For en dag! Wææ. En liten handletur til byen ble plutselig til fire timer med shopping, lunsj og kos med bestis. Andrea er som nevnt kommet hjem fra Tromsø for å feire 17. mai med oss, og da hun spurte om ikke vi skulle slå oss sammen på shopping kunne jeg jo ikke dy meg! Herregud som vi har kost oss! Jammen klarte jeg å finne den perfekte festkjolen til morgendagens eventuelle bydansing også. Skal vise dere den i morge. Nå må jeg hive meg på prosjekt baking for ørtende gang. Jeg skal lage denne deilige pavlovaen om igjen ettersom den første bare var for bloggeriets skyld. Høhø! Blogglivet altså… Det er en noe spesiell hverdag.
Dere skjønner det at man kan ikke legge på kremen en hel dag før kaken skal spises! -Da blir marengsen nemlig bløt og ekkel, og noe slafs har jeg ikke tenkt til å sette på kakebordet i morgen tidlig. Hehe, da får jeg heller bake to kaker og bli helt RÅ på pavlova ass <3 Oppskriften på denne smash-varianten skal jeg på ingen måte ta creds for selv, for den fant jeg på på matprat.no ved et googlesøk og to. Jeg tror ikke jeg gidder å skrive den om igjen heller når fremgangsmåte og alt står så fint forklart HER.
Er den ikke lekker? Det skal sies at selv med friske blåbær på, så er denne varianten søtere enn søt, så et stykke av gangen holder i massevis. Ihvertfall for min gane! -Men jeg kan tenke meg at den faller spesielt godt i smak hos de minste.
Dersom jeg ikke rekker å titte innom og hilse på dere i morgen tidlig, så må dere ha en helt fantastisk feiring i morgen! Håper dagen står til forventningene deres, og at dere spiser kake og is til dere triller. Det skal ihvertfall jeg og mine <3
Fortsatt fin tirsdagskveld <3
Så nydelig og god den så ut! 🙂 Ønsker deg en fin 17.Mai 🙂
Må bare spørre! Hva gjør du med restene?
For en kake! Den ser helt nydelig ut! Ha en kjempefin 17. mai du også! Kos deg masse!
NB!
Bare husk å ikke blande krem og vaniljekrem!! Da blir det veldig slapt…
Ååååå… smelt <3 Den så kjempe god ut 🙂
det så nydelig ut 😀
Nora: Jeg gjorde det selv om det ikke var planen og det gikk kjempefint! 🙂 blir ikke slapt hvis du pisker kremen godt nok og vender inn vaniljekremen kald 🙂
Anonym: Jeg spiser til jeg blir kvalm og kaster resten 😛
elisebr: Tusen takk! Det må du og ha! 🙂
Så flink du er å bake altså! Kaken ser helt nydelig ut 🙂
Baker en god del akkurat nå! i dag blir det festmiddag! Ha en riktig fin 17. Mai -Feriring!
Åååhh for en deilig kake det ser ut som! Jeg skal ikke feire 17 mai i dag, men nå fikk jeg lyst bare pga den kaka di! :O 😀
Gratulerer med Dagen <3
Så kjempe god ut. 😀
Åh, NAM! Denne oppskriften skulle jeg ha sett i forgårs da jeg var i sving med forberedelsene til feiringen i går 🙂 Det får bli neste år, lagret er den i alle fall 😀
Denne MÅ jeg prøve meg på en dag! Ser helt fantastisk godt ut 🙂 Nå var det forresten veldig godt å oppdatere seg her inne igjen 🙂 Har vært litt fraværende pga dårlig internettforbindelser den siste tiden, så nå har jeg sittet her inne i snart 30 minutter og bare lest meg gjennom alle innleggene dine fra den siste tiden. Flinke deg <3 Jeg håper du hadde en super 17.mai igår!
Du er så utrolig flink Borge! Har laget ei litta kokebok som står på kjøkkenbenken med masse av oppskriftene dine:-D Et lite tips for at det ikke skal bli kvalmende søtt er å tilsette 2-3 ss med sitronsaft i fyllet:-)