My new favorite place to study

Nok en nydelig vårdag går mot slutten! Fy som værmeldingen for mai måned leverer hittil.. Jeg kjøpte meg en diger vannmelon på vei hjem fra jobb i dag, og hastet meg på bussen for å rekke å ligge en liten time ute på gresset i ettermiddagssolen. Klokken ble nærmere halv seks da middagen omsider var klar og teppet lagt ut i hagen, men likevel er jeg sikker på at det var nærmere 18 grader i solen. Elsker denne årstiden her. Faktisk enda mer enn sommeren tror jeg. 

Jeg ble sittende alene ute på gresset og bare nyte meg i en time med tidenes middagsporsjon og Cathrine på øret. Hehe, får jeg henne ikke på middagsbesøk så skal det ihvertfall skravles over telefonen! Neida, men ettersom resten av kvelden skal gå til studier følte jeg for å skvise inn et øyeblikk med sosialisering der <3

– Picnic Hour In The Garden –

I morgen er den store dagen kommet for min del! Læreren min kommer til praksisstedet mitt og skal prate med både meg og veilederen min angående om jeg har bestått perioden min eller ikke. Jeg har selvfølgelig troa, men jeg er likevel litt nervøs for alle slags spørsmål jeg kan bli stilt, så i kveld er det nilesing som står på min agenda. Haha, dere kan tro jeg skal være så glad når morgendagen er over! (Dersom det går min vei vel og merke). Feire skal jeg uansett, for like etter at arbeidsdagen er over skal jeg treffe Geir for litt wining and dining. Juhuu! Han har til og med lovet å ta på spanderingsbuksene for anledningen, så det gleder jeg meg en hau til! Det begynner å bli noen måneder siden vår forrige tapas-date nå, og det var jo så innmari hyggelig sist!

Måtte bare knipse noen blinkskudd fra den koselige lille hageseansen min i dag.. Ja til mange flere slike stunder i ukene fremover. Tenk til helgen blir det sommer her i Kristiansand!! Ååå, jeg smiler fra øre til øre bare av tanken. At temperatur og vær kan ha så mye å si for humøret mitt. Pollenallergi eller ikke pollenallergi. Våren er helt konge!

22 kommentarer

Siste innlegg