Heldigvis fikk jeg knipset noen bevis med mitt kamera i stedet.

– Årets første badetur –


 Min tur får bli en gang i juni da… Nå har jeg kommet vel frem på hytten, og koser meg GLUGG i farmor og farfars selskap! Jeg fikk knipset litt bilder her i det nydelige været i går ettermiddag, så de skal jeg også se og få redigert ferdig og delt med dere. Ønsker dere en nydelig søndag, så sees vi igjen her litt senere! Farmors egg og bacon-frokost venter!


Nyt finværet dere som har det! Her har vi foreløpig bare skyer i dag <3

12 kommentarer

Siste innlegg