Pavlova med smash, blåbær og karamell


For en dag! Wææ. En liten handletur til byen ble plutselig til fire timer med shopping, lunsj og kos med bestis. Andrea er som nevnt kommet hjem fra Tromsø for å feire 17. mai med oss, og da hun spurte om ikke vi skulle slå oss sammen på shopping kunne jeg jo ikke dy meg! Herregud som vi har kost oss! Jammen klarte jeg å finne den perfekte festkjolen til morgendagens eventuelle bydansing også. Skal vise dere den i morge. Nå må jeg hive meg på prosjekt baking for ørtende gang. Jeg skal lage denne deilige pavlovaen om igjen ettersom den første bare var for bloggeriets skyld. Høhø! Blogglivet altså… Det er en noe spesiell hverdag.

Dere skjønner det at man kan ikke legge på kremen en hel dag før kaken skal spises! -Da blir marengsen nemlig bløt og ekkel, og noe slafs har jeg ikke tenkt til å sette på kakebordet i morgen tidlig. Hehe, da får jeg heller bake to kaker og bli helt RÅ på pavlova ass <3 Oppskriften på denne smash-varianten skal jeg på ingen måte ta creds for selv, for den fant jeg på på matprat.no ved et googlesøk og to. Jeg tror ikke jeg gidder å skrive den om igjen heller når fremgangsmåte og alt står så fint forklart HER. 

Er den ikke lekker? Det skal sies at selv med friske blåbær på, så er denne varianten søtere enn søt, så et stykke av gangen holder i massevis. Ihvertfall for min gane! -Men jeg kan tenke meg at den faller spesielt godt i smak hos de minste.

Dersom jeg ikke rekker å titte innom og hilse på dere i morgen tidlig, så må dere ha en helt fantastisk feiring i morgen! Håper dagen står til forventningene deres, og at dere spiser kake og is til dere triller. Det skal ihvertfall jeg og mine <3

Fortsatt fin tirsdagskveld <3 

17 kommentarer

Siste innlegg